🎼 SAKO

Olen SAKO (Samuli Koivulahti). Autan taiteilija- ja yritysasiakkaitani menestymään luovien sisältöjen avulla. 

"Sako" Samuli Koivulahti

Yritykseni SAKON STUDIO tuottaa tekstiä, ääntä ja kuvaa. Palvelemme ensisijaisesti taiteilija- ja yritysasiakkaita: 
  1. Taiteilijoille tarjoamme tuotanto-, managerointi- ja keikkamyyntipalveluita sekä hallinnoimme musiikkiteosten käyttöoikeuksia. 
  2. Yrityksille tarjoamme kaupallisia teksti-, kuva- ja äänituotantopalveluita, LIVE-esiintyjiä sekä mahdollisuuksia brändiyhteistyöhön taiteilija-asiakkaidemme kanssa.
📦 Tutustu palveluihin »Miten luova ja monialainen tiimini toimii?

Pääosa SAKON STUDION toiminnasta perustuu henkilökohtaiseen työpanokseeni. Hoidan useimmat kirjoitus- ja äänityshommat, suunnittelen logot, myyn keikat ja toimin myös ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaidemme suuntaan.

Saan myös apua. 

Ne taiteilijat, joilla on studiomme kanssa managerointisopimus, ovat soveltuvin osin valjastettavissa projekteihimme. Jos tarvitaan esimerkiksi piirtäjää, mainosmusiikin säveltäjää tai taidetta mittatilaustyönä, niin ne onnistuvat meiltä helposti.

Hallinnoimme myös useiden musiikkiteosten taloudellisia oikeuksia, eli pystymme tarjoamaan musiikkia myös esimerkiksi videotuotantoihin. Teemme myös sponsoriyhteistyötä.Kenelle teemme töitä? 

Yksikään asiakas ei ole meille liian pieni. Palveluihimme luottavat 👇 
  • PK-yritykset, jotka tarvitsevat luovaa markkinointisisältöä tai PR-apua.
  • Ravintolat, jotka tarvitsevat esiintyjiä tai taustamusiikkia.
  • Mainostoimistot, jotka tarvitsevat teksti-, ääni- tai kuvasisältöä omille asiakkailleen.
  • Ulkomaiset yhtiöt, jotka tarvitsevat lokalisoituja käännöksiä ja copya suomeksi.
  • Artistit, biisintekijät ja muut taiteiljat, jotka tarvitsevat managerointia, keikkamyyntiä ja tukea luovaan tekemiseen. 
  • Media- ja tuotantoyhtiöt, jotka tarvitsevat ääntä tai musiikkia omiin tuotantoihinsa.Millaista sisältöä tarvitset?

sisällöntuottaja palveluna
ääni- ja musiikkituotanto
Graafinen suunnittelu ja valokuvaus
✍️ Tekstiä » 🎤 Ääntä » 🎨 Kuvaa »Asiakkaiden kokemuksia?

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet yhteistyöstä kanssamme. Ajan kanssa lisäilemme uusia videotervehdyksiä alla olevan painikkeen taakse.
Luova toimisto ja äänitysstudio Turussa. Toimintaa myös PK-seudulla ja Oulussa.

Tekstiä, grafiikkaa ja ääntä tuotetaan pienessä kirjoitus- ja äänitysstudiossani Turun Jäkärlässä. Lisäksi lauluja voidaan äänittää myös Oulussa tai pääkaupunkiseudulla, josta löytyy myös kuvauspalvelua. 

Toimintamme on myös kansainvälistä, sillä sisällöt lentelevät sujuvasti verkon yli vaikka Piilaaksoon. Suuri osa liikevaihdostamme tuleekin juuri ulkomaisilta yhtiöiltä. Musiikkialan toimeksiannot muodostavat liikevaihdostamme hieman yli 50%.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit