📦 Biisituotantopaketit

Olet siis päättänyt ryhtyä seuraavaksi laulaja-ikoniksi Suomen tähtitaivaalle ja nyt on haussa sopiva kumppani biisien tekoon ja tuottamiseen?


Hyvä. Me uskomme sinuun. Koska olet jo näinkin pitkällä, tutustu huolellisesti seuraaviin palvelutuotteisiin ja mieti mitä haluat seuraavaksi. Se mikä sinulle on oikea tuotannon taso, riippuu täysin tavoitteistasi ja siitä missä vaiheessa artisiuraa olet juuri nyt. 

Kokonaisten biisituotantojen lisäksi teemme mielellämme myös osatuotantoja. 

🎤 Äänituotantopalvelut🎹 Biisintekijät📻 Livenä studiolla: Co-write / Esituotanto

Biisituotanto livenä studiolla
Esituotantoa? Ensimmäisiä demoja tai vähän jo edistyneempää meininkiä? Testailua, että mikä toimii ja mikä ei? Ihan puhtaasti vain biisien tekemistä?

Tiimissä on yleensä artisti ja minä. Mikäli artisti ei itse sävellä, otetaan tiimiin kolmanneksi säveltäjä, joka roolina on etsiä oikeat soinnut meidän keskittyessä artistin kanssa tekstiin ja melodiaan.

Aina ei tarvitse tavoitella soittolistojakaan. Joskus biisien tekeminen voi olla ihan kivaa ilman sen suurempia maailmanvalloitushaaveitakin.

Sakon studiolla voidaan
 • co-writata uusia biisejä 
 • äänittää biisi-ideoita ja aihioita talteen
 • testailla juttuja 
 • vetää hommia luomuna purkkiin.

Kappaleita voidaan myös äänitellä ja tehdä valmiiden taustojen tai biittien päälle. Mittatilaustyötäkin saa, kun etukäteen tilaa.

Jos nälkä kasvaa syödessä tai biiseistä paljastuu yllättävää hittipotentiaalia, voidaan sulavasti siirtyä tuottamaan kappaleita isomminkin.

Usein ennen varsinaisen levyn tai singlen julkaisua, tehdään useampi biisi tällä systeemillä, jolloin kyseessä on nk. esituotantovaihe.

HINTA: 

 • Sessiohinta (n. 3h): 450€ +alv 24%
  (Vakioasiakkaille -20% alennus.)🚀 Kokonainen biisituotanto ideasta masteriin

Musiikkituottajat: Birdyhead ja Sako
Tässä tuotantomallissa biisiprojekti etenee vauhdilla ja saat tuotoksen kouraasi luultavasti nopeammalla syklillä kuin mihin olet tottunut. Sopii erityisesti räppäreille ja laulajille, jotka itse tykkäävät tehdä melodioita biitin päälle.

Taustoista ja soundien viimeistelystä vastaa oma luottotuottajamme BirdyHead. Tekstituotannosta vastaa Sako, eli hän huolehtii, että myös biisisi lyriikat varmasti toimivat. Jos sinulla on sanat valmiina tai puolivalmiina, ne hiotaan lennossa valmiiksi. Jos ei, niin tekstiä syntyy meiltäkin. Mikäli ne ovat sellaisenaan hyvät, niin ei huolta. Hyvää ei aleta korjaamaan.

Tuotannon vaiheet:
 1. Biisin melodiarunko ja sanat synnytetään, joko yhdessä artistin kanssa co-writtaamalla tai ilman hänen apuaan toiveiden mukaan. Tuotettavaksi voi tuoda myös valmiiksi sävelletyn ja sanoitetun biisin.
 2. Kappaleeseen tuotetaan esituotantotausta, jonka kanssa biisi voidaan äänittää.
 3. Äänitetään lauluosuudet biisiin Sakon studiolla ja tehdään samalla tarkistukset lyriikoihin.
 4. BirdyHead viimeistelee tuotannon, vokaaliraidat käydään huolellisesti läpi ja kappaleelle tehdään tarpeen mukaan jälkituotantoa. 
 5. Biisi miksataan ja masteroidaan ja sen jälkeen kappale julkaistaan halutulla tavalla.

Tekeminen on nopeaa, suoraviivaista ja laadukasta. Ei turhia mutkia. 

HINTA: 

 • Yhden tuotannon kokonaishinta: 1450€ +alv 24%
  (Vakioasiakkaille -20% alennus.)📀 Vuosisopimus oman levy-yhtiömme kanssa

Evoluutio Music tuotantotiimi
Muodostamme Artistin taakse oman dream team -joukkueen, jonka kanssa sekä biisien tekeminen, että markkinointipuoli toimii halutulla tavalla. Sopimukseen sisällytetään yleensä myös tiedotuspalvelua ja mahdollisesti kyseeseen voi tulla myös muita yhteistyön ulottuvuuksia, kuten managerointia, kappaleiden kustantamista, keikkamyyntiä tai mitä sitten tarvitaankaan. 

Kyse ei enää ole vain yksittäisten biisien ja äänitteiden tuottamisesta vaan kokonaisvaltaisemmasta yhteistyöstä artistibrändin kehittämiseksi ja ammattimaisen artistiuran rakentamiseksi.

HINTA: 

 • 2 000 € – 20 000 € +alv 24%.
  Kiinteään vuosihintaan vaikuttavat sopimuksen laajuus, aiottujen julkaisujen määrä, komissiot ja muut osatekijät. Tavallisesti artisti lyhentää sopimuksen vuosimaksua kuukausittain. Tavoitteena on tyypillisesti se, että yhteistyön jatkuessa osat vaihtuvat vuosien saatossa niin, että artisti alkaa saada tilityksiä meiltä.Hitti tulille?

Tästä se alkaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tavoitteistasi. Mitä enemmän kerrot, sitä paremmin pystymme vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi.


Kumppanit