VähäE

VähäE eli Eero Vähätalo on kotoisin Taivassalosta ja asuu nykyisin Kaarinassa. Riimit syntyvät pitkälti tien päällä.

VähäE, Kuvaaja: Ville Nisunen / Studio Vini

Siviilissä rauhallinen ja maanläheinen räppärimme ajaa rekkaa ja tykkää työstään. Pitkillä, usein Suomen rajojen ulkopuolellekin ulottuvilla rekkamatkoilla näkee jos jonkinlaista. Ajellessa ehtii pohdiskella syntyjä syviä ja tauoilla syntyy riimi jos toinenkin. 

Kappaleiden aiheet pyörivät tavallisen duunarielämän ympärillä. Konstailemattoman rehellisiin biiseihin on helppo samaistua.
Julkaistuja biisejä
Managerointi- ja levytyssopimus vuodesta 2021

VähäE julkaisi kokeilumielessä ensimmäiset räppibiisinsä jo ns. lisenssibiittien päälle jo 2019, mutta syyskuusta 2021 ja Never give up -biisistä alkaen hänellä on ollut takanaan SAKON STUDIO ja HIT HAPPENS. 

Uudet kappaleet tuotetaan ammattimaisesti omalla tiimillä alusta loppuun ja kaikki materiaali on uniikkia. Kaikessa VähäE:n musiikissa kuuluu rehellisen ja aidon duunarin ääni. 

Räpit äänitetään SAKON STUDIOLLA ja biitit loihtii oma luottotuottaja BirdyHead. VähäE:n levy-yhtiö: HIT HAPPENS huolehtii julkaisujen tuotannosta ja markkinoinnista yhdessä julkaisija Music Production Alliancen kanssa. 
Tien päällä räjäytti pankin 

VähäE:n toistaiseksi tunnetuin kappale on rekkamiehen arjesta kertova Tien päällä kappale, joka on striimannut jo yli 100 000 kertaa Spotifyssa. Kappale menestyi pääasiassa logistiikka-alan ihmisten ansiosta, sillä biisi ei päässyt millekään Spotifyn editorial-listoille. 

Kuuntelut tulivat siis täysin orgaanisesti kun alan ihmiset löysivät kappaleen. Tämän seurauksena VähäE:stä oli juttua myös mm. Turun Sanomissa ja alan omassa Rahtarit-lehdessä ja lopulta biisi ilmestyi useamman viikon ajaksi myös Spotifyn automaattisesti päivittyvälle "Suomen 50 viraaleinta" -listalle, jossa se keikkui parhaimmillaan sijalla 6.Uusin kappale "Näillä tutkinnoilla ei leveillä", kertoo siitä kuinka amiksen papereillakin voi menestyä elämässä


VähäE - Tutkinnoilla ei leveillä (kansi)
VähäE:n uusimmassa biisissä käsitellään niitä tuntoja, mitkä liittyvät ei-akateemiseen uravalintaan. Suomessa arvostetaan liian vähän ns. duunariammatteja, eikä amiksen papereilla oikein pääse leveilemään. 

Silti hyvää elämää voi elää ilman maisterin tutkintoakin. Etenkin kesäkeleillä duunarihommia on kiva painaa, riippumatta siitä, valitsiko sen polun siksi, ettei älli ei riittänyt lukioon vai siksi, että joku duunariala nyt vainveti enemmän puoleensa. Kertosäkeistössä laulaa Vini, jonka falsetti nostaa ihokarvat pystyyn!

💚 Kuuntele biisi Spotifyssa  
Millaisen yleisön VähäE:n musiikki tavoittaa?

VähäE:n kappaleet ovat tavoittaneet Spotifyssa yhteensä yli 900 kuulijaa. Kuuntelijoista 81% on miehiä. VähäE on erityisen suosittu 23-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on himan yli 250 seuraajaa.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit