👍 Suosituksia

Mitä minusta puhutaan? Millaisia kokemuksia muilla on yhteistyöstä?


Ehkä jotain on ainakin joskus tehty oikein kun palaute on ollut pääsääntöisesti hyvää. Kivoja tyyppejä on toisaalta niin mukava auttaa, että ehkä yhteistyö senkin takia on mennyt yleensä niin kivasti!

Paras kiitos, jonka olen nykyisiltä asiakkailtani ja entisiltä kollegoiltani saanut, on se että monet heistä ovat (pyytämättä) suositelleet palveluitani niin innokkaasti, että SAKON STUDION markkinointiin ei ole tarvinnut sijoittaa kuin hyvin minimaalisesti rahaa.

Tässä suhteessa en voi kylliksi hehkuttaa asiakaskuntani erinomaisuutta. Vain heidän ansiostaan olen nykyisin päätoiminen yrittäjä.

"Samuli on samalla sekä luova että tarkka, hötkyilemätön kirjoittaja. Häneltä sujuu niin tietoteksti kuin laulujen sanoittaminenkin. Managerin roolissa hän on opastanut minua ammattitaitoisesti mm tekijänoikeuksiin liittyen omakustannelevytuotantoni aikana. Suosittelen häntä työelämän polkuihin! Luotettava kaveri ja hyvä tyyppi!"

(Tina Salminen, Yrittäjä / Kulttuurituottaja, Turku)

"Samuli oli Kalmariunion Oy:n palveluksessa useamman vuoden aina kevääseen 2012 toimien ensisijaisesti yrityksemme markkinoinnin ja mainonnan kehittäjänä. Samuli on paras mainosnikkari ja oivaltaja käytännön työasioissa jossa ei häntä tarvinnut ohjailla, koska hän oli oma-aloitteinen ja sanavalmis. Samuli Koivulahti antoi merkittävän panoksen yrityksen kehittymisessä."

(Osmo Kalmari, HTM & LKV, Turku)

"Samuli on musiikin moniosaaja, jolla on ammattitaitoa ja kokemusta muun muassa sanoittamisessa, artistivalmennuksessa, sisällön tuottamisessa ja graafisen ilmeen luomisessa. Minulla on ollut ilo tutustua Samuliin, joka on valmis jakamaan tietotaitoaan eteenpäin ja ideoimaan yhdessä.

Hyviä, asiansa osaavia ja kannustavia mentoreita ei ole Suomessa liikaa, mutta Samuli on yksi heistä. Mentorointi- ja yhteistyösuhde jatkuu varmasti pitkään."

(Markus Kivivuori, Musiikkialan yrittäjä, Turku)

"Olen tehnyt Koivulahden kanssa yhteistyötä. Kaikki on sujunut mutkitta ja yhteistyö jatkuu. Suosittelen ehdottomasti!"

(Mirkka Liesmäki, Laulaja-lauluntekijä, Tampere)

"Loistavaa palvelua! Aion käyttää jatkossakin Koivulahden palveluita aivan varmasti."

(Rami Kuusisto, Musiikkituottaja, Pori)

"Tästä ei sanoittaja voi enää mennä paremmaksi. Täydet pisteet!"

(Ville Nisunen, Tuottaja / Laulaja, Vantaa)

Jätä oma palautteesi 

Jos olet tehnyt kanssani yhteistyötä ja haluat jättää oman palautteesi, voit laittaa sitä tulemaan seuraavien kanavien kautta:

Toki palautetta voi laittaa myös yksityisesti ja jos näet toiminnassani kehitettävää, olen kiitollinen myös rakentavasta kritiikistä. Sähköpostiosoitteeni on sako@sakonstudio.fi


Kumppanit