Eduskuntavaalit 2023 | Rami Käkönen 153

SAKON STUDIO on tukemassa Rami Käkösen (Maskun Vihreät) vaalikampanjaa, koska Rami on aito yrittäjäehdokas.

SAKON STUDIO on mukana Rami Käkösen vaalikampanjassa. Sako toimii henkilökohtaisesti Rami Käkösen kampanjapäällikkönä. Yhtiömme poliittinen kanta?

Yrityksemme on poliittisesti sitoutumaton, mutta kannatamme mm. suurempaa yrittäjänvapautta ja nykyistä kestävämpää yrityspolitiikkaa. Kestävyydellä tarkoitamme muutakin kuin luontoarvoja. Jatkuvan kasvun sijaan järjestelmän tulisi tukea myös vakavaraista pienyrittäjyyttä ja itsensä työllistämistä. Toistaiseksi Vihreän puolueen ehdokkaat ovat olleet tässä asiassa eniten samoilla linjoilla. Rami Käkösen teemat puhuttelevat myös unohdettuja kansan osia

Roolimme Rami Käkösen kampanjassa saattaa tarkoittaa jonkin verran vihreäsävytteisempää someviestintää yrityksemme tileillä. Pääpaino toki on Käkösen oman viestinnän kehittämisessä. 

Olemme lähteneet suunnittelemaan rohkeasti muista poikkeavaa kampanjaa, jossa tulemme panostamaan kanaviin, joihin muut eivät panosta. Haluamme kampanjassamme myös puhutella kohderyhmiä, joita Vihreä liitto harvemmin täysin on onnistunut tavoittamaan.  

Näitä ryhmiä ovat esimerkiksi: 
 
 • Mikro- ja pienyrittäjät 
  => Koska  muuttuvassa työelämässä lähes jokainen vaikuttaisi pian olevan vähintään osa-aikaisesti yrittäjä ja näissä on tulevaisuuden kasvutarinat.

 • Omistajat 
  => Yhä useammat tavallisetkin ihmiset omaavat nykyisin osakesäästöjä, sijoituskämppiä tai ainakin miettivät, miten perintöasiat pitäisi hoitaa. 

 • Vanhukset
  => Heitä varmasti kiinnostaa mitä jälkipolville jää ja Vihreät ovat ainoa puolue, joka katsoo asioita sukupolvirajojen yli. 

 • Keski-ikäiset, lihaa syövät heteromiehet 
  => Yhdenvertaisuus koskee kaikkia, myös niitä ihmisiä, joita on tavattu pitää etuoikeutettuina sukupuolensa, ikänsä tai muun perusteella. Rami on yhdenvertaisuuden kannattaja.

 • Maanpuolustuksesta huolestuneet
  => Näinä aikoina tarvitaan Ramin kaltaista kokenutta armeijaihmistä. Hyvä maanpuolustusvalmius tarkoittaa suorituskykyisen reservin ohella myös sellaisia asioita kuin ruoka- ja energiaomavaraisuus sekä kyky torjua kyberuhkia.

Ramin pääteemat: Turvallisuus, Yrittäjyys ja Koulutus sisältävät ajatuksen kestävästä, omavaraisesta ja tulevaisuudessakin kilpailukykyisestä Suomesta, jossa kaiken ikäisillä ihmisillä on mahdollisuus elää hyvää ja turvallista elämää, ammatista ja yhteiskuntaluokasta riippumatta.Kuka on Rami Käkönen? 

Rami asuu Maskussa ja hän on mm.

 • Sopimuspalokunnan yksikönjohtaja 
 • Reservin komentajakapteeni 
 • Maskun kunnan valtuuston jäsen 2017-
 • Maskun kunnanhallituksen jäsen 2021-
 • Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunnan varajäsen 2021-
 • Vapaaehtoisen maanpuolustuksen neuvottelukunnan varajäsen 2020-
 • Maskun vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja 2017-
 • Maskun vihreät ry:n varapuheenjohtaja 2020-
Rami Käkönen on ratkaisukeskeinen ja tavoitehakuinen persoona. Hän haluaa kyseenalaistaa totuttuja tapoja ja tehdä asioita rohkeasti uudella tavalla. Keskeisen tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus, läpinäkyvyys ja avoimuus.  

Ramin työura koostuu monenlaisista tehtävistä, pääosin kansainvälisestä markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Varusmiespalveluksen jälkeen hän oli myös hetken Puolustusvoimilla töissä, ennen opintoja Turun yliopiston kääntäjäkoulutuslaitoksella. Puolustusvoimien palveluksessa syntynyt kiinnostus maanpuolustukseen ja turvallisuuspolitiikkaan on kuitenkin säilynyt ja reservin tehtävien kautta tietotaito on myös ajan tasalla. Sotilasarvoltaan Rami on reservin komentajakapteeni.

Nykyisin Rami toimii yrittäjänä ja toimitusjohtajana perheyrityksessä, jonka toiminta on keskittynyt tieteelliseen viestintään. Tämän lisäksi hän pyörittää perheyrityksensä voimin kyläkauppaa ja ravintolaa Askaisissa. Vapaa-aika kuluu lisäksi sopimuspalokuntatyössä ja sen yksikönjohtajana toimimisessa. Anna äänesi yrittäjäehdokkaalle ja tue kampanjaa

Tukemalla vihreää yrittäjä-ehdokasta edistät mm. epäonnistuneen YEL-uudistuksen korjaustoimenpiteitä ja parannat kaikkien yrittäj
ien liiketoimintaedellytyksiä tulevaisuudessa. Ramin tapauksessa äänesi edistää erityisesti kestävämpää ja yhdenvertaisempaa liike-elämää, jossa toimintaedellytykset pyritään turvaamaan myös pienimmille toimijoille - ei pelkästään jättiyrityksille.

Pienikin avustussumma merkitsee. Läpi päässeiden kansanedustajien vaalibudjetti on keskimäärin 40 000 €. Toistaiseksi olemme onnistuneet keräämään Rami Käkösen vaalikassaan alle 1000 €. (Tieto päivitetty 6.2.2022.)

Rami Käkönen ehdokas nro 153


Haluatko osaksi Ramin vaalitiimiä?

Ramin vaalitiimissä on tilaa monenlaisille osaajille. Jos haluat olla mukana tekemässä Rami Käkösen vaalivoittoa, laita viestiä alla olevan painikkeen kautta (tai suoraan Sakolle) ja kerro millaista osaamista sinulla on ja kuinka paljon voisit mahdollisesti käyttää tähän aikaa. 

Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. 

✉️ Ilmoittaudu vaalitiimiin »

Kumppanit