🎟️ Esiintyjät

Myymme keikkoja tällä hetkellä näille LIVE-esiintyjille. Nyt poikkeusaikana keikkoja toteutetaan myös striiminä.


Esiintyjämme tekevät sekä cover-keikkaa, että omaan materiaaliin pohjautuvia keikkoja. Tärkeintä on, että tilaaja on tyytyväinen ja kuulijat tykkäävät. Paras keikkasetti on yleensä sellainen joka sisältää sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa.
Jari Uutela

Laulaja-lauluntekijä Jari Uutela, esiintyjä
Jari Uutelan kantava ääni on viihdyttänyt suomalaista ravintolayleisöä jo vuodesta 2011 asti. Tämä kokenut lauluntekijä saa juhlat käyntiin takuuvarmasti missä tahansa. Nyt myös etänä!

Speksit:
 • Kokoonpano: Mies ja kitara 
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti 
 • Julkaisut: 26 singleä, 1EP ja 2 pitkäsoittoa.

Lisätietoa: Jari Uutela »Avin Alyasi

Avin Alyasi esiintyjä keikalleRaisiolaisen Avinin pedantti, mutta persoonallinen pop-soundi saa harjaantuneimmankin korvan herkistymään uusille nyansseille.

Speksit:
 • Kokoonpano: Duo 
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti, Kurdi 
 • Julkaisut: Kaksi singleä

Lisätietoa: Avin Alyasi »
Tina Salminen

Esiintyjä juhliin Tina Salminen
Tina Salminen on turkulainen esittävän taiteen moniosaaja, jolla on laaja-alainen kokemuspohja mm. teatterin ja tulitaiteen tekemisestä. Laulukeikkoja tehdään useilla eri kokoonpanoilla.

Speksit:
 • Kokoonpano: Duo tai bändi
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti, Ruotsi
 • Julkaisut: Kaksi pitkäsoittoa

Lisätietoa: Tina Salminen »Roni Välikangas

Pianisti tapahtumaan Roni Välikangas
Roni Välikangas asuu Salossa ja esittää suomenkielisiä kappaleita itse itseään pianolla säestäen, mutta välillä myös duona.

Speksit:
 • Kokoonpano: Mies ja piano 
 • Keikka-alue: Salo-Hki-Tku
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: debyytti tulossa

Lisätietoa: Roni Välikangas »Millanen

Millanen laulaja-lauluntekijäMillasen herkkä folkmainen laulutyyli, kiehtovat melodialinjat ja elämänmakuiset tekstit vievät kuulijan monenlaisiin uusiin tunnelmiin ja maailmoihin.

Speksit:
 • Kokoonpano: Duo 
 • Keikka-alue: Koko suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: 3 singleä

Lisätietoa: Millanen »Muita esittäjiä 

Yllä olevien artistien lisäksi biisejämme ovat esittäneet monet muutkin. Joitain biisinäytteitä löydät klikkaamalla oheisia linkkejä:
☝️ Myös kaikkiin näihin saadaan yhteys meidän kauttamme.Meiltä löytyy LIVE-esiintyjä juhliin kuin juhliin, olipa kyseessä julkinen tapahtuma tai yksityistilaisuus 

Studiomme bändi- ja artistikattaus laajenee jatkuvasti ja keikkamyyntiä tehdään parhaillaan. Tarkoituksemme on vallata live-esiintymispaikat heti kun korona hiukankin hellittää. Odotellessa otamme vastaan keikkavarauksia eripuolille Suomea. 

Keikkoja tullaan tekemään siis kaikkialla, minne autolla pääsee ja jos asiakas maksaa lentokoneen, niin mikä ettei vaikka kauemmaskin! 

Korona-aikana tehdään myös virtuaalikeikkoja, eli voit tilata esiintyjän myös streamina!

Olemme kehitelleet myös koronalääkettä musiikin nälkäisille. Mikäli olet esimerkiksi yrittäjä, joka haluaisi järjestää konstertin LIVE-streaminä yhteistyökumppaneilleen tai työporukalle, niin järjestämme mielellämme tällaisia tapahtumia liveyhteydellä.  

Etäkeikan tilaaminen on paras ja ylivoimaisesti helpoin tapa tukea muusikoita ja musiikkialaa tänä haastavana aikana. Striimikeikan voi hyvin ostaa myös lahjaksi yhteistyökumppanille. 

Vaihtoehdot: 
 1. Sponsoroitu striimikeikka valtakunnalliselle yleisölle ➟ Yritys sponsoroi livekeikan, jonka artisti vetää sovittuna ajankohtana (tavallisesti julkisesti YouTubessa. Yrityksen nimi ja logo ovat jatkuvasti esillä ja kaupallinen yhteistyö tuodaan esiin myös välispiikeissä sekä striimikeikan ennakkomarkkinoinnissa kun artisti tiedottaa siitä faneilleen. Lisäksi pakettiin sisällytetään maksettua mainontaa 500€ edestä.

 2. Yksityiskeikat striimiyhteydellä ➟ Keikan maksaja tilaa livestriimikeikan toteutettavaksi kutsuvierastapahtumana esim. Google Meets tai Microsoft Teams -yhteydellä. Tilaaja saa ennen tapahtumaa kutsuvieraille toimitettavan salaisen linkin, jolla kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. 

Sponsoroitu striimikeikka toimii samalla yrityksen vaikuttajamarkkinointikampanjana, joka osoittaa erittäin konkreettisella tavalla sen kuinka yhtiö kantaa omalta osalta kortensa kekoon nyt vaikeana aikana, josta mm. kulttuuriala kärsii todella paljon. 

Yksityiskeikat striimiyhteydellä tuovat artistin intiimisti suoraan olohuoneeseen. Tämä sopii hyvin ohjelmaksi vaikka pieniin illanistujaisiin, olivatpa ihmiset sitten yhteisessä tilassa pienenä ryhmänä tai etäisyyksien päässä toisistaan. Tilaaja voi olla yritys tai esim. muutaman yksityishenkilön joukko, joka haluaa investoida hieman parempaan iltaohjelmaan. 

Striimiyhteydellä artistin kanssa pääsee vuorovaikuttamaan ihan oikeasti! Hän ei ole vain kaukaisena lavalla, vaan ihan oikeasti livenä striimiyhteyden päässä.

Etäkeikat toimivat erityisen hyvin pienemmillä kokoonpanoilla, jolloin äänen mikittäminen on suhteellisen helppoa. Käytämme keikkojen järjestämiseen ensisijaisesti kaikille tuttuja välineitä kuten: Google Meets, Microsoft Teams, Instagram ja YouTube.Esiintyjä: Etsitkö keikkamyyjää?

Artistien keikkamyynti on kasvava osa-alue studiomme liiketoiminnassa. Keikkojen myymisen ohella autamme artistibrändin hallinnassa ja viemään viimeistä silausta vaille olevat hankkeet ns. nextille levelille.

🎯 Lue lisää manageroinnista »

Järjestäjä: Etsitkö esiintyjää tilaisuuteesi?

Kaikkien SAKON STUDION esiintyjien mukana kulkee oma keikkakalusto. Kuulumme ALV-rekisteriin, joten keikkapalkkioihin lisätään 10% arvonlisävero.

📢 Kerro meille tapahtumastasi »Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo