🏠 SAKON STUDIO Creative

Olen SAKO (Samuli Koivulahti). Autan yrityksiä ja taiteilijoita menestymään luovien sisältöjen avulla. 

"Sako" Samuli Koivulahti

Yritykseni SAKON STUDIO Creative tuottaa tekstiä, ääntä ja kuvaa. Palvelemme ensisijaisesti taiteilijoita ja eri kokoisia yrityksiä: 
  1. Taiteilijoille tarjoamme tuotanto-, managerointi- ja keikkamyyntipalveluita sekä hallinnoimme musiikkiteosten käyttöoikeuksia. 
  2. Yrityksille tarjoamme teksti-, kuva- ja äänituotantopalveluita, LIVE-esiintyjiä sekä mahdollisuuksia brändiyhteistyöhön taiteilija-asiakkaidemme kanssa.
✉️ Ota yhteyttä »1) Tekstituotanto

Tekstituotanto ja copywriting
Kirjoitamme markkinointitekstiä, laululyriikkaa, blogipostauksia, tiedotteita, lokalisoituja käännöksiä ja kaikkea mihin ikinä voitkin tarvita oivaltavia sanoja. Sako vastaa yleensä henkilökohtaisesti kaupallisten tekstisisältöjen tuottamisesta.

✍️ Kirjoituspalvelut »2) Ääni- ja musiikkituotanto

Ääni- ja musiikkituotanto
Äänitämme ja tuotamme musiikkia, podcasteja ja muuta soundia tarpeen mukaan. Teemme biisejä, radiomainoksia, äänibrändäystä ja lisensoimme musiikkia. Meiltä saat myös jälkituotantoon, miksaukseen ja masterointiin liittyvät palvelut. Sako äänittää ja Paavo laittaa muut soundit jiiriin.3) Kuva- ja videotuotanto

Kuva- ja videotuotanto
Tarvitsetko valo- tai videokuvaa? Ehkä piirtämällä tehtyä kuvitusta esitteeseen tai verkkosivuille? Sarjakuvan toimistonne tapahtumista?Uuden logon? Esitteen? Meiltä onnistuu! Jokaiseen hommaan löytyy oma ammattilainen.

🎨 Kuva- ja videotuotannot »4) Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotanto ja keikkamyynti
Ulkoista LIVE-tapahtumasi kulttuurituotannon ammattilaiselle. Hoidamme esiintyjien buukkaukset, tapahtumatekniikan ja kaiken tarpeellisen budjettisi mukaan. Kerro vain mitä tavoitellaan ja paljonko rahaa on käytettävissä, niin me hoidamme loput!
5) Näkyvyys ja PR

Näkyvyys ja PR
Suoraviivaisen mainonnan lisäksi tarvitaan myös ansaittua mediatilaa ja näkyvyyttä. Myös sponsoridiili jonkun esiintyjämme kanssa voi olla kustannustehokas tapa hankkia uudenlaista näkyvyyttä. Verkkonäkyvyyden hallintaan voi kuulua myös omien verkkosivujenne hakukoneoptimointi. 

📈 Näkyvyys ja PR »6) Kumppanuuspalvelut

Kumppanuus- ja managerointipalvelut
Tarjoamme henkilökohtaista rinnalla kulkemista ja neuvontaa taiteilijoille ja pienyrityksille. Sparraamme kirjoittajia kaupallisissa ja taiteellisissa sisällöissä. Manageroimme esiintyjiä ja lauluntekijöitä. Lisensoimme musiikkia ja rakennamme siltoja taiteilijoiden ja yritysen välille.

🌱 Kumppanuuspalvelut »Miten luova ja monialainen tiimimme toimii?

Luova ja monialainen tiimi
Oma supervoimani on kirjoittaminen ja suuret linjat asiakkaidemme projekteissa. Nautin siitä kun pääsen sanallistamaan asioita. Minussa on vahvasti visionäärin vikaa, mutta sytyn myös konkreettisesta tekemisestä. Musiikkiprojekteissa mahtavin tunne on, kun huomaan saavani artistista ulos jotain sellaista, mitä ei ole aiemmin kuultu. Joku on joskus sanonut, että olen outo sekoitus taiteilijaa ja markkinointivelhoa. 

Koska firmani on pieni ja pidän ihmisten kanssa asioimisesta, toimin edelleen itse ensisijaisena yhteyshenkilönä kaikkien asiakkaidemme suuntaan.

En ole kuitenkaan yksin. Ne taiteilijat, joilla on studiomme kanssa managerointisopimus, ovat soveltuvin osin valjastettavissa projekteihimme. Jos tarvitaan esimerkiksi piirtäjää, mainosmusiikin säveltäjää tai taidetta mittatilaustyönä, niin ne onnistuvat meiltä helposti.

Hallinnoimme myös useiden musiikkiteosten taloudellisia oikeuksia, eli pystymme tarjoamaan musiikkia myös esimerkiksi videotuotantoihin. Teemme myös sponsorisopimuksia yritys- ja taitelija-asiakkaidemme välille.Kenelle teemme töitä? 

Palvelemme todella monen tyyppisiä asiakkaita. Palveluihimme luottavat 👇 Asiakkaiden kokemuksia?

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet yhteistyöstä kanssamme. Ajan kanssa lisäilemme uusia videotervehdyksiä alla olevan painikkeen taakse.
Luova toimisto, äänitysstudio ja erillinen jälkituotantostudiomme sijaitsevat Turussa. Hommia tehdään paljon myös etänä.

Pieni ja intiimi äänitysstudiomme sijaitsee Turun Jäkärlässä ja toimii samalla pääasiallisena toimipisteenämme. Täällä syntyvät niin tiedotteet, mainostekstit, grafiikat kuin muutkin luovat sisällöt.

Tila on optimoitu myös laulun ja puheen äänittämiseen. Olemme äänittäneet spiikkien ja voice overien ohella paljon lauluosuuksia rap- ja pop-kappaleisiin, mutta myös itseään säestävien artistien live-vetoja. Äänitystöistä päävastuun kantaa Sako, eli yrityksen omistaja itse.

Äänen jälkikäsittelytyöt, miksaus ja masterointi tehdään yleensä omassa, nimenomaisesti tähän tarkoitukseen kalibroidussa työtilassa, siihen vihkiytyneen ammattilaisen toimesta. Vastaavasti biisintekijämme saattavat työskennellä hyvinkin epätyypillisissä paikoissa, kuten treenikämpillä, asiakkaan tiloissa tai etänä omissa oloissaan. Jonkin verran pidetään myös CoWrite-sessioita täällä studiolla. 

Aivan kaikkea, paitsi äänityksiä, tehdään paljon myös etänä. Musiikkialan toimeksiannot muodostavat liikevaihdostamme hieman yli 50%, mutta varsinainen tulos tehdään edelleen markkinointiin ja mainontaan liittyvillä sisältötoimeksiannoilla. Toimintamme on myös kansainvälistä, sillä sisällöt lentelevät sujuvasti verkon yli vaikka piilaaksoon.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit