💿 BirdyHead

BirdyHead on EDM-musiikkiin erikoistunut tuottaja, säveltäjä ja miksaaja. 


EDM-tuottaja BirdyHead.
BirdyHead tuottaa kansainvälisen tason soundia. SAKON STUDIOLLA BirdyHead vastaa biisituotantojen soundipuolesta ja erityisesti kappaleiden jälkituotannosta.

Tyypillinen työtapa on seuraava:
  1. Sako ja artisti tekevät biisirungon, eli päämelodian ja sanat.
  2. BirdyHead ottaa kopin rungosta, säveltää sen loppuun, sekä sovittaa ja ohjelmoi instrumentit. 
  3. Biisi äänitetään SAKON STUDIOLLA
  4. BirdyHead viimeistelee tuotannon sekä miksaa ja masteroi kappaleen.
  5. Biisi julkaistaan BirdyHeadin oman MPA-labelin kautta.
Taustoja / biittiä voidaan tietenkin tehdä myös ennen sävellysvaihetta, jos se sopii paremin artistin työskentelytapaan.

💿 Lue lisää äänituotannosta »Managerointi- ja kustannussopimus vuonna 2020


Birdy & Sako ovat iloisia, sillä kustannussopimus on juuri solmittu.

BirdyHead solmi vuoden 2020 taitteessa housewriter- ja managerointisopimuksen SAKON STUDION kanssa. Studio toimii siis BirdyHeadin kustantajana ja auttaa erilaisissa yhteistyökuvioissa, markkinoinnissa ja sopimuksissa. SAKON STUDIOLLA äänitetään myös pääsääntöisesti kaikki BirdyHeadin tarvitsemat vokaaliosuudet. 

Millaista musiikkia BirdyHead tekee?

BirdyHeadin soolojulkaisut osuvat pääasiassa Big House / EDM akselille, mutta hänen muille tekemiensä kappaleiden kirjo on huomattavasti laajempi. Tuskin mikään tyylilaji on täysin vieras. 


Birdy työskentelee etänä ja Sako livenä 

BirdyHeadin projekteissa Sako toimii yleensä artisti- ja asiakasrajapinnassa livenä. Hän hoitaa Birdyn puolesta sosialisoinnin ja käytännön äänitykset asiakkaiden kanssa.

BirdyHead itse työskentelee enimmäkseen etänä omassa soundioptimoidussa jälkituotantoympäristössään. Yhteydenpitovälineenä artistin tai asiakkaan suuntaan toimii hieman projektista riippuen WhatsApp tai sähköposti, joiden kautta kuuntelulinkit kulkevat kätevimmin.

Pitkä yhteinen historia

Yhteistyö on parivaljakolle tuttua, sillä se juontaa juurensa jo 2000-luvun ensimmäisen kymmenyksen alkupuolelle.  Biisejä on tehty kimpassa jos minkälaisiin projekteihin, niin esiintyville taiteilijoille kuin yrityksillekin.  Soundien viimeistely

BirdyHead on todella taitava soundien viimeistelyssä ja äänen jälkikäsittelyssä. Lähes kaikki SAKON STUDION miksaukset ja masteroinnit kulkevat BirdyHeadin käsien läpi. 

Kalibroitu ääniympäristö ja ilmiömäisen tarkka soundikorva takaavat korkean laadun.

Olipa kyse musiikkituotannosta, jota tehdään artistilähtöisesti tai mainosmusiikista, on soundeihin oltu aina äärimmäisen tyytyväisiä viimeistä piirtoa myöten.SAKON STUDION kustantama BirdyHead-tuotanto
Lähetä viestiä

Laita viestiä, kun tarvitset BirdyHeadin sävellyksiä, tuotantoa tai äänen jälkikäsittelyosaamista.

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »

Kumppanit