Sponsoroidut virtuaalikeikat

Laita luurit päähän ja nauti intiimistä LIVE-tunnelmasta siellä missä ikinä oletkin. 


Alta löydät järjestyksessä seuraavat LIVE-striimikeikat, jotka studioltamme lähetetään. Keikkojen seuraaminen on yleisölle maksutonta. Nämä virtuaalikeikat rahoitetaan Taiken ja yrityssponsorien tuella. Voit seurata kutakin keikkaa suoraan tältä sivulta tai YouTuben välityksellä. Mika Peltonen 

(Sponsored by: Sinun yrityksesi tähän?)


Tiedot:Jarno Hiltunen

(Sponsored by: Sinun yrityksesi tähän?)


Tiedot:Aiemmat virtuaalikeikat

Oheisesta soittimesta voit katsella ja kuunnella menneitä virtuaalikeikkoja. Voit katsoa keikkataltiointeja myös suoraan YouTubesta.
SINUN YRITYKSESTÄSI SEURAAVA SPONSORI?

Virtuaalikeikan sponsoroiminen on erinomainen tapa tukea musiikkialan nousua takaisin koronakuopasta. Järjestämme studioltamme suorana striimikeikkoja sitä mukaa kun eri sponsoriyritykset mahdollistavat keikkojen toteutumisen. 

Jokaisesta virtuaalikeikasta maksetaan artistille asianmukainen palkkio ja SAKON STUDIO huolehtii mm. siitä, että lisenssit ja luvat ovat Teoston kanssa kunnossa. Näin myös korvaukset esitettyjen kappaleiden tekijöille tuloutuvat oikein. 

Sponsoroimalla Virtuaalikeikkoja yritys tukee artistia ja investoi samalla markkinointiin, joka tuo myös tuloksia. 

Miksi kannattaa ryhtyä sponsoriksi: 
  1. Esiintyjät ovat sitoutuneet tekemään myös vaikuttajamarkkinointia omissa somekanavissaan sponsoriyrityksen ja tulevan keikan promoamiseksi. Sponsoriyrityksellä on siis mahdollisuus näkyä isosti myös artistin somekanavissa.
  2. Virtuaalikeikkojen digimarkkinointiin käytetään myös selvää rahaa SAKON STUDION toimesta. Kunkin esityksen digimarkkinointibudjetti on 500€, minkä ansiosta katsojia tulee olemaan varmasti. 
  3. Sponsoriyritystä tuodaan esiin johdonmukaisesti myös keikan aikana. Yritys voi näkyä lähetyksessä myös esim. logollaan ja yrityksen panostuksesta keikan mahdollistamiseksi voidaan puhua myös välispiikeissä.
Virtuaalikeikkojen sponsorointi vaikuttaa voimallisesti mielikuviin yrityksestä. Kyse ei kuitenkaan ole vain löyhästä brändimainonnasta, jossa saamapuolella on vain esiintyjä. Kyse on yritykselle aidosti erittäin tehokkaasta markkinointitoimenpiteestä, jossa tuotetaan potentiaaliselle asiakaskunnalle aitoja elämyksiä. Kampanjaa tehostaa se, että yleisö pyritään saavuttamaan niiden kanavien kautta, joissa he muutenkin viettävät aikaa.  
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo