🎟️ Esiintyjät

Myymme keikkoja ja järjestämme LIVE-tapahtumia. Keikkoja toteutetaan myös virtuaalisesti striiminä.


Meiltä löytyy sopiva esiintyjä joka tilanteeseen. Esiintyjämme tekevät sekä cover-keikkaa, että omaan materiaaliin pohjautuvia keikkoja. Tärkeintä on, että tilaaja on tyytyväinen ja kuulijat tykkäävät. Tarvittaessa otamme kopin myös LIVE-tapahtumasi markkinoinnista ja hankimme Teostolta oikeat luvat!
Jari Uutela

Laulaja-lauluntekijä Jari Uutela, esiintyjä
Jari Uutelan kantava ääni on viihdyttänyt suomalaista ravintolayleisöä jo vuodesta 2011 asti. Tämä kokenut lauluntekijä saa juhlat käyntiin takuuvarmasti missä tahansa. Nyt myös etänä!

Speksit:
 • Kokoonpano: Mies ja kitara 
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti 
 • Julkaisut: 26 singleä, 1EP ja 2 pitkäsoittoa.

Lisätietoa: Jari Uutela »Henrikki

Henrikki keikat
Henrikin intensiivinen RAP-tykitys tulee vaikka läpi harmaan kiven. Hänen kappaleensa ovat täynnä voimaa ja energiaa, joka saa väkisinkin ihmiset liikkeelle.

Speksit:
 • Kokoonpano: Henrikki, ESME + mahdollinen DJ 
 • Keikka-alue: Koko suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut:  7 singleä ja 1 EP

Lisätietoa: Henrikki »ESME

ESME = moderni topliner, joka tekee melodioita ja sanoituksia biittien päälle.
ESMEn kauniit ja syvälliset kappaleet toimivat loistavasti intiimillä duo-koonpanolla, jossa häntä säestää oma kitaristi. Omien keikkojensa ohella ESME keikkailee myös Henrikin feattaajana.

Speksit:
 • Kokoonpano: Duo
 • Keikka-alue: Koko suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: 2 omaa singleä ja useampi feat
Tina Salminen

Esiintyjä: Tina Salminen, Turku
Tina Salminen
on turkulainen esittävän taiteen moniosaaja, jolla on laaja-alainen kokemuspohja mm. teatterin ja tulitaiteen tekemisestä. Laulukeikkoja tehdään useilla eri kokoonpanoilla.

Speksit:
 • Kokoonpano: Duo tai bändi
 • Keikka-alue: Koko Suomi
 • Kielet: Suomi, Englanti, Ruotsi
 • Julkaisut: Kaksi pitkäsoittoa

Lisätietoa: Tina Salminen »Roni Välikangas

Esiintyjä: Roni Välikangas, Salo
Roni Välikangas asuu Salossa ja esittää suomenkielisiä kappaleita itse itseään pianolla säestäen, mutta välillä myös duona.

Speksit:
 • Kokoonpano: Mies ja piano 
 • Keikka-alue: Salo-Hki-Tku
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: debyytti tulossa

Lisätietoa: Roni Välikangas »Millanen

Esiintyjä, Millanen, HelsinkiMillasen herkkä folkmainen laulutyyli, kiehtovat melodialinjat ja elämänmakuiset tekstit vievät kuulijan monenlaisiin uusiin tunnelmiin ja maailmoihin.

Speksit:
 • Kokoonpano: Duo 
 • Keikka-alue: Koko suomi
 • Kielet: Suomi
 • Julkaisut: 3 singleä

Lisätietoa: Millanen »Muita esittäjiä 

Yllä olevien artistien lisäksi biisejämme ovat esittäneet monet muutkin. Joitain biisinäytteitä löydät klikkaamalla oheisia linkkejä:
☝️ Myös kaikkiin näihin saadaan yhteys meidän kauttamme.Meiltä löytyy LIVE-esiintyjä juhliin kuin juhliin, olipa kyseessä julkinen tapahtuma tai yksityistilaisuus 

Studiomme bändi- ja artistikattaus laajenee jatkuvasti ja keikkamyyntiä tehdään parhaillaan. Tarkoituksemme on vallata live-esiintymispaikat heti kun korona hiukankin hellittää. Odotellessa otamme vastaan keikkavarauksia eripuolille Suomea. 

Keikkoja tullaan tekemään siis kaikkialla, minne autolla pääsee ja jos asiakas maksaa lentokoneen, niin mikä ettei vaikka kauemmaskin! 

Korona-aikana tehdään myös virtuaalikeikkoja, eli voit tilata esiintyjän myös streamina!

Olemme kehitelleet myös koronalääkettä musiikin nälkäisille. Mikäli olet esimerkiksi yrittäjä, joka haluaisi järjestää konstertin LIVE-streaminä yhteistyökumppaneilleen tai työporukalle, niin järjestämme mielellämme tällaisia tapahtumia liveyhteydellä.  

Etäkeikan tilaaminen on paras ja ylivoimaisesti helpoin tapa tukea muusikoita ja musiikkialaa tänä haastavana aikana. Striimikeikan voi hyvin ostaa myös lahjaksi yhteistyökumppanille. 

Vaihtoehdot: 
 1. Sponsoroitu striimikeikka valtakunnalliselle yleisölle ➟ Yritys sponsoroi livekeikan, jonka artisti vetää sovittuna ajankohtana (tavallisesti julkisesti YouTubessa. Yrityksen nimi ja logo ovat jatkuvasti esillä ja kaupallinen yhteistyö tuodaan esiin myös välispiikeissä sekä striimikeikan ennakkomarkkinoinnissa kun artisti tiedottaa siitä faneilleen. 

 2. Yksityiskeikat striimiyhteydellä ➟ Keikan maksaja tilaa livestriimikeikan toteutettavaksi kutsuvierastapahtumana. Kaikki tapahtuu muuten samoin kuin edellä, mutta tilaaja saa ennen tapahtumaa kutsuvieraille toimitettavan salaisen linkin, jolla kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. 

Sponsoroitu striimikeikka toimii samalla yrityksen markkinointina. Livekeikan tarjoaminen yleisölle, olipa kyse avoimesta tai suljetusta tapahtumasta on aivan eri luokan tempaus kuin jokin perinteinen tarjouskampanja tai yrityslahja. 

Yksityiskeikka striimiyhteydellä tuo artistin intiimisti suoraan olohuoneeseen. Tämä sopii hyvin ohjelmaksi vaikka pieniin illanistujaisiin, olivatpa ihmiset sitten yhteisessä tilassa pienenä ryhmänä tai etäisyyksien päässä toisistaan. 

Tilaajan ei ole pakko olla edes yritys, vaan kyseessä voi hyvin olla myös muutaman yksityishenkilön joukko, joka haluaa investoida hieman parempaan iltaohjelmaan. Tämä on nimittäin yllättävän edullista.

Striimiyhteydellä artistin kanssa pääsee vuorovaikuttamaan ihan oikeasti! Hän ei ole vain kaukaisena hahmona lavalla, vaan ihan oikeasti livenä, heti toisella puolella näyttöä. Keikan aikana tulevat kommentit ja kyselyt voidaan myös toimittaa livenä artistille heti, jolloin keikan aikana voidaan olla aidossa vuorovaikutuksessa esiintyjän kanssa.

Etäkeikat toimivat erityisen hyvin pienemmillä kokoonpanoilla, jolloin äänen mikittäminen on suhteellisen helppoa. Käytämme striimikeikkojen järjestämiseen ensisijaisesti kaikille tuttua välinettä, eli YouTubea koska sen kautta on kätevä lähettää niin suljetut kuin avoimetkin tapahtumat. Lue lisää striimikeikoista täältäEsiintyjä: Etsitkö keikkamyyjää?

Artistien keikkamyynti on kasvava osa-alue studiomme liiketoiminnassa. Keikkojen myymisen ohella autamme artistibrändin hallinnassa ja viemään viimeistä silausta vaille olevat hankkeet ns. nextille levelille.

🎯 Lue lisää manageroinnista »

Järjestäjä: Etsitkö esiintyjää tilaisuuteesi?

Kaikkien SAKON STUDION esiintyjien mukana kulkee oma keikkakalusto. Kuulumme ALV-rekisteriin, joten keikkapalkkioihin lisätään 10% arvonlisävero.

📢 Kerro meille tapahtumastasi »Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit