🎼 SAKO

Olen SAKO (Samuli Koivulahti). Autan yrityksiä ja taiteilijoita luoviin sisältöihin ja näkyvyyteen liittyvissä haasteissa.

"Sako" Samuli Koivulahti @SAKON STUDIO (kuvaaja: Ville Nisunen)
Yritykseni SAKON STUDIO tuottaa tekstiä, ääntä ja kuvaa. Lisäksi hankimme sisällöille näkyvyyttä.

Itseni lisäksi projekteissa voidaan hyödyntää studiomme esiintyjiä, biisintekijöitä ja vaikuttajia. Harjoitamme myös kustannustoimintaa.

Mitä meiltä saa?

📦 Tutustu palveluihin »Miten luova ja monialainen tiimini toimii?

Pääosa SAKON STUDION toiminnasta perustuu henkilökohtaiseen työpanokseeni. Hoidan useimmat kirjoitus- ja äänityshommat, suunnittelen logot ja toimin myös ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaidemme suuntaan.

Saan myös apua. 

Ne taiteilijat ja vaikuttajat, joilla on studiomme kanssa managerointisopimus, ovat soveltuvin osin valjastettavissa projekteihimme. Lisäksi hallinnoimme useiden musiikkiteosten taloudellisia oikeuksia. Koska rosterimme koostuu enimmäkseen henkilöistä, joiden päätavoitteet ovat taiteen tekemisessä, käytössämme on, aidosti, ehkäpä luovin kuviteltavissa oleva resurssi. Kenelle teemme töitä? 

Yksikään asiakas ei ole meille liian pieni. Palveluihimme luottavat 👇 Millaista sisältöä tarvitset?

sisällöntuottaja palveluna
ääni- ja musiikkituotanto
Graafinen suunnittelu ja valokuvaus
✍️ Tekstiä » 🎤 Ääntä » 🎨 Kuvaa »Asiakkaiden kokemuksia?

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet yhteistyöstä kanssamme. Ajan kanssa lisäilemme uusia videotervehdyksiä alla olevan painikkeen taakse.
Oma työtila Turussa, äänityksiä ja kuvaushommia tehdään myös Vantaalla

Tekstiä, grafiikkaa ja ääntä tuotetaan pienessä kirjoitus- ja laulustudiossani Turun Jäkärlässä. Lisäksi lauluja voidaan äänittää myös pääkaupunkiseudulla, josta löytyy myös kuvauspalvelua. 

Toimintamme on myös kansainvälistä, sillä sisällöt lentelevät sujuvasti verkon yli vaikka Piilaaksoon. Suuri osa liikevaihdostamme tuleekin juuri ulkomaisilta yhtiöiltä. Musiikkialan toimeksiannot muodostavat liikevaihdosta n. 50%.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit