VähäE

VähäE eli Eero Vähätalo on kotoisin Taivassalosta ja asuu nykyisin Kaarinassa. Riimit syntyvät pitkälti tien päällä.

VähäE, Kuvaaja: Ville Nisunen / Studio Vini

Siviilissä rauhallinen ja maanläheinen räppärimme ajaa rekkaa ja tykkää työstään. Pitkillä, usein Suomen rajojen ulkopuolellekin ulottuvilla rekkamatkoilla näkee jos jonkinlaista. Ajellessa ehtii pohdiskella syntyjä syviä ja tauoilla syntyy riimi jos toinenkin. 

Räppärien joukossa VähäE on siinä mielessä harvinaisuus, että hän on myös opiskellut musiikkia ja soittanut esimerkiksi pianoa ja rumpuja. Hän on myös käynyt musiikkiluokan.  Nollaviis-biisi vie VähäE:n takaisin amisaikaan 


Se vuosi oli -05. Raskassoundinen nostalgiapläjäys sijoittuu VähäE:n amisvuosiin. Lukion bileissä tavattu tyttö ei ollutkaan mikään prinsessa.

Edellinen biisi Tien päällä on soinut Spotifyssa nyt jo yli 50 000 kertaa, ilman ainoatakaan ihmisen ylläpitämää editorial-listaa. 

Kuuntelut ovat käytännössä rekkamiesten ja rekkaspottaajien ansiota. Tuoreelle 05-kappaleelle odotetaan entistä laajempaa kuulijakuntaa. 

💚 Tallenna biisi tästä 
Managerointi- ja levytyssopimus vuodesta 2021

Musiikki on ollut tärkeä harrastus jo muutamia vuosia. Spotifysta löytyy jokunenkin single. Ensimmäiset räppijulkaisut on tehty ns. lisenssibiittien päälle, mutta syyskuusta 2021 ja Never give up -biisistä alkaen hänellä on ollut takanaan SAKON STUDIO ja HIT HAPPENS. 

Uudet kappaleet tuotetaan ammattimaisesti omalla tiimillä alusta loppuun ja kaikki materiaali on uniikkia. Kaikessa VähäE:n musiikissa kuuluu rehellisen ja aidon rekkamiehen ääni. 

Räpit äänitetään SAKON STUDIOLLA ja biitit loihtii oma luottotuottaja BirdyHead. VähäE:n levy-yhtiö: HIT HAPPENS huolehtii julkaisujen tuotannosta ja markkinoinnista yhdessä julkaisija Music Production Alliancen kanssa. Julkaistuja biisejä
    Millaisen yleisön VähäE:n musiikki tavoittaa?

    VähäE:n kappaleet ovat tavoittaneet Spotifyssa yhteensä yli 900 kuulijaa. Kuuntelijoista 81% on miehiä. VähäE on erityisen suosittu 23-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on himan yli 250 seuraajaa.    Hinta?

    Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


    Kumppanit