Henrikki

Henrikki eli Paavo Saikkonen on jo aikuisikään ehtinyt räppäri Seinäjoelta. Hänet tunnetaan intensiivisenä esiintyjänä, jonka keikoilla käydään läpi useita eri tunnetiloja.Henrikki laittaa aina parhaat bileet käyntiin. Keikan aikana käydään usein läpi monia eri tunnetiloja, sillä joukossa on sekä selkeitä juomalauluja, että myös todella syvällisiäkin biisejä. Näillä keikoilla itketään, nauretaan ja välillä ollaan täynnä voimaa ja tarmoa. 

Henrikin esiintyminen ei koskaan jätä ketään kylmäksi. Energialataus keikoilla on valtava.

✉️ Kerro tapahtumastasi ja pyydä tarjousHenrikin "Ei enempää" -kappaleella on yli miljoona striimiä

Henrikin tunnetuin ja toistaiseksi soitetuin kappale on biisi nimeltä "Ei enempää".  Kappaleella feattaa Antti Railio ja biisi on tehty alkuaan lastensuojelunuorille siten, että Henrikki kävi haastattelemassa nuoria ja heidän kertomustensa pohjalta toimitettiin biisi, jossa heidän tarinansa kuuluvat. Projektiin saatiin Etelä-Pohjanmaan liitolta kulttuurille varattua kehittämisapurahaa. Hankkeessa mukana oli myös Rock Camp ry.                                                     
Yhteistyössä tekemiämme biisejä
SAKON STUDIO manageroi Henrikkiä                                        

Olemme Henrikin tukena biisien suunnittelussa ja erilaisissa artistin brändiin liittyvien viestintä- ja markkinointitoimien kehittämisessä. Lisäksi toimimme Henrikin kustantajana ja hallinnoimme esimerkiksi teosten käyttölupia. Myymme myös Henrikille keikkoja.
Sako manageroi Henrikkiä
Yhteistyö alkoi jo vuonna 2019, jolloin Henrikin tuotantoyhtiönä toimi Evoluutio Music. Sittemmin tuotantotiimi on vaihtunut ja nykyisin luottotuottajana toimii lukuisia hittejä tehtaillut kultasormi Maiki, eli Mikke Neuvonen. Managerointisopimus Henrikin ja Sakon studion välillä solmittiin marraskuussa 2021.Millaisen yleisön Henrikin musiikki tavoittaa?

Henrikin kappaleet ovat tähän mennessä tavoittaneet Spotifyssa yli 200 000 kuuntelijaa, joista 60% on naisia. Julkaistut kappaleet ovat keränneet yhteensä yli 1,8 miljoonaa striimiä. Henrikki on erityisen suosittu 23-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on hieman yli 1000 seuraajaa.Keikat kaikkialle Suomeen omalla PA-kalustolla 

Henrikki on esiintymiskaluston suhteen täysin omavarainen. Kerro kuitenkin jo tilausvaiheessa millaisessa paikassa ja kuinka suurelle yleisölle keikka järjestetään, niin mitoitamme laitteiston sen mukaan. Voimme toki esiintyä muullakin kalustolla silloin kun se on järkevää. Tällöin tomitamme järjestäjälle lavakartan. 

Henrikin kotipaikka on Seinäjoki, mutta esiintymisiä tehdään kaikkialla Suomessa. Mukana on usein myös oma DJ ja backline-teknikko Heikki Vihersalo. Lehtijuttuja 

Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit