🎟️ Esiintyjät

LIVE-esiintyjät kaikkialle Suomeen. Meiltä saat artistit baari- ja klubikeikoille, yksityistilaisuuksiin ja muihin juhliin. 


Meiltä löytyy sopiva esiintyjä sinunkin tilaisuuteesi. Esiintyjämme tekevät sekä cover-keikkaa, että omaan materiaaliin pohjautuvia keikkoja. Rosteriimme kuuluu ensisijaisesti karismaattisia trubaduureja sekä energisiä rap-kokoonpanoja. (Hintahaarukka: 350-1500€)
Manu Lehtimäki (Turku)

Manu Lehtimäki, mies ja kitara, trubaduuri esiintymään
Manu Lehtimäki esittää eri aikojen kiinnostavimpia kappaleita kitaran ja huuliharpun säestyksellä. Manun omissa kappaleissa ollaan elämän pienien ja suurien oivallusten äärellä.

Speksit:
 • Kokoonpano: Mies, kitara ja huuliharppu
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti 
 • Julkaisut: Muutama digisingle nimellä: "salahuoneen lapset".

Lisätietoa: Manu Lehtimäki »VähäE (Turku)

VähäE ja tuplaaja Sako
VähäE:n räppikeikat ovat energisiä joukkotapahtumia, joiden jälkeen tietää olleensa keikalla. Tunnelman nostattamisesta huolehtii hänen lisäkseen DJ Nevöhööd ja tuplaaja Sako.

Speksit:
 • Kokoonpano: VähäE, DJ + tuplaaja
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: 8 singleä

Lisätietoa: VähäE »Jari Uutela (Tampere)

Laulaja-lauluntekijä Jari Uutela, esiintyjä
Jari Uutelan kantava ääni on viihdyttänyt suomalaista ravintolayleisöä jo vuodesta 2011 asti. Tämä kokenut lauluntekijä saa juhlat käyntiin takuuvarmasti missä tahansa. Nyt myös etänä!

Speksit:
 • Kokoonpano: Mies ja kitara 
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti 
 • Julkaisut: 26 singleä, 1EP ja 2 pitkäsoittoa.

Lisätietoa: Jari Uutela »Henrikki (Seinäjoki)

Henrikki keikat
Henrikin intensiivinen RAP-tykitys tulee vaikka läpi harmaan kiven. Hänen kappaleensa ovat täynnä voimaa ja energiaa, joka saa väkisinkin ihmiset liikkeelle.

Speksit:
 • Kokoonpano: Henrikki +  DJ 
 • Keikka-alue: Koko suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut:  7 singleä ja 1 EP

Lisätietoa: Henrikki »Milla Heart (Helsinki)

Esiintyjä, Millanen, HelsinkiMillan herkkä folkmainen laulutyyli, kiehtovat melodialinjat ja elämänmakuiset tekstit vievät kuulijan monenlaisiin uusiin tunnelmiin ja maailmoihin.

Speksit:
 • Kokoonpano: Milla Heart, DJ/kitaristi/tuplaaja
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: Kolme singleä

Lisätietoa: Milla Heart »Muita esittäjiä 

Yllä olevien artistien lisäksi biisejämme ovat esittäneet monet muutkin. Joitain biisinäytteitä löydät klikkaamalla oheisia linkkejä:
☝️ Myös kaikkiin näihin saadaan yhteys meidän kauttamme.Meiltä löytyy esiintyjä juhliin kuin juhliin, olipa kyseessä julkinen tapahtuma tai yksityistilaisuus 

Studiomme esiintyvävalikoima laajenee jatkuvasti ja keikkamyyntiä tehdään jo pitkälle ensi vuoteen. Useimmat esiintyjämme ovat valmiita matkustamaan keikalle vaikka toiselle puolelle Suomeakin. Keikkoja tehdään sekä kaikille avoimissa tilaisuuksissa, että yksityistilaisuuksissa. Kerro kuitenkin tilausvaiheessa, minkä tyyppisestä keikasta on kyse. PA-kamat ja lavatekniikka järjestyvät tarvittaessa meidän kauttamme 

Tarvittaessa järjestämme paikalle myös PA-laitteiston ja valot. Omat backline-teknikkomme hoitavat esiintyjiemme äänentoistosta isommilla keikoilla miksausta myöden. Pienemmät tapahtumat, kuten trubaduurikeikat esiintyjämme hoitavat usein itsenäisesti. 

Pyrimme aina mahdollisimman säntilliseen ja ammattimaiseen toimintaan, jotta keikat hoituisivat tilaajan kannalta mahdollisimman vaivattomasti.

Mikäli teillä ei ole riittävää äänentoistolaitteistoa omasta takaa, kerro siitä tilauksen yhteydessä, niin laskemme PA-kaluston saman tien hintaan mukaan. 
HUOM! 
Oletko itse järjestämässä häitä tai esimerkiksi yritysbileitä?
Lue nämä ohjeet esiintyjän tilaamiseen ja tapahtuman järjestämiseen! 

🎓 Ohjeet tapahtumajärjestäjälle
Teemme myös virtuaalikeikkoja, eli voit tilata esiintyjän myös streamina!

Olemme kehitelleet myös koronalääkettä musiikin nälkäisille. Mikäli olet esimerkiksi yrittäjä, joka haluaisi järjestää konstertin LIVE-streaminä yhteistyökumppaneilleen tai työporukalle, niin järjestämme mielellämme tällaisia tapahtumia liveyhteydellä.  

Etäkeikan tilaaminen on paras ja ylivoimaisesti helpoin tapa tukea muusikoita ja musiikkialaa tänä haastavana aikana. Striimikeikan voi hyvin ostaa myös lahjaksi yhteistyökumppanille. 

Vaihtoehdot: 
 1. Sponsoroitu striimikeikka valtakunnalliselle yleisölle ➟ Yritys sponsoroi livekeikan, jonka artisti vetää sovittuna ajankohtana (tavallisesti julkisesti YouTubessa. Yrityksen nimi ja logo ovat jatkuvasti esillä ja kaupallinen yhteistyö tuodaan esiin myös välispiikeissä sekä striimikeikan ennakkomarkkinoinnissa kun artisti tiedottaa siitä faneilleen. 

 2. Yksityiskeikat striimiyhteydellä ➟ Keikan maksaja tilaa livestriimikeikan toteutettavaksi kutsuvierastapahtumana. Kaikki tapahtuu muuten samoin kuin edellä, mutta tilaaja saa ennen tapahtumaa kutsuvieraille toimitettavan salaisen linkin, jolla kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. 

Sponsoroitu striimikeikka toimii samalla yrityksen markkinointina. Livekeikan tarjoaminen yleisölle, olipa kyse avoimesta tai suljetusta tapahtumasta on aivan eri luokan tempaus kuin jokin perinteinen tarjouskampanja tai yrityslahja. 

Yksityiskeikka striimiyhteydellä tuo artistin intiimisti suoraan olohuoneeseen. Tämä sopii hyvin ohjelmaksi vaikka pieniin illanistujaisiin, olivatpa ihmiset sitten yhteisessä tilassa pienenä ryhmänä tai etäisyyksien päässä toisistaan. 

Tilaajan ei ole pakko olla edes yritys, vaan kyseessä voi hyvin olla myös muutaman yksityishenkilön joukko, joka haluaa investoida hieman parempaan iltaohjelmaan. Tämä on nimittäin yllättävän edullista.

Striimiyhteydellä artistin kanssa pääsee vuorovaikuttamaan ihan oikeasti! Hän ei ole vain kaukaisena hahmona lavalla, vaan ihan oikeasti livenä, heti toisella puolella näyttöä. Keikan aikana tulevat kommentit ja kyselyt voidaan myös toimittaa livenä artistille heti, jolloin keikan aikana voidaan olla aidossa vuorovaikutuksessa esiintyjän kanssa.

Etäkeikat toimivat erityisen hyvin pienemmillä kokoonpanoilla, jolloin äänen mikittäminen on suhteellisen helppoa. Käytämme striimikeikkojen järjestämiseen ensisijaisesti kaikille tuttua välinettä, eli YouTubea koska sen kautta on kätevä lähettää niin suljetut kuin avoimetkin tapahtumat. Lue lisää striimikeikoista täältäEsiintyjä: Etsitkö manageria?

Artistien keikkamyynti on kasvava osa-alue studiomme liiketoiminnassa. Kyse on kuitenkin paljon enemmänstä. Autamme nimittäin myös artistibrändin hallinnassa ja viemään viimeistä silausta vaille olevat hankkeet ns. nextille levelille.

🎯 Lue lisää manageroinnista »

Ravintola: Tarvitsetteko esiintyjää?

Ota yhteyttä, niin mietitään ketkä esiitnyjämme sopivat teille parhaiten ja lyödään vaikka koko vuoden keikat kerralla lukkoon! Kaikkien SAKON STUDION esiintyjien mukana kulkee oma keikkakalusto. Kuulumme ALV-rekisteriin, joten keikkapalkkioihin lisätään 10% arvonlisävero.

📢 Kerro meille tarpeestasi »Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit