💿 STUDIO VINI

STUDIO VINI on ystäväni Ville Nisusen perustama musiikintuotanto- ja valokuvausfirma.


Studio Vini sijaitsee Vantaalla. Tapaamme säännöllisesti musiikin ja yhteisten bisnesten merkeissä.

Vini on yksi lempparisäveltäjistä

Vini on yksi mun lempparisäveltäjistä koska hänellä on kyky tehdä nykyaikaista musaa, joka on "coolii, freshii ja modernii".

Hänen tekemänsä melodiat ovat myös erittäin laulullisia ja mun on helppo kirjoittaa lyriikoita hänen synnyttämiinsä sävellysaihioihin.

Nykyisin teemme biisejä ensisijaisesti muille

Yhteistyö Vinin kanssa alkoi vuonna 2017, jolloin hän etsi sävellyksilleen sanoittajaa. Alkuvaiheessa myös manageroin Viniä ja tavoitteena oli luoda hänelle oma sooloura artistina. Huomasimme kuitenkin pian että biisien tekeminen yhdessä muille, on vielä hauskempaa!

Teemme kiinteästi yhteistyötä esimerkiksi Evoluutio Musicin artisteille tehtävissä biisituotannoissa, muutamissa omissa projekteissamme ja Hit Happens -tuotannoissa. Vinin omia soolojulkaisujakin tehdään välillä, mutta pääpaino on nykyään muualla.

Vini on myös loistava valokuvaaja

Vinin osaaminen ei rajoitu vain musiikkiin, vaan hän on lisäksi loistava valokuvaaja ja käytän häntä paljon esimerkiksi verkkosivuprojekteissa. Vini tekee myös säännöllisesti keikkaa artistien hovikuvaajana.

Olemme luoneet myös artistien ja yhtyeiden markkinointiin yhteisen markkinointi/promopalvelun, jossa yhdistämme molempien ominta erikoisosaamista.

Lisätietoa?

Lisää tietoa löydät Studio Vinin omilta kotisivuilta, jotka ovat muuten SAKON STUDION käsialaa. Myös Studio Vinin logo, on ehtaa SAKON STUDIO -designia :)

Lisätietoa: www.studiovini.fi