Manu Lehtimäki

Manu Lehtimäki on postmoderni uuden sukupolven laulaja-lauluntekijä, joka säestää itseään kitaralla ja huuliharpulla. 


Manu Lehtimäki on täydellinen esiintyjä pieneen ja savuisaan kuppilaan, mutta toimii hyvin isommallakin lavalla. Kaikki mahdolliset keikat pyritään tällä hetkellä toteuttamaan. Kitara ja huuliharppu kulkevat mukana minne vain. 

Biisilistassa on sopivassa suhteessa tuoreita hittejä ja sellaisia klassikoita, jotka isoisä tunnistaa ennen perheen pienimpiä. Manun omissa kappaleissa kuuluu hänen älykäs ja pohdiskeleva tapansa katsoa ja jäsentää ympäröivän maailman ilmiöitä. Joku on sanonut, että Manu Lehtimäen esiintyminen tuo mieleen nuoren Neil Youngin. Keikkoja tehdään Turussa ja kaikkialla Suomessa

Tällä hetkellä keikkakalenterissa on hyvin tilaa. Esiintymisiä tehdään pieniin ja suuriin tapahtumiin. Helpoiten saat Manun keikalle, ottamalla yhteyttä meihin. Kun otat yhteyttä, kerro missä päin Suomea keikka on ja paljonko on odotettavissa väkeä. Myös yksityiskeikkoja otetaan vastaan.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit