BirdyHead

BirdyHead on erittäin monipuolinen tuottaja, säveltäjä ja miksaaja. 


EDM-tuottaja BirdyHead.
BirdyHead tuottaa kansainvälisen tason soundia SAKON STUDIOLLE. Lisäksi hän tekee keikkaa tiskijukkana erityisesti Turussa ja lähialueilla.

BirdyHead vastaa meillä erityisesti biisituotantojen soundipuolesta ja kappaleiden jälkituotannosta, miksauksesta ja masteroinnista. 

Usein hänet saattaa tavata myös artistiemme backline-teknikkona tai livemiksaajana. DJ BirdyHead nostaa tunnelman kattoon ja tuo tarvittaessa mukanaan myös valot ja äänentoiston 

Musiikkia tapahtumaasi? BirdyHeadin laaja musiikintuntemus eri aikakausilta herää eloon erityisesti DJ-keikoilla. Näitä tehdään erityisen mieluusti silloin kun tapahtumaan kaivataan astetta monipuolisempaa musiikkitarjontaa.

BirdyHead hallitsee suvereenisti myös lavatekniikan, eli tarvittaessa tuomme mukanamme kaiken tarvittavan äänentoiston ja valot. Kykenemme siis tekemään mistä tahansa paikasta varsinaisen bileluolan. DJ sopiikin edullisuutensa vuoksi erinomaisesti myös koti-, mökki- tai huvilabileiden vetonaulaksi.  

Sama koskee luonnollisesti baarien terasseja, työpaikan juhlia, häitä ja muita vastaavia tilaisuuksia.

Tarpeen mukaan pärjätään ravintolan omallakin kalustolla, jos set-up on ns. valmiina. Silloin mukana kulkee vain oma dekki. 

Illan aikana soitettava musiikki sovitetaan aina erikseen kunkin tilaisuuden luonteen mukaiseksi ja myös toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Mukana voi olla tämän päivän kuuminpia hittejä, arkistojen helmiä, ennen kuulumatonta musiikkia tai kappaleita, joita kaikki hoilaavat mukana, kuitenkaan rajoittumatta pelkästään itsestään selviin valintoihin. 

Pidämme kunnia-asiana tuoda kuulijoiden korviin aina myös jotain sellaista, mikä on helle tuntematonta. 
Tuottajana BirdyHead on erikoistunut loppusoundiin

BirdyHeadin projekteissa Sako toimii yleensä artisti- ja asiakasrajapinnassa livenä. Hän hoitaa Birdyn puolesta sosialisoinnin ja käytännön äänitykset asiakkaiden kanssa.

BirdyHead itse työskentelee enimmäkseen etänä omassa soundioptimoidussa jälkituotantoympäristössään. Yhteydenpitovälineenä artistin tai asiakkaan suuntaan toimii hieman projektista riippuen WhatsApp tai sähköposti, joiden kautta kuuntelulinkit kulkevat kätevimmin.

Tyypillinen työtapa on seuraava:
  1. Sako ja artisti tai joku biisintekijöistämme luo biisirungon, eli päämelodian ja sanat.
  2. BirdyHead ottaa kopin rungosta, viimeistelee sävellyksen sekä sovittaa ja ohjelmoi instrumentit. 
  3. Biisin lauluosuudet äänitetään SAKON STUDIOLLA
  4. Raidat lähetetään vocal editorillemme hiottavaksi.
  5. BirdyHead viimeistelee tuotannon sekä miksaa ja masteroi kappaleen.
  6. Biisi julkaistaan BirdyHeadin oman MPA-labelin kautta tai jotain muuta reittiä.
Olipa kyse musiikkituotannosta, jota tehdään artistilähtöisesti tai mainosmusiikista, on soundeihin oltu aina äärimmäisen tyytyväisiä viimeistä piirtoa myöten.

BirdyHead on todella taitava soundien viimeistelyssä ja äänen jälkikäsittelyssä. Myös silloin kun meiltä tilataan pelkkää miksausta tai masterointia, kulkevat ne lähes aina BirdyHeadin käsien läpi. Kalibroitu ääniympäristö ja ilmiömäisen tarkka soundikorva takaavat korkean laadun kaikenlaisissa projekteissa.

💿 Lue lisää äänituotannosta »Muutamia kappaleita, joissa voit kuulla BirdyHeadin tuottamaa soundia
Managerointi- ja kustannussopimus vuonna 2020


Birdy & Sako ovat iloisia, sillä kustannussopimus on juuri solmittu.

BirdyHead solmi vuoden 2020 taitteessa housewriter- ja managerointisopimuksen SAKON STUDION kanssa. Studio toimii siis BirdyHeadin kustantajana ja auttaa erilaisissa yhteistyökuvioissa, markkinoinnissa ja sopimuksissa. SAKON STUDIOLLA äänitetään myös pääsääntöisesti kaikki BirdyHeadin tarvitsemat vokaaliosuudet. 

Yhteistyö on parivaljakolle tuttua, sillä se juontaa juurensa jo 2000-luvun ensimmäisen kymmenyksen alkupuolelle.  Biisejä on tehty kimpassa jos minkälaisiin projekteihin, niin esiintyville taiteilijoille kuin yrityksillekin.  Lähetä viestiä

Laita viestiä, kun tarvitset BirdyHeadin sävellyksiä, tuotantoa tai äänen jälkikäsittelyosaamista.

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »

Kumppanit