💿 Ville Nisunen

"Vini" säveltää ja tuottaa musiikkia. Lisäksi hän tekee valo- ja videokuvausta. Yhteistyömme alkoi vuonna 2017.Vini ja Sako tekevät hittejäVinin oma yhtiö STUDIO VINI sijaitsee Vantaalla. Tapaamme säännöllisesti musiikin ja yhteisten bisnesten merkeissä. Hyödynnämme Vinin osaamista etenkin sävellyksissä ja biisien alkutuotannoissa. Lisäksi tilaamme häneltä usein valo- ja videokuvausta.

Millaisia biisejä Vini tekee?

Vini on parhaimmillaan modernien ja nykyaikaisten pop-soundien äärellä. Olemmekin nauraneet joskus Vinin lempilausahdukselle siitä, kuinka materiaalin pitää aina olla "freshii, coolii ja modernii"

Vini on myös laulullisten melodioiden mestari ja yhteistyö Sakon sanoituskynän kanssa on todettu kerta toisensa perään uskomattoman toimivaksi. Sako on kirjoittanut lyriikat myös Vinin useimpiin soolojulkaisuihin. Vinin kanssa tekemiämme biisejä
Eniten lauluja tehdään muille

Kun aloitimme yhteistyön Vinin kanssa vuonna 2017, olimme rakentamassa hänelle omaa artistiuraa. Hän etsi tuolloin kappaleilleen aluksi lähinnä sanoittajaa, jonka jälkeen yhteistyö laajeni managerointisopimukseksi. Huomasimme kuitenkin pian, että biisien tekeminen yhdessä muille on vielä hauskempaa!

Nykyisellään SAKON STUDIO toimii Vinin kustantajana ja teemme kiinteässä yhteistyössä kappaleita esimerkiksi Evoluutio Musicin ja Hit Happensin artisteille.

Vini on myös loistava kuvaaja

Vinin osaaminen ei rajoitu vain musiikkiin, vaan hän on lisäksi loistava valokuvaaja ja käytämme häntä paljon esimerkiksi verkkosivuprojektien kuvituksissa. Lisäksi Vini tekee säännöllisesti keikkaa artistien hovikuvaajana

Nykykalustollaan Viniltä saadaan myös näppärästi videomateriaalia someen ja pienen budjetin musiikkivideoihin.  Vinillä on myös oma studio Vantaalla


LOGO: Studio Vini, Designed by SAKO.
Vinillä on myös oma yritys. STUDIO VINI toimiikin kätevästi Vantaan tukikohtana silloi kun Turku on liian kaukana tai PK-seutu on muuten kätevämpi vaihtoehto. 

STUDIO VININ nimissä Vini tekee musaprojektien lisäksi mm. valo- ja videokuvausta. 

Studio sopii hyvin pienimuotoisiin biisien cowrite- ja tuotantosessioihin ja työskentelemme mielellämme siellä silloin kun Vini on mukana tuotantotiimissä.Lisätietoa?

Lisää tietoa löydät Studio Vinin omilta kotisivuilta, jotka ovat muuten SAKON STUDION käsialaa. Myös Studio Vinin logo, on ehtaa SAKON STUDIO -designia :)

Lisätietoa: www.studiovini.fi

Kumppanit