📷 Hovikuvaajapalvelu

Ethän jätä visuaalista brändiäsi kökkökuvien varaan? Ota tueksesi taitava valokuvaaja. 


mitäänsanomaton kuvapankkikuvaVaikka tekisit kuinka hyvää duunia, on vaikea menestyä jos imago sakkaa. Kaikki se millä tuot itseäsi esiin, kertoo omaa kieltään tekemisesi tasosta. 

Miltä siis haluat näyttää yleisön, asiakkaan tai vaikkapa median silmissä. Luultavasti mahdollisimman hyvältä.

Oma luottokuvaaja on visuaalisen sisältöbrändisi tärkein lenkki. Hovikuvaajapalvelu herättää sisältöfiidisi eloon kaikkialla missä kuvia julkaisetkin.

PS: Hinta on muuten sama myös suuryrityksille. Meillä ei harrasteta naamakertoimia :) 


✉️ Tilaa hovikuvaaja tästä »Kenelle Hovikuvaajapalvelu sopii? 

Palvelu itsessään sopii kaikille, mutta tyypillisin asiakas on:
 1. Henkilöyrittäjä, jonka toimina perustuu vahvasti henkilöbrändiin 
 2. Artisti tai Bändi, joka esiintyy (tai haluaisi esiintyä) työkseen

Hinnoittelu on myös sen mukainen, eli homma pyörii edullisella kuukausibudjetilla ja kussakin sessiossa tuotetaan vähintään (huom. vähintään) 20 valmista kuvaa, jotta sinulla on jotakin julkaistavaa somessa jatkuvasti.

Tämä paketti sopii hyvin myös esimerkiksi kotisivujen kokonaisvaltaiseen kuvittamiseen. Miksi? Koska uniikit valokuvat, oikeista ihmisistä ovat paljon vaikuttavampia kuin hajuttomat ja mauttomat kuvapankkikuvat. (Hyi!). Uniikkius vaikuttaa positiivisesti myös nettisivujen hakukoneoptimointiin.

Ennen kaikkea hovikuvaaja on kuitenkin salainen aseesi jatkuvan sisällöntuoton tueksi. Hyvien kuvien inspiroimana tekstiäkin syntyy kivuttomammin!

Somessa on oltava läsnä

Nykyisin ei enää riitä, että yritys, artisti tai bändi edustaa itseään livenä. Yritystenkin parhaat asiakkaat ovat fanien kaltaisia ja fanit vaativat huomiota myös somessa. He pettyvät, jos vuorovaikutus puuttuu.

Lisäksi:
 • Artisti tai bändi vaihdetaan yhä useammin toiseen myös täysin ulkomusiikillisin perustein.
 • Yrityksien kohdalla yleisin syy vaihtaa toimittajaa tai palveluntarjoajaa on huonosti toimiva vuorovaikutus.

Ajan henki on se, että yleisö viehättyy koko paketista. Jos se näytä ja tunnu hyvältä, eikä ole jatkuvasti läsnä, se ei koukuta. Heidän huomiostaan kilpailee jatkuvasti niin monet muutkin asiat.

Visuaalisuus merkitsee päivä päivältä enemmän ja somekanavia seuraavat herkeämättömästi myös mediat.

Tämän hetken kuumin somekanava on edelleen Instagram

Instagram on tämän hetken kuumimpia somekanavia sekä pienyrittäjän että esiintyvän artistin näkökulmasta. Se on täynnä ostovoimaisia milleniaaleja, eli y-sukupolven edustajia, jotka karsastavat kasvottomia brändejä ja rakastavat kaikkea mihin saa kosketuksen internetin kautta.

Tällä hetkellä erottautuminen edukseen tässä kyseisessä foorumissa on vielä suhteellisen helppoa.

Pitää vain:
 1. panostaa kuvamateriaaliin enemmän kuin muut 
 2. postata tarpeeksi usein
 3. käyttää sitä monipuolisesti (storyt, IGTV jne..)

Pelkillä selfieillä, kännykkäkuvilla ja amatöörikuvaajien tuotoksilla on vaikea antaa itsestään kovin ammattimaista kuvaa.

Jos haluat, että sinut otetaan tosissaan, panostat myös visuaaliseen materiaaliin ja siihen että laadukkaita kuvia on tarpeeksi. Hyvä postaustahti esimerkiksi Instagramissa on 1 kuva joka toinen päivä. Niistä useimpien olisi hyvä olla ammattitasoa.

Kuvia voi käyttää muuallakin  

Kuvia voi toki hyödyntää myös Facebookissa, Linkedinissä tai vaikka Pinterestissäkin. Hyvä tapa startata yhteistyö on myös aloittaa kuvaaminen verkkosivuilla olevien kuvien uusimisesta. (Ne ovat yllättävän monilla hieman retuperällä.)

Kuvista on iloa esimerkiksi:
 • kun suunnitellaan nettisivuja, julisteita, mainoksia
 • otetaan haltuun uusia some- ja muita profiileita
 • kun laitellaan tiedotteita medioille (pressikuvat)
 • kun alihankkijat, jälleenmyyjät, ohjelmatoimisto, levy-yhtiö tms. haluaa esitellä teitä verkkosivuillaan.

Jos omia kuvia ei ole, joudutaan usein improvisoimaan. Lehtijutut julkaistaan pahimmassa tapauksessa ilman valokuvia ja mainoksissa joudutaan käyttämään stokkikuvia tai omia räpellyksiä, jolloin sekä huomioarvo, että vaikuttavuus laskee minimiin.

Kunnon kuvapankillinen laadukasta valokuvamateriaalia on kullan arvoista valuuttaa ja tehokkain tapa vaalia imagoasi.

Oma kuvapankki auttaa saamaan enemmän irti somekanavista

Hovikuvaajapalvelu sopii jokaiselle, joka haluaa enemmän irti somekanavistaan ja ajankohtaista kuvamateriaalia on-the-go. Ei enää pelkkiä selfieitä ja kavereiden räpsimiä epätarkkoja kuvia. Nyt voit näyttää yhtä hyvältä kuin oletkin.

Omasta kuvapankista voit ammentaa koska vain aitoa materiaalia, jolla erotut muista saman alan toimijoista, kaikkien käyttämistä pelkistä selfie-kuvista ja kaverien epäselvistä yrityksistä.

Valokuvaajasi on intohimoinen street- ja ulkokuvauksen virtuoosi 

Kaikilla käyttämillämme kuvaajilla on uskomaton taito ottaa juuri sellaisia kuvia, joita olet itsestäsi, brändistäsi tai bändistäsi aina halunnut. Nämä kuvat ovat juuri niitä fotoja, joiden vuoksi katsojan somevirta pysähtyy ja silmät nauliintuvat paikoilleen.

Paras lopputulos tulee kokemuksemme mukaan, kun lokaatio valitaan kuvaajan yhdessä ja yhteistyössä on jatkuvuutta. Tutun kuvaajan kanssa on helpompi heittäytyä ja homma toimii kerta kerralta paremmin. SAKON STUDION kautta saat kameran varteen alueesi parhaan kuvaajavelhon.

Tämän helpommaksi ei visuaalinen tarinankerronta voi muuttua

Haluamme tehdä tästä sinulle mahdollisimman helppoa. Toteutustapa on yksinkertainen eikä vaadi sinulta asiakkaana suuria suunnitelmia tai loputtomia palavereita.

Budjettikin on (vielä toistaiseksi) täysin erilainen kuin mitä ajattelet.

Yhteistyön lomassa neuvomme myös laajemmin somen ja kuvien käytössä, jotta pääset suoraan asian ytimeen. Tarvittaessa avaamme myös algoritmien syvintä sielunelämää. Näin saat varmasti uusista kuvistasi irti kaiken mahdollisen tehon valitsemassasi foorumissa.

Näin homma toimii toimii valokuvaajasi kanssa

Ennakkovalmisteluksi riittää avoin mieli ja hetki aikaa. This is all about you!

Marssijärjestys:
 1. Otat yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen kuvaussessio. 
 2. Hovikuvaajasi tulee sinne missä sinä olet ja valokuvia otetaan 1h ajan. Kuvat voivat olla sinusta, teistä, yrityksestä, bändistä, yksityiskohdista, fiiliksestä, toiminnan dokumentointia tai muuta vastaavaa.
 3. Sinä valitset session jälkeen parhaat kuvat kehitettäväksi ja kuvaaja toimittaa sinulle vähintään 20 valmista kuvaa täysillä käyttöoikeuksilla.
 4. Jos (ja kun) toteat palvelun loistavaksi, laaditaan jatkosta kiinteä hovikuvaajasopimus. Julkaisutottumustesi mukaan kuvausväli voi olla 1kk, 2kk, tai 3kk välein. Sinä päätät.
 5. Oma hovikuvaajasi saapuu luoksesi sovituin määräajoin ja looppi jatkuu. Saat kokoajan uutta materiaalia julkaisuihin ja markkinointikone pyörii. Oma hovikuvaajasi pitää huolta myös siitä että kuvissa on sopivasti vaihtelua koko kuukauden tarpeisiin. 
Hovikuvaajapalvelusta tehdään kirjallinen sopimus, joka allekirjoitetaan sähköisesti. Sopimus sisältää kaiken edellä kerrotun ja sisältää matkat kuvaajan lähistölle.Hovikuvaajapalvelua useilla eri paikkakunnilla 

Meillä on luottokuvaajia useilla eri paikkakunnilla ja liikkuvaakin kalustoa löytyy. Sijaintisi ei siis välttämättä ole este kunhan se on tiedossa ja se otetaan alusta asti homioon. Nopeiten kuvauskeikat on sovittavissa Turussa ja Vantaalla.

PS: Etsimme hovikuvaajapartneria Oulun korkeudelta. Tiedätkö sopivan?Miksi vähintään 20 kuvaa / sessio? 

20 kuvaa riittää yhdeksi kuukaudeksi jos uutta kuvaa julkaistaan vaikkapa joka arkipäivä. Se on jo tahtina ihan hyvä ja jättää tilaa myös muille kuvapostauksille. Jokunen vapaapäiväkin somesta silloin tällöin tekee hyvää.

Algoritmitkin tykkäävät kun hommassa on vaihelevuutta.

Harventamalla väliä kuvat riittävät pidemmäksikin aikaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että se mikä on poissa silmistä, on yleensä myös poissa mielestä. Myynnin, keikkojen tai kuunteluiden saamiseksi, on hyvä olla jatkuvasti seuraajien top of mindissa.

Tavallisesti harvempaa sykliä sovelletaan silloin kun kuvattavan somessa on muutenkin pöhinää ja visuaalinen sisältö ei pelkästään Hovikuvaajapalvelun varassa.

Toimi heti ja hyödynnä lanseerausvaiheen hintaetu

Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa oman kuvapankin rakentaminen, palvelu on lanseerausvaiheessa ja hinta on sen mukainen ensimmäisille. Kaiken kaikkiaanhan palvelun hinta on jäätävän edullinen suhteessa kuvien määrään ja laatuun.

Joustavaa suunittelua

Tarpeen tullen voidaan myös pitää suunnittelupalaveri. Jos sinulla on jo olemassa keikka- tai markkinointikalenteri, niitä voidaan ehdottomasti hyödyntää ja suunnitella kuvat etukäteen vähentäen kaikkien stressiä. Suunnitteluajasta sovitaan tarvittaessa.Hinta?

Oletko valmis jäätävän hyvään valokuvauspalveluun? Hyvä! Lähetä viestiä ja kerro samalla mikä on suurin haasteenne omien kuvienne suhteen tällä hetkellä :)
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo