Remarketing

Teemme muutamille asiakkaillemme Google-mainontaa omaan tinkimättömään tyyliimme. Jos siis olet nähnyt meidän mainoksiamme Googlen display-verkostossa ja pidit näkemästäsi, voit saada samaa! 

Google-mainonnan tarjoaminen ei varsinaisesti ole päätuotteitamme, mutta myymme sitä, koska sitä pyydetään niin usein. Tämä on ymmärrettävää, koska varsin pienilläkin budjeteilla saadaan paljon aikaan. 

Olemme erikoistuneet nimenomaisesti remarketing-mainonnan tekemiseen, joka tarkoittaa sitä, että sivustosi laskeutumissivuja pyritään uudelleenmarkkinoimaan henkilöille, jotka ovat jo aiemmin vierailleet sivustollasi. 

Tämä on erittäin tehokasta silloin kun palvelu tai tuote on sellainen, jonka kanssa ostopäätöstä tyypillisesti vitkutellaan. Suurin työ on kampanjoiden pystyttämisessä. Kampanjoiden ylläpitäminen sen jälkeen on suhteellisen helppoa, mutta ne vaativat jonkin verran valvontaa ja säätöä silloin tällöin. 

Remarketing-kampanjan hinnoittelu meneekin meillä siten, että veloitamme kampanjan perustamisvaiheessa yhden könttäsumman, jonka jälkeen laskutamme pikkurahaa jatkuvasta ylläpidosta. Suurin menoerä on kuitenkin yleensä itse kampanjabudjetti ja meidän hintamme on sama riippumatta siitä pyöriikö mainonnassa kymppejä, satasia vai miljoonia. 
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit