📦 PALVELUMME

SAKON STUDIO palvelee monipuolisesti kaikissa luovaan työhön ja sisältöihin liittyvissä asioissa.


Tuotamme tekstiä, ääntä ja kuvaa. Autamme erottumaan joukosta ja tuemme matkalla menestykseen. Tuotamme sekä taiteellista että kaupallista sisältöä. Olemme kotonamme niin kulttuuri- kuin bisneskentälläkin.Tekstituotanto 

Kirjoitamme markkinointitekstiä, laululyriikkaa, blogipostauksia, tiedotteita, lokalisoituja käännöksiä ja kaikkea mihin ikinä voitkin tarvita oivaltavia sanoja.

✍️ Kirjoituspalvelut »Äänituotanto 

Teemme, äänitämme ja tuotamme musiikkia, podcasteja ja muuta soundia tarpeen mukaan. Meiltä saat myös jälkituotantoon, miksaukseen ja masterointiin liittyvät palvelut.

🎤 Ääni- ja studiopalvelut »Kuvatuotanto 

Logot, esitteet, julisteet, piirrokset, kansitaide, promokuvat - ja miksei videotkin. Grafiikat syntyvät Sakon kynästä Turussa. Liikkuvaa kuvaa ja valokuvausta tehdään kaikkialla Suomessa.

🎨 Kuva- ja grafiikkapalvelut »Näkyvyys 

Paraskin sisältö menee hukkaan, jos se ei tavoita ketään. Siksi tarvitaan myös ansaittua mediatilaa ja vähintäänkin hiukan digimarkkinointia. Nykyaikana myös vaikuttajamarkkinointi voi olla hyvä ajatus. Tarpeen mukaan pystytämme yksinkertaiset verkkosivustot ja jumppaamme nettinäkyvyyden kuntoon. 

📈 Näkyvyys ja mediasuunnittelu »Neuvonta ja managerointi

Tarjoamme henkilökohtaista rinnalla kulkemista ja neuvontaa taiteilijoille ja pienyrityksille. Autamme ohjaamaan resurssit ja voimavarat oikeisiin asioihin ja välttämään turhia sudenkuoppia. Tieto lisää usein tuskaa, mutta lihottaa lompakkoa. Kun kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta, se säästää myös aikaa.

🌱 Neuvonta ja managerointi »


Luova ajattelu on päätyömme!


Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.