✍ Tarvitsetko haamukirjoittajaa?

Onko sinulla ideoita ja visio siitä mitä haluat, mutta et ehdi tai osaa asetella sanojasi oikein? Tarvitset haamukirjoittajan.


Haamukirjoittaja
Ghostwriter jäsentelee ja uudelleenkirjoittaa tekstit sinun nimiisi, jonka jälkeen voit tehdä tuotoksille mitä haluat.

Täydet tekijänoikeudet kuuluvat kauppaan (vaikka halpaa onkin).

Tekstejä voidaan lähteä työstämään esim. omien muistiinpanojesi tai luonnostesi pohjalta. Me kirjoitamme rivisi loppuun.

Miten haamukirjoitus toimii? 

Haamukirjoitus on asiakkaan näkökulmasta hyvin helppoa. Sinun täytyy vain tietää mitä tarvitset, niin me autamme sinut maaliin.

Marssijärjestys:
  1. Varaa aika sis√§ll√∂ntuottohaastatteluun tai l√§het√§ tuotoksesi meille s√§hk√∂postitse. 
  2. Viimeistelemme ja stilisoimme kirjoituksesi ja varmistamme, ett√§ se hoitaa teht√§v√§ns√§. 
  3. L√§het√§mme tekstin sinulle tai hiomme tekstin yhdess√§ loppuun. 
  4. Lopullinen teksti on sinun ja voit tehdä sillä mitä haluat (kirjoittajan nimenkin voit jättää pois).

Ohjaava haamukirjoittaja 

Osa asiakkaistamme haluavat my√∂s itse kehitty√§ kirjoittajina ja ghostauksen tarkoituksena on pikemminkin auttaa ja mentoroida hommassa alkuun. 

Silloin:
  1. Tekstiä voidaan muokata myös vuorovaikutuksessa siten, että näet ruudulla tekemämme muutokset reaaliajassa. Voit antaa kommentteja puhelimitse ja katsoa kun teksti tulee viimeistellyksi kasvojesi edessä.
  2. Jos haluat vielä tiiviimpää vuorovaikutusta ja oppia samalla itsekin kirjoittamaan parempia tekstejä, voimme sopia session myös SAKON STUDIOLLE, jolloin voimme työskennellä tekstiesi parissa kasvokkain.

Blogitekstit asiakkaan nimiin? 

Mietitkö joskus, että miten kaikenmaailman yritysjohtajilla on aikaa kirjoitella vielä jotain blogiakin? Niinpä! Aika monella on vain hyvin kirjoittava työntekijä palkkalistoilla tai sitten taustalla on Sakon tai Niko Patrickin kaltainen tilaustekstinikkari.

Jos olet miettinyt yritys- tai muun blogin aloittamista, etkä ole vielä saanut hommaa alulle, niin ota menestyjistä mallia ja lähetä viestiä meille!

Voidaan l√§hte√§ liikkeelle joko aiheiden miettimisest√§ tai jos haluat mieluummin menn√§ suoraan asiaan, niin l√§het√§ ajatuksiasi meiliin, niin j√§sentelemme tekstisi loppuun. Jos maltat k√§yd√§ hieman keskustelua kanssamme my√∂s  puhelimitse, pystymme kirjoittamaan tekstit niin, ett√§ ne kuulostavat sinulta. Hyv√§ll√§ tavalla.

Sanoitukset asiakkaan nimiin? 

Erikoisosaamistamme on myös laulujen sanoittaminen. Jos sinulla on tekstejä pöytälaatikossa, haaveilet sanoittajan urasta tai tarvitset apua biisien tekemisessä ja viimeistelyssä, autamme mielellämme hiomaan tekstejäsi ja taitojasi paremmiksi ja kirjoitamme kanssasi rivit loppuun.

Oleellista on tällöin, että lähtöajatukset tulevat sinulta. Mieluiten jo jotakin puolivalmista. Kun käytät meitä tällä tavalla ghostaamassa, sinun ei tarvitse merkitä kirjoittajaamme biisintekijäksi, mutta teoksesta tehdään yleensä avoin kustannussopimus, jonka nojalla saat säilyttää teoksen hallintaoikeuden itselläsi, mutta luovutat 33,33% teostotulovirrasta haamulle.

Jos etsit biisintekokumppania, eik√§ nimien mainitseminen ole ongelma, on kyse silloin co-writingista, josta on lis√§tietoa t√§√§ll√§: Co-writing »

Kirjeet, promot ja saatteet asiakkaan nimiin? 

Varsinkin musiikkialalla joudutaan kirjoittamaan paljon viestejä tärkeille ihmisille ja portinvartijoille, jotka osaltaan määrittelevät sen, kuinka musiikki lopulta menestyy.

Ei ole itsestään selvää, että jokainen tietää miten kutakin tahoa on viisainta puhutella, jotta yhteydenotto kääntyy oikeaksi toiminnaksi. Huonosti muotoiltu ja ajattelematon viesti voi jopa pahimmassa tapauksessa sulkea oven, joka muuten tarjoaisi suurella todennäköisyydellä uusia mahdollisuuksia.

Käyttämällä haamukirjoittajaa näissä tilanteissa, varmistat että annat itsestäsi ja toiminnastasi tärkeissä kirjallisissa viestintätilanteissa oikean vaikutelman.

Mit√§ muuta voisimme kirjoittaa sinun nimiisi? 

Sin√§ p√§√§t√§t mihin kyn√§√§mme k√§yt√§t. Tarvitsitpa sitten tuoretta teksti√§ verkkosivuillesi, mielipidekirjoituksen lehteen tai jotakin muuta - me olemme k√§ytett√§viss√§si. Olemme kerran jopa kirjoittaneet rakkauskirjeen asiakkaamme puolesta ja sekin toimi halutulla tavalla! ūüėČHinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne k√§√§ntyv√§t hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lis√§ksi meill√§ tehd√§√§n jonkin verran hommia my√∂s pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteytt√§ »

Kumppanit