📦 PALVELUT

SAKON STUDIO palvelee monipuolisesti kaikissa luovaan työhön ja markkinointiin liittyvissä asioissa.


strategia logo badge
Teemme tekstiä, ääntä ja kuvaa.  Suunnittelemme markkinointia digiin, printtiin ja live-kentälle.

Palvelut:Kirjoituspalvelut 

Sako tiimeineen kirjoittaa markkinointitekstiä, laululyriikkaa, blogipostauksia, tiedotteita, lokalisoituja käännöksiä ja kaikkea mitä ikinä voitkin tarvita.

✍️ Kirjoituspalvelut »Ääni- ja studiopalvelut 

Teemme, äänitämme ja tuotamme musiikkia, podcasteja ja muuta soundia tarpeen mukaan. Meiltä saat myös jälkituotantoon, miksaukseen ja masterointiin liittyvät palvelut.

🎤 Ääni- ja studiopalvelut »Kuva- ja grafiikkapalvelut 

Logot, esitteet, julisteet, kansitaide, promokuvaus, videotuotanto. Grafiikat syntyvät Sakon kynästä Turussa. Liikkuvaa kuvaa ja valokuvausta tehdään kaikkialla Suomessa.

🎨 Kuva- ja grafiikkapalvelut »Digitaaliset palvelut 

Kaiken mikä liittyy digiin, ei tarvitse olla kallista ja vaikeasti ymmärrettävää. Meillä koitetaan avata asiat niin, että tavallinenkin yrittäjä ymmärtää mistä maksaa. SAKO pystyttää yksinkertaiset verkkosivustot ja laittaa nettinäkyvyyden kuntoon. Yhteisprojekteina tuotetaan tarvittaessa vaikka isoja verkkokauppojakin.

📈 Digitaaliset palvelut »Neuvonta ja managerointi

Tarjoamme henkilökohtaista rinnalla kulkemista ja neuvontaa taiteilijoille ja pienyrityksille. Autamme ohjaamaan resurssit ja voimavarat oikeisiin asioihin ja välttämään turhia sudenkuoppia. Tieto lisää usein tuskaa, mutta lihottaa lompakkoa. Kun kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta, se säästää myös aikaa.

🌱 Neuvonta ja managerointi »Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo