📦 PALVELUT

SAKON STUDIO palvelee monipuolisesti kaikissa luovaan työhön ja markkinointiin liittyvissä asioissa.


strategia logo badge
Tuotamme tekstiä, ääntä ja kuvaa.  Autamme erottumaan joukosta ja tuemme matkalla menestykseen.

Palvelut:Tekstituotanto 

Sako tiimeineen kirjoittaa markkinointitekstiä, laululyriikkaa, blogipostauksia, tiedotteita, lokalisoituja käännöksiä ja kaikkea mitä ikinä voitkin tarvita.

✍️ Kirjoituspalvelut »Äänituotanto 

Teemme, äänitämme ja tuotamme musiikkia, podcasteja ja muuta soundia tarpeen mukaan. Meiltä saat myös jälkituotantoon, miksaukseen ja masterointiin liittyvät palvelut.

🎤 Ääni- ja studiopalvelut »Kuvatuotanto 

Logot, esitteet, julisteet, piirrokset, kansitaide, promokuvat ja  miksei videotkin. Grafiikat syntyvät Sakon kynästä Turussa. Liikkuvaa kuvaa ja valokuvausta tehdään kaikkialla Suomessa.

🎨 Kuva- ja grafiikkapalvelut »Mediasuunnittelu 

Paraskin sisältö menee hukkaan, jos se ei tavoita ketään. Siksi tarvitaan myös mediatilaa ja vähintäänkin hiukan digimarkkinointia. Pystytämme tarpeen mukaan asiakkaillemme yksinkertaiset verkkosivustot ja jumppaamme nettinäkyvyyden kuntoon. Yhteistuotantona onnistuvat myös isommat verkkokaupat ja PR-kampanjat.

📈 Mediasuunnittelu »Neuvonta ja managerointi

Tarjoamme henkilökohtaista rinnalla kulkemista ja neuvontaa taiteilijoille ja pienyrityksille. Autamme ohjaamaan resurssit ja voimavarat oikeisiin asioihin ja välttämään turhia sudenkuoppia. Tieto lisää usein tuskaa, mutta lihottaa lompakkoa. Kun kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta, se säästää myös aikaa.

🌱 Neuvonta ja managerointi »Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo