Jari Uutela

Jari Uutela on pitkän linjan esiintyjä, joka on kiertänyt luultavasti kaikki suomen kuppilat moneen kertaan. 


Jari Uutela Lauluntekijä ja laulaja, Kuva: Ville Nisunen
Hän on laulaja-lauluntekijä, jolta taittuvat niin tutut hittibiisit kuin harvinaisemmatkin teokset. Jarin omat laulut ovat koskettaneet yleisöä kaikkialla minne Jarin (melko valtava) ääni on ehtinyt kantautua.

Uutela on kouluttautunut muusikoksi vuonna 2011 ikaalisten artistivalmennuksessa ja tehnyt sen jälkeen keikkoja välillä päätyökseen ja välillä sivutoimisesti.
  

Omia biisejä riittää

Julkaistuja kappaleita riittää. Spotifysta löytyy 26 singleä 1 EP ja 2 täyspitkää albumia. Uutelalla on tiivis ja vakiintunut oma fanijoukko, joka usein yllättää saapumalla keikoille kaukaisimpiinkin kolkkiin. Yleisön pyynnöstä keikoilla soitetaankin yhä enenevissä määrin myös omaa musiikkia. 

Pop-musiikkia akustisesti, mutta kovaa

Viime vuosina Uutelan musiikkityyli on taipunut yhä popimpaan suuntaan. Folk-henkisesti alkanut kiertely kitaran kanssa on ottanut vuosi vuodelta yhä enemmän kierroksia ja vaikka kitara on matkassa edelleen, niin yksi Jari vastaa helposti desibeleiltään pienehköä bändiä.Millaisen yleisön Uutelan musiikki tavoittaa?

Uutelan kappaleet ovat tähän mennessä tavoittaneet Spotifyssa lähes 400 000 kuuntelijaa, joista 59% on naisia. Julkaistut kappaleet ovat keränneet yhteensä yli 2 miljoonaa striimiä. Jari Uutela on erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on hieman yli 6 000 seuraajaa.Katso millainen Uutela on livenä

Oheisesta soittimesta voit katsella ja kuunnella miltä Jari Uutela kuulosti LIVE-keikalla, joka lähetettiin striiminä SAKON STUDIOLTA 21.8.2021.
Hyvä tietää 

  • Oma laadukas PA-laitteisto kulkee mukana
  • Ei juo alkoholia keikan aikana (mahdollisen tarjoilun voi halutessaan kohdistaa crewlle)
  • Soittaa ja laulaa verrattain kovaa (istumapaikkoja ei kannata sijoittaa aivan viereen) 
  • Korona-aikana tehdään myös virtuaalikeikkoja ja sponsoroituja striimikeikkoja
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit