✍ Tarvitsetko haamukirjoittajaa?

Onko sinulla ideoita ja visio siitä mitä haluat, mutta et ehdi tai osaa asetella sanojasi oikein? Tarvitset haamukirjoittajan.


Haamukirjoittaja
Ghostwriter jäsentelee ja uudelleenkirjoittaa tekstit sinun nimiisi, jonka jälkeen voit tehdä tuotoksille mitä haluat.

Täydet tekijänoikeudet kuuluvat kauppaan (vaikka halpaa onkin).

Tekstejä voidaan lähteä työstämään esim. omien muistiinpanojesi tai luonnostesi pohjalta. Me kirjoitamme rivisi loppuun.

Miten haamukirjoitus toimii? 

Haamukirjoitus on asiakkaan näkökulmasta hyvin helppoa. Sinun täytyy vain tietää mitä tarvitset, niin me autamme sinut maaliin.

Marssijärjestys:
  1. Varaa aika sisällöntuottohaastatteluun tai lähetä tuotoksesi meille sähköpostitse. 
  2. Viimeistelemme ja stilisoimme kirjoituksesi ja varmistamme, että se hoitaa tehtävänsä. 
  3. Lähetämme tekstin sinulle tai hiomme tekstin yhdessä loppuun. 
  4. Lopullinen teksti on sinun ja voit tehdä sillä mitä haluat (kirjoittajan nimenkin voit jättää pois).

Ohjaava haamukirjoittaja 

Osa asiakkaistamme haluavat myös itse kehittyä kirjoittajina ja ghostauksen tarkoituksena on pikemminkin auttaa ja mentoroida hommassa alkuun. 

Silloin:
  1. Tekstiä voidaan muokata myös vuorovaikutuksessa siten, että näet ruudulla tekemämme muutokset reaaliajassa. Voit antaa kommentteja puhelimitse ja katsoa kun teksti tulee viimeistellyksi kasvojesi edessä.
  2. Jos haluat vielä tiiviimpää vuorovaikutusta ja oppia samalla itsekin kirjoittamaan parempia tekstejä, voimme sopia session myös SAKON STUDIOLLE, jolloin voimme työskennellä tekstiesi parissa kasvokkain.

Blogitekstit asiakkaan nimiin? 

Mietitkö joskus, että miten kaikenmaailman yritysjohtajilla on aikaa kirjoitella vielä jotain blogiakin? Niinpä! Aika monella on vain hyvin kirjoittava työntekijä palkkalistoilla tai sitten taustalla on Sakon tai Niko Patrickin kaltainen tilaustekstinikkari.

Jos olet miettinyt yritys- tai muun blogin aloittamista, etkä ole vielä saanut hommaa alulle, niin ota menestyjistä mallia ja lähetä viestiä meille!

Voidaan lähteä liikkeelle joko aiheiden miettimisestä tai jos haluat mieluummin mennä suoraan asiaan, niin lähetä ajatuksiasi meiliin, niin jäsentelemme tekstisi loppuun. Jos maltat käydä hieman keskustelua kanssamme myös  puhelimitse, pystymme kirjoittamaan tekstit niin, että ne kuulostavat sinulta. Hyvällä tavalla.

Sanoitukset asiakkaan nimiin? 

Erikoisosaamistamme on myös laulujen sanoittaminen. Jos sinulla on tekstejä pöytälaatikossa, haaveilet sanoittajan urasta tai tarvitset apua biisien tekemisessä ja viimeistelyssä, autamme mielellämme hiomaan tekstejäsi ja taitojasi paremmiksi ja kirjoitamme kanssasi rivit loppuun.

Oleellista on tällöin, että lähtöajatukset tulevat sinulta. Mieluiten jo jotakin puolivalmista. Kun käytät meitä tällä tavalla ghostaamassa, sinun ei tarvitse merkitä kirjoittajaamme biisintekijäksi, mutta teoksesta tehdään yleensä avoin kustannussopimus, jonka nojalla saat säilyttää teoksen hallintaoikeuden itselläsi, mutta luovutat 33,33% teostotulovirrasta haamulle.

Jos etsit biisintekokumppania, eikä nimien mainitseminen ole ongelma, on kyse silloin co-writingista, josta on lisätietoa täällä: Co-writing »

Kirjeet, promot ja saatteet asiakkaan nimiin? 

Varsinkin musiikkialalla joudutaan kirjoittamaan paljon viestejä tärkeille ihmisille ja portinvartijoille, jotka osaltaan määrittelevät sen, kuinka musiikki lopulta menestyy.

Ei ole itsestään selvää, että jokainen tietää miten kutakin tahoa on viisainta puhutella, jotta yhteydenotto kääntyy oikeaksi toiminnaksi. Huonosti muotoiltu ja ajattelematon viesti voi jopa pahimmassa tapauksessa sulkea oven, joka muuten tarjoaisi suurella todennäköisyydellä uusia mahdollisuuksia.

Käyttämällä haamukirjoittajaa näissä tilanteissa, varmistat että annat itsestäsi ja toiminnastasi tärkeissä kirjallisissa viestintätilanteissa oikean vaikutelman.

Mitä muuta voisimme kirjoittaa sinun nimiisi? 

Sinä päätät mihin kynäämme käytät. Tarvitsitpa sitten tuoretta tekstiä verkkosivuillesi, mielipidekirjoituksen lehteen tai jotakin muuta - me olemme käytettävissäsi. Olemme kerran jopa kirjoittaneet rakkauskirjeen asiakkaamme puolesta ja sekin toimi halutulla tavalla! 😉Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit