ūüóĄ Sakon biisiarkisto

Mittava (yli 100 kappaleen) biisiarkistomme sis√§lt√§√§ eri tyyppisi√§ lauluja, jotka viel√§ etsiv√§t sit√§ oikeaa tulkitsijaa. 


T√§st√§ massiivisesta biisipankista l√∂yd√§mme varmasti my√∂s juuri sinulle sopivia kappaleita. Toki tarvittaessa voidaan tehd√§ kokonaan uusiakin biisej√§ (siit√§ enemm√§n t√§√§ll√§).

Tyypillisimmin biisiarkistoa hyödynnetään kun on tarve saada:

  • lauludemo nopealla aikataululla 
  • uusia biisej√§ levylle tai keikkaojelmistoon 
  • musiikkia elokuvaan tai teatteriesitykseen.

Kertomiesi tarpeiden pohjalta voimme sopia tapaamisen, jonka yhteydessä kuuntelemme materiaalia läpi ja valitsemme joukosta juuri sinulle sopivat biisit. Tämän jälkeen lähetän sinulle lyriikat, soinnut ja demotaustat sähköpostitse.

Biisipankki netissä

Suuri osa kappaleista löytyy digitaalisessa muodossa netistä. Jos et siis pääse paikan päälle tutkimaan kappaleita, pyydä pääsyä digitaaliseen biisipankkiini. Kerro samalla hieman taustoistasi sekä siitä millaisia biisejä etsit, jotta voin ehdottaa sinulle myös täsmäkappaleita.

Pyyd√§ p√§√§sy biisipankkiin »

Sanoituspankki

Myös pelkkiä sanoituksia on varastossa. Olen kirjoittanut runsaasti lyriikoita pöytälaatikkoon ja näitä tekstejä voidaan hyödyntää uusien biisien tekemisessä. Moniin teksteihin on olemassa myös jonkinlainen melodiarunko, jota voidaan käyttää sävellystyön pohjana (jos halutaan).

Pyynnöstä voin antaa sinulle pääsyn tekstiarkistooni, josta voit varata sanoituksia sävellettäväksi. Kerro kuitenkin hieman taustoistasi säveltäjänä ja siitä miten haluat työskennellä (esim. etänä vai kasvokkain).

Pyyd√§ p√§√§sy sanoituspankkiin »

Arkistobiisien tuotannot muita edullisemmin

Koska arkistobiiseiss√§ s√§vellys- ja sanoitusty√∂ on tehty jo valmiiksi, niiden tuottaminen valmiiksi kaupalliseksi julkaisuksi on edullisempaa kuin biisin tekeminen alusta asti ideasta √§√§nitteeksi. 

Edullisempi hinta perustuu siihen, ett√§ n√§iden kappaleiden osalta ei erikseen veloiteta sanoitus- tai s√§vellysty√∂st√§, vaan lasku sis√§lt√§√§ yksinomaan √§√§nituotantoa. 

Tällöin kappaleen sävellys ja sanoitus siis säilyvät, mutta kappale sovitetaan muilta osin mahdollisimman tarkasti artistin tyyliin. Optimaalisessa tilanteessa artisti löytääkin biisiarkistosta suoraan jonkin kappaleen joka värähtää sydämessä.

Mikäli arkistobiisiemme laulaminen kiinnostaa, lähetä meille ääninäyte. Huonolaatuinen kännykkädemokin riittää. Oleellista on että saamme vähän kuvaa soundistasi ja siitä miten pysyt nuotissa.

L√§het√§ √§√§nin√§yte »

Kumppanit