👊 Backstage

Tervetuloa takahuoneeseen ystävä! Mikä tapahtuu bäkkärillä, pysyy bäkkärillä.


Samuli Koivulahti Bäkkärillä.
Tällä takasivulla on pääsy kaikkeen sellaiseen mikä ei etusivulle mahdu. Koitahan viihtyä!


Sen ohella että hengaat täällä, olisi kiva jos heittäisit minua myös kontaktipyynnöllä Linkedinissä »

Nähdään myös oikeilla bäkkäreillä 

Pyörin paljon livekeikoilla manageroimieni artistien seurana ja tukena. Silloin tällöin lähden myös katsastamaan uusia kykyjä OpenStage -tilaisuuksiin ja mielelläni vastaan kutsuun, kun joku esiintyjä tai yhtye etsii tuekseen manageria tai tarvitsee apua biisien sanoituksissa.

Livenä tutustuessa saa paremmin artistin ajatuksista kiinni ja pääsee paremmin jyvälle siitä, voiko yhteistyö ylipäätään toimia.

Yhteistyötä etänä ja livenä

Laulujen tekeminen etänä onnistuu yleensä kohtuullisen hyvin, varsinkin jos saan sanoitettavakseni valmiita melodioita. Pidän kuitenkin myös biisien tekemisestä kasvokkain, eli molempi parempi.

Managerointi sen sijaan edellyttää aina säännöllistä palaverointia ja mahdollisuuksien mukaan haluaisin olla myös jossain määrin mukana livekeikoilla. Silloin voin samalla jeesiä roudailussa, ottaa valokuvia ja pääsen tarkastelemaan yleisön reaktioita ja analysoimaan mikä hommassa toimii ja mikä ei.

Parhaat ideat syntyvät täällä

Parhaat ideat projektien edistämiseksi syntyy yleensä juurikin bäkkärillä ja yllättävän usein kyse on pienistä, mutta merkittävistä asioista, joiden kuntoon saattaminen voi viedä tekemistä nopeasti eteenpäin harppausten lailla.

PS: 
Käy katsastamassa keikalla ainakin nämä esiintyjät »

Kumppanit