Tiina Helinä

Tiina Helinä on monipuolinen esiintyjä, joka lumoaa kuulijansa niin trubaduurina kuin duo-kokoonpanoissakin eri soittajien kanssa. 

Tiina Helinän ohjelmistoon kuuluu omia kappaleita, laulelmia, Suomi-iskelmää, poppia ja jopa tangoa. Lisäksi hän on julkaissut useita äänitteitä, viimeisimpänä singlet: "Vahvempi kuin koskaan" ja "Enkeleitä toisillemme". 

Tiina Helinän musiikillinen kattaus sopii kaikenlaisiin tapahtumiin, konserteista syntymäpäiville. Hänet tunnetaan lahjakkaana laulajana sekä yleisön hurmaajana, jonka esiintymiset jäävät unohtumattomina mieleen. Biisit ovat erityisesti aikuiseen makuun ja diversiteettiä riittää aina Eino Leinosta Lauri Tähkään ja Katri Helenasta Jenni Vartiaiseen. Miltä Tiina Helinän musiikki kuulostaa?

Tiina Helinän omat kappaleet edustavat elämänmyönteistä pop-iskelmää, joka sopii varttuneempaankin musiikkimakuun.

Trubaduurikeikkojen lisäksi myös isommat kokoonpanot ja epätyypillisemmät keikat mahdollisia

Tiina Helinä tekee tarpeen mukaan myös duo- ja trio-keikkoja haitaristin, kitaristin tai kosketinsoittajan kanssa. Myös vierailu säestäjän/orkesterin solistina onnistuu ja biisit pop-iskelmästä valssiin ja huppaan taittuvat vanhalla rutiinilla. Joskus on käyty laulamassa vain parikin biisiä, jossakin erityistilaisuudessa. 


Keikkoja tehdään kaikkialla Suomessa. Oma PA-kalusto kulkee mukana.

Tällä hetkellä keikkakalenterissa on hyvin tilaa ja otamme vastaan yhtälailla yksityiskeikat kuin suuremmatkin tapahtumat. Mukana kulkee oma keikkakalusto ja PA-laitteisto. Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit