VähäE

VähäE eli Eero Vähätalo on turkulainen räppäri, joka on kotoisin Taivassalosta. Yksinkertaiset kappaleet käsittelevät kaikille tuttuja teemoja.

VähäE Crew: Tuplaaja-Sako, VähäE DJ Nevaheard

VähäE puhuu biiseissään tavallisten duunarien kanssa samaa kieltä. Maalta kaupunkiin muuttaneen räppärin rehellisissä biiseissä käsitellään teemoja, joihin jokainen voi samaistua. Monissa hänen biiseissään on tunnelmaa nostattava fiilis, joten ne sopivat luukutettavaksi pukukoppiin, kisakatsomoon tai muuten vain elämän H-hetkiin.

LIVE-keikoilla VähäE:stä kuoriutuu energinen esiintyjä, joka nostaa sekunneissa tunnelman kattoon. Keikoilla on aina hyvä meininki. Mukana kulkee myös oma DJ, tuplaaja ja backline-teknikko.

Kappaleiden aiheet pyörivät tavallisen duunarielämän ympärillä. Konstailemattoman rehellisiin biiseihin on helppo samaistua ja niistä saa energiaa päivään. 

✉️ Lähetä keikkakysely »
OTA UUSIN JULKAISU HALTUUN!
25.11.2022 julkaistava "Päätyyn asti"-tuplasingle on ehkä kovinta pukukoppimusaa tällä vuosikymmenellä. Jos sen kanssa ei matsit ja treenit maistu, niin ei sitten millään. 
Jo julkaistuja biisejä

Uusi Rekkamies on 2020-luvun rap-versio 80-luvun ikonisesta klassikkokappaleesta

30.9.2022 julkaistussa Rekkamiehessä käsitellään kuljetusalaa sellaisena kuin se nykyään on. Taustalla on yhteistyö ammattikuljettajien yhdistyksen, Rahtarit ry:n kanssa. He järjestivät tapaamisen Matti Eskon kanssa, jonka seurauksena saatiin mahdollisuus tehdä uusi versio tästä ikivihreästä klassikosta. 


Lupa projektille kysyttiin ja saatiin myös alkuperäistekijöltä. Alkuteoksen on säveltänyt Esa Nieminen ja sanoittanut jo edesmennyt Juha Tapaninen. Kustannusosuuksia hallinnoi Musicmakers Oy. Alkuperäisen vuoden -82 version samplaamiseen kysyttiin lupa Warner Musicilta. Uuden teoksen tuotannosta vastasi meiltä Ville Nisunen ja Paavo Virtanen. Räpit ovat VähäE:n kynästä. 

Lopputuloksena syntyi kokonaan uusi teos jossa on puolet uutta ja puolet vanhaa. Jo ennen vuoden loppua biisi on striimannut yli 250 000 kertaa Spotifyssa ja YouTubessa lähes saman verran. Julkaisu poiki myös muutaman lehtijutun alan lehdissä ja paikallismedioissa. 

Katso lyriikat ja tekijätiedot »     
Tien päällä räjäytti pankin jo 2021

VähäE:n toistaiseksi tunnetuin kappale on rekkamiehen arjesta kertova Tien päällä, joka on striimannut ensimmäisen vuoden aikana jo n. 150 000 kertaa Spotifyssa. Kappale menestyi pääasiassa logistiikka-alan ihmisten ansiosta, sillä biisi ei päässyt millekään Spotifyn editorial-listoille. 

Kuuntelut tulivat siis täysin orgaanisesti kun alan ihmiset löysivät kappaleen. Tämän seurauksena VähäE:stä oli juttua myös mm. Turun Sanomissa ja alan omassa Rahtarit-lehdessä ja lopulta biisi ilmestyi useamman viikon ajaksi myös Spotifyn automaattisesti päivittyvälle "Suomen 50 viraaleinta" -listalle, jossa se keikkui parhaimmillaan sijalla 6.

Katso lyriikat ja tekijätiedot » 
VähäE keikalle? Ota yhteyttä meihin!

VähäE:n toiminta on ollut ammattimaista syyskuusta 2021. Siitä lähtien VähäE:n takana on ollut SAKON STUDIO ja HIT HAPPENS. 

Uudet kappaleet tuotetaan ammattimaisesti omalla tiimillä alusta loppuun ja kaikki materiaali on uniikkia. Kaikessa VähäE:n musiikissa kuuluu rehellisen ja aidon duunarin ääni. 

Räpit äänitetään SAKON STUDIOLLA ja vastaavana tuottajana toimii BirdyHead. VähäE:n levy-yhtiö: HIT HAPPENS huolehtii julkaisujen tuotannosta ja markkinoinnista yhdessä julkaisija Music Production Alliancen kanssa. 

LIVE-keikat hoituvat DJ:n ja tuplaajan kera. Meininki on aina katossa ja lähdemme mielellämme esiintymään niin isoille kuin pienillekin lavoille.
Millaisen yleisön VähäE:n musiikki tavoittaa?

VähäE:n kappaleet ovat tavoittaneet Spotifyssa yhteensä yli 80 000 kuulijaa. Kuuntelijoista 72% on miehiä. VähäE on erityisen suosittu 23-44 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen TikTok-kanavallaan on yli 3000 seuraajaa. Yleisön ikähaarukka on siis poikkeuksellisen suuri ja hänen musiikkinsa sopii myös aikuisen miehen makuun.

VähäE tilastot

Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit