Järjestelyapua ja tapahtumatuotantoa pienyrityksille ja yksityishenkilöille

Ohjelmaa yhdeksi illaksi? Vaihtuvat esiintyjät koko vuodeksi? Me järjestämme!  

esiintyjä tekee soundchekkiä
Etenkin ravintolamaailma on sen verran hektinen, että esiintyjien buukkaaminen ja asioista heidän kanssaan sopiminen voi tuntua joskus ylimääräiseltä työltä. Ei kuitenkaan ole aivan sama kuka ravintolassa esiintyy. 

Sama koskee myös yksityisjuhlia, häitä, syntymäpäiviä ja muita tapahtumia. Mitä tärkeämmästä tilaisuudesta on kyse, sitä merkityksellisempää on, että esiintyjä aidosti sopii juuri siihen tilaisuuteen. 

Me suunnittelemme ja järjestelemme asiakkaillemme LIVE-tapahtumia. Voimme buukata teille sopivimmat mahdolliset esiintyjät ja hoitaa heidän kanssaan kaikki sopimusasiat. Tarvittaessa huolehdimme myös äänentoistosta, valoista ja soundeista. 

Pelkkä kaluston vuokrauskin on mahdollista. Jopa kaikkein pienimpiin kissanristiäisiin meiltä löytyy helppo äänentoistoratkaisu, jonka käyttö onnistuu tumpelommaltakin tavikselta. Jättitapahtumien tekniikan jätämme suosiolla muille, mutta etsimme toki sopivan toimittajan tarpeidesi mukaan, varsinkin jos sisältöpuoli on tilattu meiltä.

Lue lisää:

Kun otat esiintyjän, vuokraat laitteiston ja ostat live-mikauspalvelun meiltä, varmistat että illan musiikillinen (tai muu) anti näyttäytyy kaikessa potentiaalissaan yleisölle. Miksaajan johdolla kauttamme vuokrattu äänentoisto- ja muu kalusto tulee myös asennettua oikein, ettekä joudu jännittämään toimiiko tekniikka.Tapahtumien markkinointi?

Varsinainen markkinointi jää yleensä tilaajan vastuulle, mutta tuotamme ja toimitamme mielellämme markkinointimateriaalit, jos sellaisia tarvitaan. Suunnittelemme ja taitamme siis julisteita, kehittelemme markkinointitekstejä ja hoidamme käyttöönne laadukkaat promokuvat ennakkopuffausta ja somemarkkinointia varten.  Tapahtumaan voidaan ottaa myös video- tai valokuvaaja tallentamaan tunnelmia

tapahtumakuvausKuvat ovat kivoja muistoja yksityistilaisuudesta ja julkisemman tapatuman kohdalla ne ovat erinomaista materiaalia someen. 

Erityisen hyvin tällainen kuvamatsku toimii ravintoloiden markkinointimateriaalina. Kun kuvista näkee kuinka hauskaa ihmisillä on ollut, niin tuskin kukaan haluaa jäädä seuraavista bileistä paitsi.Tapahtumatuotanto on toki muutakin roudaamista ja soundien laittamista kohdalleen

Vaikka meillä onkin taipumus miettiä asioita paljolti äänen ja soundien kautta, niin tapahtumatuotanto voi olla toki paljon muutakin. 

Olipa kyseessä sitten pienempi live-keikka, yritystapahtuma, 50-vuotissynttärit, opiskelijabileet tai muu tilaisuus, meillä on tarvittava osaaminen unohtumattoman tunnelman luomiseen. Voit luottaa asiantuntemukseemme suunnitteluvaiheesta aina tapahtuman toteutukseen saakka. 

Teemme yhteistyötä myös muiden tapahtuma-alan yritysten kanssa, eli jos tarvitaan vaikka jotain kreisiä, kuten vaikka pumpattavia barbaroita, jotka on täytetty heliumilla, niin pystymme järjestämään kyllä melkein mitä tahansa. Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit