ESME

ESME eli Essi Takala on Seinäjoelta ponnistava moderni POP-artisti, topliner ja somevaikuttaja.


Laulaja- laluluntekijä Esme. Essi Hangasmaa.
Esme kuului SAKON STUDION artistirosteriin vuoden 2021 alkupuolelta helmikuun 2022 loppuun, jonka aikana hänellä oli levytyssopimus oman HIT HAPPENS -levy-yhtiömme kanssa. 

Esme loi oman artistiprojektinsa puitteissa melodioita enimmäkseen valmiiden biittien päälle toplainaamalla ja laulamalla.

Vastaavana tuottajana toimi BirdyHead ja A&R-henkilönä ja äänittäjänä Sako. 

Artistiunelma alkoi realisoitua vuonna 2021

ESME on pohdiskeleva perfektionisti, jonka unelmana on jo pitkään olleet keikkalavat. Unelmat alkoivat konkretisoitua kun hän solmi vuoden 2021 alussa managerointisopimuksen SAKON STUDION kanssa ja hänet signattiin HIT HAPPENS -levy-yhtiön artistiksi. 

ESMEN ensimmäinen oma single “Rakasta” julkaistiin 12.3.2021.

“Olen kiitollinen että sain toteutettua mun pitkäaikaisen unelman saada omia lyriikoita pöytälaatikosta biisin muotoon ja kaikkien kuultavaksi. Puolivahingossa hoksasin että osaan kirjoittaa lyriikoita ja nyt työn alla onkin useampi, ja voi luoja mä rakastan tätä!”

ESME on kehittänyt artisti- ja biisintekijäuraansa järjestelmällisesti tuosta hetkestä alkaen. Pyrkimys on jatkuvasti yhä suurempiin kuvioihin. Jokaisen kappaleen myötä ESMEn elämästä ja maailmankuvasta avautuu kuulijalle uusi palanen.  SAKON STUDION kustantamat kappaleet Esmen tuotannossa
  Millaisen yleisön Esmen musiikki tavoittaa?

  Esmen kappaleet ehtivät tavoittamaan maaliskuuhun 2022 mennessä Spotifyssa yli 7 000 kuuntelijaa, joista 62% oli naisia. Tuottamamme kappaleet keräsivät tuohon mennessä yhteensä yli 50 000 striimiä. Esme oli erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden naisten keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään oli maaliskuun lopussa 2022 himan vajaa 900 seuraajaa.  Keikat käyntiin heti koronan jälkeen

  Vuoden 2021 aikana Esme treenaili ahkerasti kitaristinsa kanssa ja odotti kovasti pääsyä keikoille. Koronarajoitukset hieman hidastivat starttia, mutta rajoitusten välillä hellittäessä otettaan Esme ehti esiintyä mm. Anna Abreun lämppärinä. Oheisella videolla hieman Petri Naukkarisen ottamaa kuvaa ekoista treeneistä.
  Haluatko yhteyden artistiin?

  Mikäli haluat yhteyden Esmeen, välitämme mieluusti viestisi eteenpäin. 


  Kumppanit