🎤 Ääni- ja studiopalvelut

Spiikit ja biisit purkkiin? Teemme laulu- ja äänituotantoa luultavasti Turun edullisimpaan hintaan. Äänitysstudio sijaitsee Jäkärlässä.


Pienessä äänitysstudiossamme onnistuu laulun, spiikkien ja puheen äänitys helposti ja vaivattomasti.

Muu äänituotanto:

Matalan kynnyksen äänitystudio, jonka laatutaso on korkealla

Matalan kynnyksen äänitysstudiossamme tehdään paljon pieniä demotuotantoja sekä isompien projektien osatuotantoja. Teemme äänityksiä myös alihankintana monille tuottajille ja tuotantoyhtiöille. 

Usein laulajan on esimerkiksi helpompi äänittää lauluosuudet täällä Turussa kuin matkustaa vaikkapa oululaisen tai helsinkiläisen tuottajan luokse äänityksiin. Täällä myös akustiikka suunniteltu nimenomaan laulua ja spiikkejä varten ja toimitamme mielellämme tuottajille ns. raakaraitaa työstettäväksi.  

Kokemusta on todella eri tyyppisten ja eri tasoisten laulajien ja spiikkaajien äänittämisestä. Meiltä asiakas saa halutessaan vaikka ihan kansainvälisetkin standardit täyttävää soundia.

Meiltä saat juuri sitä mitä tarvitset

Tavoitteemme on auttaa jokaista asiakastamme mahdollisimman kestävällä tavalla eteenpäin hänen omissa pyrkimyksissään. Asiakkaillamme voi olla keskenään hyvin erilaisia tavoitteita ja tarpeita. Yksi on pienyrittäjä, joka haluaa mainosvideon, joka generoi magneetin lailla liidejä. Toinen on artisti, joka on vasta julkaisemassa ensimmäistä, kolmatta tai kymmenettä sinkkubiisiään.

Jokaista haluamme auttaa heille parhaiten sopivimmalla tavalla.

Välitämme laulajia ja spiikkaajia!

Välitämme asiakkaistamme myös välittämällä parasta osaamista! Tarvitsetko siis laulajaa tai spiikkaajaa? Kun asiakkaamme ei itse halua olla mikin varressa, valitsemme parhaan spiikkaajan tai solistin hommaan. Millainen ääni olisi hakusessa?


Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo