Manu Lehtimäki

Manu Lehtimäki on postmoderni uuden sukupolven laulaja-lauluntekijä, joka säestää itseään kitaralla ja huuliharpulla. 

Manu Lehtimäki - Trubaduuri, Turku
Manu Lehtimäki on täydellinen esiintyjä pieneen ja savuisaan kuppilaan, mutta toimii hyvin isommallakin lavalla. Kaikki mahdolliset keikat pyritään tällä hetkellä toteuttamaan - myös yksityistilaisuudet. Kitara ja huuliharppu kulkevat mukana minne vain. 

Biisilistassa on sopivassa suhteessa tuoreita hittejä ja sellaisia klassikoita, jotka isoisä tunnistaa ennen perheen pienimpiä. Manun omissa kappaleissa kuuluu hänen älykäs ja pohdiskeleva tapansa katsoa ja jäsentää ympäröivän maailman ilmiöitä. Joku on sanonut, että Manu Lehtimäen esiintyminen tuo mieleen nuoren Neil Youngin. 
Miltä Manun musiikki kuulostaa? 

Tässä live-veto yhdestä Manun omasta kappaleesta. Biisin nimi on "Maja", eikä siitä ole vielä olemassa virallista julkaisua. Tulevilla keikoilla rahoitetaan tulevien biisijulkaisujen tuotanto ja julkaisukuluja. 
Toistaiseksi julkaistuja biisejä
Keikkoja tehdään kaikkialla Suomessa. Oma PA-kalusto kulkee mukana.

Tällä hetkellä keikkakalenterissa on hyvin tilaa ja otamme vastaan yhtälailla yksityiskeikat kuin suuremmatkin tapahtumat. Mukana kulkee oma keikkakalusto ja PA-laitteisto. 

Turussa ja lähialueilla esiintymiset voivat onnistua lyhyelläkin varoitusajalla.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit