💶 Hinta?

Vaikka meillä ei tehdäkään näitä hommia pelkän rahan takia, niin jollakin on myös elettävä


Perustaksamme on 72€/h+alv. Yli vuoden kestäneissä asiakassuhteissa hinta on 60€/h+alv. Tarvittaessa lasketaan kiinteä pakettihinta etukäteen. 

Käytännössä laskutus toimii siis näin 👇

⏳ Tuntiveloitus, kun työskentelemme kanssasi kasvokkain

Työskentelemme kanssasi kasvokkain, jolloin aikamme maksaa sinulle 72€+alv tunnilta (tai vähemmän). Lasku tulee perässä.

👷 Kattohinta, kun työskentelemme laskuusi etänä

Työskentelemme laskuusi itsenäisesti (kuten yllä), mutta arvioimme työhön kuluvan ajan etukäteen. Mikäli työ valmistuu arvoitua nopeammin, saat alennusta. Tarjouspyynnöt osoitteeseen: sako@sakonstudio.fi

📦 Pakettihinta, kun normaali tuntiveloitus ei sellaisenaan toimi

Joskus pelkkä kiinteä tuntiveloitus ei toimi. Tästä on kyse esimerkiksi silloin kun toimeksiannosta syntyy merkittäviä lisäkuluja myös meille. Tyypillinen esimerkki on tilanne, jossa SAKON STUDIO tekee asiakkaalleen mainossisältöjä ja hankkii sen lisäksi mainoksille mediatilaa. Niinikään esiintyjiemme keikat ovat aina kiinteähintaisia.

Toteutamme paljon projekteja, jotka eivät tulisi kenellekään muulle edes mieleen. Mitä erikoisempi hanke sinulla on mielessäsi, sitä todennäköisemmin voimme auttaa. Tarjousta kannattaa kysellä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »🤝 Managerointi- ja kustannussopimukset?

SAKON STUDIO harjoittaa managerointi- ja kustannustoimintaa, joten olemme kiinnostuneita hyvistä esiintyjistä ja biisintekijöistä. Mikäli tarvitset apua taiteilijaurasi edistämiseen, tutustu managerointipalveluihimme ja lähetä hyvin jäsennelty hakemus työnäytteineen meille.

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »LASKENNALLISIA HINTAESIMERKKEJÄ

Esimerkit on (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) laskettu 72€/h laskutuksen mukaan. Pitkäaikaisten asiakkaiden tuntihinta on edullisempi ja asiakas säästää myös silloin, jos työhön kuluu ennakoitua vähemmän tunteja.

Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva ALV. 👇

Tekstituotanto      

Samuli Koivulahti. Tekstituoanto / Copy
Tekstiä syntyy tavallisesti n. 100 sanaa tunnissa, eli 800-1000 sanaa päivässä. 

Pitkäaikaisten asiakkaiden tuntihinta on edullisempi kuin muilla. Lisäksi asiakas saa alennusta myös silloin jos työhön kuluu odotettua vähemmän aikaa.

Hinnasto:

PS: Lähtömateriaalin ja briiffin laatu vaikuttavat kirjoitusnopeuteen. Työstä veloitetaan toteutuneiden tuntien mukaan, joten hyvällä pohjamateriaalilla ja tarkalla briiffillä asiakas voi säästää selvää rahaa.

✍️ Kirjoituspalvelut »Ääni- ja studiopalvelut

Äänen ammattilaiset BirdyHead ja Sako Samuli Koivulahti
Laskennallinen tuntihinta ääni- ja studiopalveluissa on 72€ riippumatta siitä, montako henkeä projekti kussakin vaiheessa työllistää.

Biisituotanto:

Äänitykset:

Jälkituotanto:

PS: Yritysten mainosprojekteissa asiakas ostaa tavallisesti (sävellys, sanoitus, käsikirjoitus tms.) työn lisäksi myös teoksen taloudelliset oikeudet itselleen. Tällöin teos siirretään itsehallinnointiin, eikä teos tuota tekijälleen käyttökorvauksia. Hyvityksenä tästä yritys maksaa käyttöoikeuksista erilliskorvauksen laskun yhteydessä. Summa sovitaan erikseen arvioidun käyttölaajuuden mukaan ja se on tekijälle verotonta tuloa. 

🎤 Ääni- ja studiopalvelut »Grafiikka- ja kuvauspalvelut

Still-kuva:

Liikkuva kuva:
  • Esittelyvideo web-sivuille: 1 kamera, max. 1h kuvaussessio + editointi = 300€
  • Musiikkivideo: 1 kuvauspäivä + editointi = 720€
  • Mainosvideon tuotanto: 2 kuvauspäivää + editointi = 1440€
  • Dokumenttielokuvan tuotanto: n. 10 000€ (pyydä tarjous).

Julkaisugrafiikka:

🎨 Kuva- ja grafiikkapalvelut »Digitaaliset palvelut


📈 Digitaaliset palvelut »Neuvonta ja managerointi

Yrityksille:

Taiteilijoille:

Kaikille:

🌱 Neuvonta ja managerointi »Keikat 

Keikat ovat toistaiseksi arvonlisäverotonta toimintaa. Vuoden 2020 aikana tulemme siirtymään ALV-velvollisiksi myös keikkojen osalta, jonka jälkeen hintoihin lisätään 10% arvonlisäveroa.

Hinnat:

PS: Normaali keikan pituus on 2 x 45 min. settiä tai yksi 1,5 h setti. Mikäli tarvitset musiikkia pidemmäksi aikaa se onnistuu lisämaksusta.

🎟️ Lue lisää esiintyjistä »Yhteystiedot


✉️ Ota yhteyttä lomakkeella »Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo