ESME

ESME eli Essi Takala on Seinäjoelta ponnistava moderni POP-artisti, topliner ja somevaikuttaja.


Laulaja- laluluntekijä Esme. Essi Hangasmaa.
ESME tekee SAKON STUDION projekteissa melodioita enimmäkseen valmiiden biittien päälle. 

Lisäksi hän kirjoittaa suomenkielistä lyriikkaa itselleen ja muille. Hän myös feattaa mielellään muiden artistien julkaisuilla.

Omiin biiseihin aiheet itselle tärkeistä elementeistä

Itselleen tekemissään kappaleissa ESME ammentaa lyriikoihinsa aiheita oman elämänsä tärkeistä elementeistä. Biiseissä sivutaan urbaanin elämän aiheita ja murretaan välillä tabujakin. 

ESME puhuu kappaleissaan ja kappaleidensa ulkopuolella avoimesti paniikki- ja ahdistuneisuushäiriöstään ja haluaa tuoda julki sitä, kuinka kuka vain voi uskaltaa toteuttaa itseään ja tehdä omaa juttuaan. Jokaisella meistä on oma painolastimme kannettavanaan ja se on ihan OK.

Unelmat ovat alkaneet realisoitua vasta hiljattain

ESME on pohdiskeleva perfektionisti, jonka unelmana on jo pitkään olleet keikkalavat. Unelmat alkoivat konkretisoitua kun hän solmi vuoden 2021 alussa managerointisopimuksen SAKON STUDION kanssa ja hänet signattiin HIT HAPPENS -levy-yhtiön artistiksi.

ESMEN ensimmäinen oma single “Rakasta” julkaistiin 12.3.2021.

“Olen kiitollinen että sain toteutettua mun pitkäaikaisen unelman saada omia lyriikoita pöytälaatikosta biisin muotoon ja kaikkien kuultavaksi. Puolivahingossa hoksasin että osaan kirjoittaa lyriikoita ja nyt työn alla onkin useampi, ja voi luoja mä rakastan tätä!”

ESME on siis vielä artisti- ja biisintekijäuransa alussa. Hiljalleen muotoutuu yhä selkeämmäksi se, millainen artisti hän on ja millaista musiikkia häneltä kuullaan. Jokaisen kappaleen myötä ESMEn elämästä ja maailmankuvasta avautuu kuulijalle uusi palanen.  Julkaistuja biisejä
  Millaisen yleisön Esmen musiikki tavoittaa?

  Esmen kappaleet ovat tähän mennessä tavoittaneet Spotifyssa yli 5 000 kuuntelijaa, joista 67% on naisia. Julkaistut kappaleet ovat keränneet yhteensä yli 20 000 striimiä. Esme on erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on himan yli 600 seuraajaa.  Tilaa Esme esiintymään tapahtumaasi

  Vuoden 2021 aikana Esme on treenaillut ahkerasti kitaristinsa kanssa ja odottaa kovasti pääsyä keikoille. Oheisella videolla hieman Petri Naukkarisen ottamaa kuvaa ensimmäisistä treeneistä.
  Hinta?

  Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
  Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo