✍ Tekstituotanto

Kirjoitamme kaikkea: markkinointitekstejä, blogeja, kolumneja, tiedotteita, laululyriikkaa. Kaikkea mihin tarvitaan oivaltavia sanoja.
Kirjoittaja! Tarvitsetko sparrausta omien tekstiesi kanssa?

Monet asiakkaistamme haluavat kehittyä kirjoittajina myös itse. Jos haluat itse kirjoittaa parempaa sisältöä, voimme auttaa sinua siinäkin. Meidän ei siis ole pakko tehdä kaikkea sinun puolestasi. Otamme mielellämme kopin puolivalmiista teksteistäsi ja autamme viilaamaan sen loppuun. 

Voimme sparrata sinua tekstityössä etäyhteydellä tai voimme antaa korjausehdotuksia suoraan tekstidokumenttiin. Joidenkin kanssa tehdään tekstityötä myös kasvokkain paikan päällä.

Missä voimme auttaa? 
  • Tekstin luettavuuden parantaminen
  • Viestin terävöitys, selkiytys ja kohdentaminen
  • Sisältösuunnitelmat ja positiointi 
  • Tekstisisällön hakukoneoptimointi 
  • Dramaturgia kaunokirjallisissa teoksissa
  • Laululyriikan metriikka ja vaikuttavuus
Tämä on hyvä työtapa erityisesti silloin kun haluaisit hoitaa homman kokonaan itse, mutta ammattimainen lopputulos on vielä tärkeämpää. Tarvittaessa teemme puolivalmiin tekstisi itsenäisesti valmiiksi asti, mutta yhtä mieluusti sparraamme sinua niin, että saat sen tehtyä itse. Sinun toiveesi ratkaisee. 

Katso hintaLue lisää kirjoitusklinikoista »Kaupalliset sisällöt ovat leipälajimme

Toistaiseksi suurin osa SAKON STUDION liikevaihdosta tulee toistaiseksi kaupallisten sisältöjen tuottamisesta. Leipälajimme on siis copywriting. Tuotamme sisältöjä, jotka tuovat yrityksille muodossa tai toisessa rahaa. Tavoitteemme on näissä sisällöissä tuottaa mahdollisimman korkean hyödysuhteen tekstejä. Jokaista veloittamaamme euroa kohden, haluamme, että asiakas saa vähintään kaksi.Taiteelliset sisällöt ovat henkireikämme 

Kylmän kaupallisuuden vastapainoksei olemme kunnostautuneet myös taidesisältöjen tuottamisessa ja taiteilijoiden manageroinnissa. SAKON STUDIOLTA lähtee maailmalle paljon mm. laulujen sanoituksia ja autamme myös kaunokirjallisten teosten loppuunsaattamisessa ja haamukirjoittamisessa. Työotteemme on kuulemma itsenäisempi kuin muilla

Olemme kuulleet, että monet sisältötoimistot vaativat asiakkailtaan paljon enemmän osallistumista itse prosessiin kuin me. Välillä on ihmetelty, kuinka meille voi riittää pohjamateriaaliksi pelkkä otsikko ja miten niin asiantuntevaa tekstiä voi kirjoittaa niin kevyellä ohjeistuksella. 

Tätä ei pidä ymmärtää väärin. Väitämme, että paras lopputulos saadaan kun saamme asiakkaaltamme kunnon alustuksen ja pohjamateriaalia. Kannamme kuitenkin vastuun itse kirjoittamisesta, emmekä odota asiakkaidemme kirjoittavan riviäkään valmiiksi, elleivät he sitä halua. 

Jos kuitenkin lähtömateriaali on niin hyvää, että se säästää meiltä aikaa, annamme säästetyn ajan verran alennusta, jota asiakkaan investointiin tekemä hyötysuhde säilyy. 

Tarvittaessa siis kykenemme saamaan jutun juonesta kiinni varsin hatarienkin suuntaviivojen avulla. Älä siis pelkää lähestyä keskeneräisiltäkin tuntuvien mietteiden kanssa. Pienikin ajatuksen siemen saattaa pian käsittelymme jälkeen kuulostaa kuningasidealta. Varo mitä toivot!Tarvitsetteko apua sisältöstrategian suunnitteluun? 

Monien pienyritysten (ja useimpien henkilöbrändien) viestinnässä perimmäinen ongelma on, että sisältöstrategia puuttuu. Kun palvelulupaukset ovat määrittelemättä ja hissipuheet kiteyttämättä, on vaikea kiteyttää mitään muutakaan.

Kun strategiset kohderyhmät ovat tiedossa ja palvelulupaus on kristallisoitu, voidaan määritellä myös tone of voice, eli se tapa, jolla sisältöjen on tarkoitus puhutella yleisöä. Sisällöntuotto on myös huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa kun on selkeät sävelet siitä, mitä kunkin tekstin tulisi edustaa ja mikä on niiden perimmäinen tarkoitus.

Autan mielelläni selkiyttämään ja kirkastamaan yrityksesi ydinviestejä. Ensimmäinen suullinen konsultaatio videoyhteydellä ei maksa mitään. Jos kuitenkin haluat minut vaikka keskustelemaan näistä asioista yrityksenne johtoryhmän kanssa, tulen mielelläni paikalle pientä korvausta vastaan.Asiakkaiden mielipiteitä? 

Useimmat asiakasyhteistyömme ovat jatkuneet vuosia. Eniten olemme tehneet sisällöntuotantoa asiakaspalvelun asiantuntijayrityksille ja softatoimittajille. Myös luovan talouden organisaatiot, kiinteistöalan yritykset ja lääkäriala on tuttua markkinakenttää. Oheisen painikkeen takaa löydät videotervehdyksen mm. Novellus pilvipalveluiden Jesse Uitolta. Hän ja Novellus ovat olleet tyytyväisiä SAKON STUDION asiakkaita jo vuodesta 2019. 
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit