📦 PALVELUT

SAKON STUDIO palvelee kaikissa luovaan työhön ja sisältöihin liittyvissä asioissa.


Tuotamme tekstiä, ääntä ja kuvaa. Autamme myös saamaan niistä irti kaiken mahdollisen hyödyn. Asiakaskuntaamme kuuluu itsenäisiä taiteiljoita ja kaiken kokoisia yrityksiä. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan rakentamaan siltoja näiden välille.1) Tekstituotanto 

Kirjoituspalvelut
Kirjoitamme markkinointitekstiä, laululyriikkaa, blogipostauksia, tiedotteita, lokalisoituja käännöksiä ja kaikkea mihin ikinä voitkin tarvita oivaltavia sanoja. Sako vastaa yleensä henkilökohtaisesti kaupallisten tekstisisältöjen tuottamisesta.

✍️ Kirjoituspalvelut »2) Ääni- ja musiikkituotanto 

Ääni- ja musiikkituotannot.
Äänitämme ja tuotamme musiikkia, podcasteja ja muuta soundia tarpeen mukaan. Teemme biisejä, radiomainoksia, äänibrändäystä ja lisensoimme musiikkia. Meiltä saat myös jälkituotantoon, miksaukseen ja masterointiin liittyvät palvelut. Sako äänittää ja Paavo laittaa muut soundit jiiriin.3) Kuva- ja videotuotanto 

Kuvatuotanto, valokuvat, videot, piirrokset ja grafiikka
Tarvitsetko valo- tai videokuvaa? Ehkä piirtämällä tehtyä kuvitusta esitteeseen tai verkkosivuille? Sarjakuvan toimistonne tapahtumista?Uuden logon? Meiltä onnistuu! Jokaiseen hommaan löytyy oma ammattilainen.

🎨 Kuva- ja videotuotannot »4) Näkyvyys ja PR

Näkyvyys ja PR
Suoraviivaisen mainonnan lisäksi tarvitaan myös ansaittua mediatilaa ja näkyvyyttä. Myös sponsoridiili jonkun esiintyjämme kanssa voi olla kustannustehokas tapa hankkia uudenlaista näkyvyyttä. Verkkonäkyvyyden hallintaan voi kuulua myös omien verkkosivujenne hakukoneoptimointi. 

📈 Näkyvyys ja PR »5) Kumppanuuspalvelut

Neuvontaa ja rinnalla kulkemista
Tarjoamme henkilökohtaista rinnalla kulkemista ja neuvontaa taiteilijoille ja pienyrityksille. Sparraamme kirjoittajia kaupallisissa ja taiteellisissa sisällöissä. Manageroimme esiintyjiä ja lauluntekijöitä. Lisensoimme musiikkia ja rakennamme siltoja taiteilijoiden ja yritysen välille.

🌱 Kumppanuuspalvelut »


SAKO: Teksti-, kuva- ja äänituotantoa.


Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit