Kuntavaalit 2025: Tuemme Vihreiden ehdokkaiden kampanjointia

Kuntavaalit 2025 ovat jo lähellä. Sako on ehdolla Turussa ja ajaa pienyrittäjien, kulttuuriväen ja lapsiperheiden asiaa.


SAKON STUDIO tukee omalta osaltaan Vihreiden kuntavaalikampanjaa 2025, minkä lisäksi Sako, eli Samuli Koivulahti on Turussa myös itse ehdokkaana.

(Kaikki kuntavaaleihin liittyvät, vihreät toimeksiannot -20%.)
Yhtiömme poliittinen kanta?

SAKON STUDIO on poliittisesti sitoutumaton yritys, mutta kannatamme mm. suurempaa yrittäjänvapautta ja nykyistä kestävämpää talouspolitiikkaa.

Kestävyydellä tarkoitamme muutakin kuin luontoarvoja. Jatkuvan kasvun tavoittelun sijasta yhteiskunnan tulisi luoda optimaaliset puitteet pienyritystoiminnalle ja itsensä työllistämiselle siten, että kenellä tahansa olisi mahdollisuus halutessaan työskennellä oman onnensa eteen ja hankkia tuloja useista eri lähteistä, ilman ylivoimaisia byrokraattisia esteitä ja kannustinloukkuja.

Toistaiseksi Vihreän puolueen ehdokkaat ovat olleet tässä asiassa eniten samoilla linjoilla. Sakon vaaliteemat puhuttelevat myös unohdettuja kansan osia

Olemme lähteneet suunnittelemaan rohkeasti muista poikkeavaa kampanjaa, jossa keskitymme ensisijaisesti kolmen itsellemme läheisimän ihmisryhmän asioiden edistämiseen.

Tämä ryhmät ovat:
 1. Pienyrittäjät ja itsensätyöllistäjät
  => Koska  muuttuvassa työelämässä lähes jokainen vaikuttaisi pian olevan vähintään osa-aikaisesti yrittäjä ja näissä on tulevaisuuden kasvutarinat. 

 2. Kulttuuriväki 
  => Ilman kulttuuria olemme vain joukko ihmisiä ilman identiteettiä. Nykyhallituksen tapa viitata kintaalla taiteen ja kulttuurin tekijöiden toimeentulolle tarkoittaa pitkässä juoksussa sitä, ettei meillä pian ole enää mitään omaa.

 3. Lapsiperheet
  => Vihreät ovat ainoa puolue, joka katsoo asioita sukupolvirajojen yli. Minä haluan lapsilleni paremman tulevaisuuden, mutta haluan muutoksia jo tänään.

Haluamme tehdä Turusta kaupungin, jossa kaiken ikäisillä ihmisillä on mahdollisuus toteuttaa itseään mahdollisimman monipuolisesti. Paikan, jossa Tulevaisuus on valoisa ja mahdollisuuksia on niin paljon, ettei niiden perässä tarvitse muuttaa muualle.Millainen ehdokas Samuli Koivulahti on? 

Sako on paljasjalkainen turkulainen, joka on asunut lapsuudessa ja myöhemmin aikuisena ison osan elämästään Pansio-Pernon alueella. Vuodesta 2019 hän on asunut ja toiminut musiikki- ja markkinointialan yrittäjänä Pohjois-Turussa, Jäkärlän kaupungin osassa. 

Sako on myös taiteilija. Monet tuntevat hänet ensisijaisesti laulujen sanoittajana. Perheeseen kuuluu avopuoliso, kaksi taaperoikäistä lasta ja yksi täysi-ikäinen tytär. 

Vaaliteemoina vuonna 2025 ovat pienyrittäjyys, kulttuuri ja lapsiperheiden asiat.

Yritystoimintansa ohella Sako toimii myös mm: 
 • Opetushallituksen Esittävien alojen työelämäkunnan varapuheenjohtajana
 • Turun Käräjäoikeuden lautamiehenä
 • Vapaaehtoisena koutsina nuorille Omakoutsi Ry:ssä 
Lisäksi hän kouluttaa satunnaisesti oppilaitoksissa tekijänoikeuksista ja musiikintekijöiden tulonmuodostuksesta. Korkeimmalta koulutukseltaan hän on Kulttuurituottaja (AMK), osaamisalana kulttuuri liiketoimintana. Lisäksi hänellä on oppisopimuksella ja työn ohessa hankittu Markkinointiviestinnän Erikoisammattitutkinto, merkonomin paperit ja AV-viestinnän ammattitutkinto julkaisugrafiikasta.  

Tärkeimpiä arvoja hänelle ovat reiluus ja oikeudenmukaisuus. Tue kampanjaa, jolla on todellista merkitystä

Tukemalla vihreää yrittäjä-ehdokasta parannat kaikkien yrittäjien liiketoimintaedellytyksiä Turun alueella, koosta riippumatta. Äänesi edistää erityisesti kestävämpää ja yhdenvertaisempaa liike-elämää, jossa toimintaedellytykset pyritään turvaamaan myös kaikkein pienimmille toimijoille, itsensätyöllistäjille ja monista eri tulonlähteistä elantonsa saaville. 

Tähän ryhmään kuuluvat perinteisten ammatinharjoittajien ohella myös taiteilijat. Kulttuuri ei ole sellaista luksusta, johon meillä ei olisi varaa, vaan parhaimmillaan se on yksi niistä aineettomista vientiartikkeleista, joihin todella kannattaisi panostaa. Kansa ilman kulttuuria = kansa ilman identiteettiä. Miksi haluaisimme antaa sen pois? 

Lisäksi lapsiperheet rakentavat meille tulevaisuutta uusien veronmaksajien muodossa. Heidän hyvinvointinsa ja pahoinvointinsa näkyy ylisukupolvisina ilmiöinä hyvässä ja pahassa. 


💰 Tue kampanjaaHaluatko osaksi vaalitiimiä?

Sakon vaalitiimissä on tilaa monenlaisille osaajille. Jos haluat olla mukana tekemässä vaalivoittoa, laita viestiä alla olevan painikkeen kautta ja kerro millaista osaamista sinulla on ja kuinka paljon voisit mahdollisesti käyttää tähän aikaa. 

Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. 

✉️ Ilmoittaudu vaalitiimiin

Kumppanit