Jari Uutela

Jari Uutelan keikat eivät koskaan jätä kylmäksi. Kyseessä on laulaja-lauluntekijä, joka on kiertänyt  Suomen kuppiloita jo vuodesta 2011. 


Jari Uutela Lauluntekijä ja laulaja, Kuva: Ville Nisunen
Jari Uutela on laulaja-lauluntekijä, jolta taittuvat niin tutut hittibiisit kuin harvinaisemmatkin teokset. Jarin omat laulut ovat koskettaneet yleisöä kaikkialla minne Jarin (melko valtava) ääni on ehtinyt kantautua.

Uutela on kouluttautunut muusikoksi vuonna 2011 ikaalisten artistivalmennuksessa ja tehnyt sen jälkeen keikkoja välillä päätyökseen ja välillä sivutoimisesti.
  

Yleisö vaatii omia biisejä myös cover-keikoilla

Jari Uutela aloitti keikat aikanaan ensisijaisesti lainakappaleiden voimalla, mutta omiakin biisejä riittää. Spotifysta löytyy 26 singleä 1 EP ja 2 täyspitkää albumia. 

Uutelalla on tiivis ja vakiintunut oma fanijoukko, joka usein yllättää saapumalla keikoille kaukaisimpiinkin kolkkiin. Yleisön vaatimuksista johtuen keikoilla soitetaankin yhä enenevissä määrin myös Uutelan omaa musiikkia. 

Pop-musiikkia akustisesti, mutta kovaa

Viime vuosina Uutelan musiikkityyli on taipunut yhä popimpaan suuntaan. Etenkin levyillä kuuluu myös hänen luottotuottajansa Samsonin kädenjälki. Vaikka kitara on LIVE-keikoilla matkassa edelleen, eikä taustanauhoja käytetä, niin Uutela vastaa helposti desibeleiltään pienehköä bändiä. 

Kyse on sekä äänenvoimakkuudesta että karismasta. Uutela nimittäin laulaa todella lujaa, ja lisäksi näyttää kasvavan 20 senttimetriä pituutta heti kun aloittaa esiintymisen.Millaisen yleisön Uutelan musiikki tavoittaa?

Uutelan kappaleet ovat tähän mennessä tavoittaneet Spotifyssa yli 400 000 kuuntelijaa, joista 59% on naisia. Julkaistut kappaleet ovat keränneet yhteensä yli 2 miljoonaa striimiä. Jari Uutela on erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on hieman yli 6 000 seuraajaa.Katso millainen Uutela on livenä

Oheisesta soittimesta voit katsella ja kuunnella miltä Jari Uutela kuulosti LIVE-keikalla, joka lähetettiin striiminä SAKON STUDIOLTA 21.8.2021.
Keikat kaikkialle Suomeen, oma PA-laitteisto kulkee mukana 

Uutelalla on mukanaan aina oma PA-laitteisto, jolla pärjätään useimmissa kohteissa. Mikäli järjestäjä haluaa huolehtia äänentoistosta itse (esim. festivaalit tms.) toimitamme mielellämme teknisen raiderin ja lavakartan.Lehtijuttuja
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit