🎼 SAKO

Olen Samuli Koivulahti. Musiikki- ja yritysmaailmassa useimmat käyttävät lyhennettä SAKO.


Luovan työn ja liiketoiminnan ammattilainen: SAKO Samuli Koivulahti nahkatakissa ja hattu päässä. Parta ja mietteliäs ilme.
Olen luovan työn ja liiketoiminnan ammattilainen. Perustin SAKON STUDION, jotta voisin auttaa taiteilijoita ja pienyrittäjiä tekemään unelmistaan oikeaa liiketoimintaa.

Nyt asiakkaina on jo suuryrityksiäkin.

Käytännössä?

📦 Tutustu palveluihin »Työllistän muitakin yrittäjiä ja taiteiljoita

Pääosa SAKON STUDION toiminnasta  perustuu henkilökohtaiseen työpanokseeni. Tarpeen mukaan täydennän monipuolista osaamistani muiden taidoilla. (Etenkin manageroimilleni taiteilijoille pyrin hankkimaan jatkuvasti uusia työtilaisuuksia.)

Sama auttamisen halu näkyy tavassani palvella yrityksiä. Tavoittelen pitkiä kumppanuussuhteita ja rahakin liikkuu usein molempiin suuntiin. Lisäksi pyrin aina siihen, että yhteistyöstä on enemmän hyötyä kumppanille kuin itselleni.

Mitä on tullut tehtyä?

Olen aina ollut kiinnostunut taiteista. Kaupallinen ajattelu ja bisnesäly kehittyivät myöhemmin. Ensimmäiset sanoitukseni tein jo ennen millenniumia.

Työura alkoi vuonna 2002 graafisena suunnittelijana. Sittemmin olen työskennellyt monipuolisesti mainonnan, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Kirjoittaminen on kulkenut mukana kaikessa.

Viime vuoden aikana kirjoitin n. 250 tekstiä, joista verkkosivujen sisällöntuotantoa oli ehkä parin romaanin verran. Musiikin parissa olen kirjoittanut lyriikoita lähes jokaiseen genreen. Sanoituksiani on levytetty, mutta suuri osa kappaleista elää myös live-keikoilla.


Työtilat ja äänitysstudio Turussa

Teen tekstiä, grafiikkaa ja äänentallennusta pienessä äänitysstudiossani Turussa. Suurin osa muista kuin äänityshommista hoituu parhaiten etänä. Tarvittaessa minulta saa myös strategista vetoapua liiketoimintaan.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaideni eduksi. Lisäksi teen jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo