👍 Kokemuksia

Oma kehu haisee, joten pyysimme paria asiakasta antamaan oman lausuntonsa yhteistyöstämme. 


Jos olet ollut asiakkaamme ja haluat oman tarinan yhteistyöstämme tälle sivulle, laita viestiä. 

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »Novellus Pilvipalvelut 


Toimitusjohtaja Jesse Uitto Novellus Pilvipalveluilta kertoo monipuolisesta yhteistyöstämme omin sanoin. Yhteistyö jatkuu edelleen.

Näitä on tehty:

Tutustu Novellukseen:Studio Vini


Musiikkituottaja Vini, eli Ville Nisunen Vantaalta kertoo kuinka yhteistyö Sakon kanssa nosti musiikkiuran uudelle tasolle ja teki hänestä lopulta yrittäjän.

Näitä on tehty:

Tutustu Studio Viniin:


 

Lisäksi muutamia henkilökohtaisia suosituksia

"Samuli on samalla sekä luova että tarkka, hötkyilemätön kirjoittaja. Häneltä sujuu niin tietoteksti kuin laulujen sanoittaminenkin. Managerin roolissa hän on opastanut minua ammattitaitoisesti mm tekijänoikeuksiin liittyen omakustannelevytuotantoni aikana. Suosittelen häntä työelämän polkuihin! Luotettava kaveri ja hyvä tyyppi!"

(Tina Salminen, Yrittäjä / Kulttuurituottaja, Turku)

"Samuli oli Kalmariunion Oy:n palveluksessa useamman vuoden aina kevääseen 2012 toimien ensisijaisesti yrityksemme markkinoinnin ja mainonnan kehittäjänä. Samuli on paras mainosnikkari ja oivaltaja käytännön työasioissa jossa ei häntä tarvinnut ohjailla, koska hän oli oma-aloitteinen ja sanavalmis. Samuli Koivulahti antoi merkittävän panoksen yrityksen kehittymisessä."

(Osmo Kalmari, HTM & LKV, Turku)

"Samuli on musiikin moniosaaja, jolla on ammattitaitoa ja kokemusta muun muassa sanoittamisessa, artistivalmennuksessa, sisällön tuottamisessa ja graafisen ilmeen luomisessa. Minulla on ollut ilo tutustua Samuliin, joka on valmis jakamaan tietotaitoaan eteenpäin ja ideoimaan yhdessä.

Hyviä, asiansa osaavia ja kannustavia mentoreita ei ole Suomessa liikaa, mutta Samuli on yksi heistä. Mentorointi- ja yhteistyösuhde jatkuu varmasti pitkään."

(Markus Kivivuori, Musiikkialan yrittäjä, Turku)

"Olen tehnyt Koivulahden kanssa yhteistyötä. Kaikki on sujunut mutkitta ja yhteistyö jatkuu. Suosittelen ehdottomasti!"

(Mirkka Liesmäki, Laulaja-lauluntekijä, Tampere)

"Loistavaa palvelua! Aion käyttää jatkossakin Koivulahden palveluita aivan varmasti."

(Rami Kuusisto, Musiikkituottaja, Pori)
Haluatko oman palautteesi tälle sivulle?

Jos olemme tehneet yhteistyötä ja haluat jättää oman palautteesi, voit laittaa sitä tulemaan seuraavien kanavien kautta:
Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää videotervehdyksesi ylläolevaan tapaan, niin julkaisemme sen YouTube-sivullammme ja upotamme sen myös tälle sivulle. Videolinkin voi toimittaa osoitteeseen: sako@sakonstudio.fi 

✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit