🎤 Äänituotanto

Spiikit ja biisit purkkiin? Teemme laulu- ja äänituotantoa luultavasti Turun edullisimpaan hintaan. Äänitysstudio sijaitsee Jäkärlässä.


Pienessä äänitysstudiossamme onnistuu laulun, spiikkien ja puheen äänitys helposti ja vaivattomasti.

Muu äänituotanto:
Meiltä saat juuri sitä mitä tarvitset

Tavoitteemme on auttaa jokaista asiakastamme mahdollisimman kestävällä tavalla eteenpäin hänen omissa pyrkimyksissään. Asiakkaillamme voi olla keskenään hyvin erilaisia tavoitteita ja tarpeita. Yksi on pienyrittäjä, joka haluaa paremmat äänet yritysesittelyynsä. Toinen on artisti, joka on julkaisemassa ensimmäistä, kolmatta tai kymmenettä sinkkubiisiään. Jokaista haluamme auttaa heille parhaiten sopivimmalla tavalla.

Osatuotannot ja äänitykset joustavasti myös muille studioille ja tuottajille

Matalan kynnyksen äänitysstudiossamme tehdään paljon myös isompien projektien osatuotantoja muille. Esimerkiksi lauluosuuksien ja spiikkien äänityksiä, jälkituotantoa sekä miksausta ja masterointia tehdään alihankintana monille tuottajille ja tuotantoyhtiöillekin. 

On tavallista että esimerkiksi Turun lähellä asuvan laulajan tai spiikkaajan on helpompi äänittää laulut ja spiikit laadukkaasti täällä, kuin matkustaa vaikkapa oululaisen tai helsinkiläisen tuottajan luokse äänityksiin. 

Se tuo usein myös lisäarvoa, sillä meillä on kokemusta todella eri tyyppisten ja eri tasoisten laulajien ja spiikkaajien äänittämisestä ja akustiikka on suunniteltu nimenomaan vokaalien äänittämistä varten. Laulustudio on aina laulustudio ja se myös kuuluu monella tavalla lopputuloksesta.

Toimitamme mielellämme tuottajille myös editoimatonta raakaraitaa työstettäväksi, jos äänen jälkikäsittelylle ei ole tarvetta. Ja jos tarvetta on, voimme ottaa kopin mistä tahansa muustakin tuotantovaiheesta. Ainoa rajoitus on kokonaisten bändien äänittäminen, mutta siihenkin meillä on kumppanit! 

Kokonaiset musiikintuotantoprojektit artistiasiakkaille kiinteään pakettihintaan 

Pakettina voimme tietenkin antaa vähän alennusta. Kun olet tekemässä esimerkiksi 10 biisin albumikokonaisuutta tai olet tekemässä ensimmäistä kaupallisen tason singlejulkaisuasi, kannattaa tutustua näihin biisituotantopaketteihin ja pohtia, josko joku niistä olisi sinulle sopivin ratkaisu.
Välitämme laulajia ja spiikkaajia!

Välitämme asiakkaistamme myös välittämällä parasta osaamista! Tarvitsetko siis laulajaa tai spiikkaajaa? Kun et itse halua olla mikin varressa, valitsemme parhaan spiikkaajan tai solistin hommaan. Millainen ääni olisi hakusessa?Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo