Henrikki

Henrikki eli Paavo Saikkonen Seinäjoelta on Suomen tämän hetken kovimpia RAP-tulokkaita.

Henrikki, rap-artisti, keikat
Henrikin kappaleiden aiheet käsittelevät itsensä voittamisen teemoja ja niissä on huikea energialataus. Keikoilla ihmiset hyppivät ilmaan ja rakastavat meininkiä. 

Henrikin kappaleilla on ollut myös tunnettuja feattaajia aina Movetronin Päivi Lepistöstä Antti Railioon. Keikoilla feat. osuudet hoitaa pääsääntöisesti ihana ESME.

Keikoilla mukana kulkee myös luonnollisesti oma PA-laitteisto.Yhteistyössä tekemiämme biisejä
Biisien takana Evoluutio Musicin timanttinen tuotantotiimi 

Kaikkien yllä olevien biisien tuotannoista vastaa Evoluutio Musicin tuotantotiimi, johon kuuluvat Henrikin itsensä lisäksi Sako, Vini ja Heikki Vihersalo. 
Evoluutio Musicin tiimiin kuuluu Henrikin itsensä lisäksi myös Vini, Sako ja Heikki Vihersalo.


Henrikin keikat ovat myynnissä nyt

Henrikin tähtäimessä on alusta asti ollut ahkera keikkailu ja suuret esiintymislavat. Nyt useamman singlen ja yhden EP:n jälkeen keikkasetti alkaa olla sopivassa iskussa ja keikkamyynti on nyt käynnissä. 

Jo ensimmäisellä keikallaan Seinäjoen Ideaparkissa Henrikillä oli jo varsin ammattimainen meininki. Voit itse todeta mistä on kyse, katsomalla alla olevan videoinnin, jonka on paikalle saapuneen tubettajan kuvaama.
Millaisen yleisön Henrikin musiikki tavoittaa?

Henrikin kappaleet ovat tähän mennessä tavoittaneet Spotifyssa yli 100 000 kuuntelijaa, joista 52% on naisia. Julkaistut kappaleet ovat keränneet yhteensä yli puoli miljoonaa striimiä. Henrikki on erityisen suosittu 23-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on himan yli 800 seuraajaa.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit