Sävellykset ja sanoitukset tilauksesta

Luomme uusia sävellyksiä ja sanoituksia tilaustyönä. Lisäksi käytettävissä on kustantamomme mittava biisiarkisto veloituksetta.

Sävellykset ja sanoitukset tilauksesta
Perusperiaate on että tilaustyöt ovat maksullisia projekteja, mutta jo valmiiksi biisiarkistostamme löytyviä kappaleita voimme antaa veloituksetta esiintyjien käyttöön ja julkaistavaksi. 

Tilaustöiden tekemiseen meillä on resurssina erinomainen biisintekijärosteri, josta löytyy erikoisosaajia eri tyylilajeihin. Usein tekijätiimi artistin ympärillä vakiintuu nopeasti ensimmäisten projektien aikana.Yleensä biisi kannattaa säveltää ja sanoittaa mittatilaustyönä alusta loppuun

Vaikka katalogissamme onkin paljon hyviä kappaleita, on varsin tavallista, että pöytälaatikkobiisit eivät suoraan sellaisenaan sovi artistin suuhun. Myöskään biisin muokkaaminen jälkikäteen ei yleensä ole kovin hedelmällistä, koska siihen menee helposti sama aika kuin kokonaan uuden kappaleen säveltämiseen ja sanoittamiseen.

Biisin tekeminen alusta asti artistin näköiseksi ja kuuloiseksi onkin usein kaikkein järkevin tapa edetä. Se johtaa parhaaseen lopputulokseen ja esiintyjä pääsee jo heti kättelyssä antamaan omat ideansa biisin sisältöön ja päälinjoihin. Halutessaan artisti pääsee myös itse mukaan tekemään kappaletta, mikäli työtavaksi valitaan CoWriting-metodi. 

Perinteisten sanoitus- ja sävellystöiden lisäksi teemme paljon myös custom-biittejä räppäreille ja poppareille. Biittien ja taustojen tekeminen onnistuu myös pelkän toplinen, eli räppi- tai lauluidan ympärille, kunhan se on klikissä, eli taimissa.Valitaan sinulle paras toteutustapa sävellys- ja sanoitusvaiheeseen

Artisteja on moneen lähtöön, mutta useimmille on tärkeää olla mukana biisin tekemisessä tavalla tai toisella. Jos ideoita sanoituksiin ja melodioihin löytyy, hyödynnämme niitä erittäin mielellämme biisintekoprosessissa.  
  1. CoWrite: Artisti tulee studiollemme n. 3 kestävään CoWrite-sessioon, jossa sävellämme ja sanoitamme kappaleen yhdessä ja äänitämme siitä yksinkertaisen kitara + laulu -demon. Paikalla on studiolta sanoittaja, kitaristi-säveltäjä sekä artisti itse. 

  2. Biisinteko etänä: Artisti lähettää meille kaikki mahdolliset ideansa ja ajatuksensa biisiä koskien, jonka jälkeen me luomme näiden pohjalta etänä sävellys- ja sanoitusdemon artistin kuultavaksi. 

  3. Pelkkä sävellys, biitti tai sanoitus: Jos artisti itse säveltää, sanoittaa tai tekee biittejä tai tarvitsee vain osan näistä kolmesta, tuotamme mielellämme sen palikan, jota kaivataan. Tarvittaessa voimme auttaa myös viimeistelyssä, jos sävellys tai sanoitus on vaikkapa jotenkin vajaa tai keskeneräinen.
Olemme avoimia myös uusille yhteistyötavoille ja välillä tekijämme matkustavat myös biisileireille tai tulevat esimerkiksi bändin treenikämpille mukaan, jos tarvetta. Biisintekomallit eivät siis ole aivan kiveen hakattuja, mutta ylläolevat tavat ovat yleisimmät toimintamallit, jotka on myös hyväksi havaittu.

HUOM! 
Moni vähättelee lyriikoiden merkitystä. 
Lue tästä mitä mieltä me siitä olemme! 

🎓 Mitä sanoittaja tekee? 

Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit