VähäE

VähäE eli Eero Vähätalo on kotoisin Taivassalosta ja asuu nykyisin Kaarinassa. Riimit syntyvät pitkälti tien päällä.

VähäE, Kuvaaja: Ville Nisunen / Studio Vini

Siviilissä rauhallinen ja maanläheinen räppärimme ajaa rekkaa ja tykkää työstään. Pitkillä, usein Suomen rajojen ulkopuolellekin ulottuvilla rekkamatkoilla näkee jos jonkinlaista. Ajellessa ehtii pohdiskella syntyjä syviä ja tauoilla syntyy riimi jos toinenkin. 

Räppärien joukossa VähäE on siinä mielessä harvinaisuus, että hän on myös opiskellut musiikkia ja soittanut esimerkiksi pianoa ja rumpuja. Hän on myös käynyt musiikkiluokan.  


Managerointi- ja levytyssopimus vuodesta 2021

Musiikki on ollut tärkeä harrastus jo muutamia vuosia. Spotifysta löytyy jokunenkin single. Ensimmäiset räppijulkaisut on tehty ns. lisenssibiittien päälle, mutta syyskuusta 2021 ja Never give up -biisistä alkaen hänellä on ollut takanaan SAKON STUDIO ja Hit Happens. 

Uudet kappaleet tuotetaan ammattimaisesti omalla tiimillä alusta loppuun ja matsku on uniikkia. Kaikessa VähäE:n musiikissa kuuluu rehellisen ja aidon rekkamiehen ääni. Räpit äänitetään SAKON STUDIOLLA ja biitit loihtii oma luottotuottaja BirdyHead.
Julkaistuja biisejä
    Millaisen yleisön VähäE:n musiikki tavoittaa?

    VähäE:n kappaleet tavoittavat Spotifyssa vajaa 400 kuuntelijaa kuukaudessa. Kuuntelijoista 66% on miehiä. VähäE on erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on himan yli 235 seuraajaa.    Hinta?

    Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
    Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo