Tapahtumatuotanto

SAKON STUDION idearikas tapahtumatuotanto-osasto käytettävissänne, olkaa hyvät! Suunnittelemme ja tuotamme LIVE-tapahtumia. Ominta aluettamme ovat tapahtumat, joihin sisältyy elävää musiikkia. Tyypillisesti olemme vastuussa esiintyjien ja juhlapaikan buukkaamisesta sekä PA-kalustosta. Lisäksi live-miksaajamme huolehtii soundeista paikan päällä. 

Pelkkä kaluston vuokrauskin on mahdollista. Jopa kaikkein pienimpiin kissanristiäisiin meiltä löytyy helppo äänentoistoratkaisu, jonka käyttö onnistuu tumpelommaltakin tavikselta. 

Lue lisää:

Kun otat esiintyjän, vuokraat laitteiston ja ostat live-mikauspalvelun meiltä, varmistat että illan musiikillinen (tai muu) anti näyttäytyy kaikessa potentiaalissaan yleisölle. Miksaajan johdolla kauttamme vuokrattu äänentoisto- ja muu kalusto tulee myös asennettua oikein, ettekä joudu jännittämään toimiiko tekniikka.

Varsinainen markkinointi jää yleensä tilaajan vastuulle, mutta tuotamme ja toimitamme mielellämme markkinointimateriaalit, jos sellaisia tarvitaan. Suunnittelemme ja taitamme siis julisteita, kehittelemme markkinointitekstejä ja hoidamme käyttöönne laadukkaat promokuvat ennakkopuffausta ja somemarkkinointia varten.  

Tapahtumaan voidaan ottaa myös video- tai valokuvaaja tallentamaan tunnelmia. 

Kuvat ovat kivoja muistoja yksityistilaisuudesta ja julkisemman tapatuman kohdalla ne ovat erinomaista materiaalia someen. Erityisen hyvin tällainen kuvamatsku toimii ravintola-alan markkinointimateriaalina. Kun kuvista näkee kuinka hauskaa ihmisillä on ollut, niin tuskin kukaan haluaa jäädä seuraavista bileistä paitsi.Tapahtumatuotanto on toki muutakin roudaamista ja soundien laittamista kohdalleen

Vaikka meillä onkin taipumus miettiä asioita paljolti äänen ja soundien kautta, niin tapahtumatuotanto voi olla toki paljon muutakin. 

Olipa kyseessä sitten pienempi live-keikka, yritystapahtuma, 50-vuotissynttärit, opiskelijabileet tai muu tilaisuus, meillä on tarvittava osaaminen unohtumattoman tunnelman luomiseen. Voit luottaa asiantuntemukseemme suunnitteluvaiheesta aina tapahtuman toteutukseen saakka. 

Teemme yhteistyötä myös muiden tapahtuma-alan yritysten kanssa, eli jos tarvitaan vaikka jotain kreisiä, kuten vaikka pumpattavia barbaroita, jotka on täytetty heliumilla, niin pystymme järjestämään kyllä melkein mitä tahansa. Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit