🗄 Sakon biisiarkisto

Mittava (yli 100 kappaleen) biisiarkistomme sisältää eri tyyppisiä lauluja, jotka vielä etsivät sitä oikeaa tulkitsijaa. 


Tästä massiivisesta biisipankista löydämme varmasti myös juuri sinulle sopivia kappaleita. Toki tarvittaessa voidaan tehdä kokonaan uusiakin biisejä (siitä enemmän täällä).

Tyypillisimmin biisiarkistoa hyödynnetään kun on tarve saada:

  • lauludemo nopealla aikataululla 
  • uusia biisejä levylle tai keikkaojelmistoon 
  • musiikkia elokuvaan tai teatteriesitykseen.

Kertomiesi tarpeiden pohjalta voimme sopia tapaamisen, jonka yhteydessä kuuntelemme materiaalia läpi ja valitsemme joukosta juuri sinulle sopivat biisit. Tämän jälkeen lähetän sinulle lyriikat, soinnut ja demotaustat sähköpostitse.

Biisipankki netissä

Suuri osa kappaleista löytyy digitaalisessa muodossa netistä. Jos et siis pääse paikan päälle tutkimaan kappaleita, pyydä pääsyä digitaaliseen biisipankkiini. Kerro samalla hieman taustoistasi sekä siitä millaisia biisejä etsit, jotta voin ehdottaa sinulle myös täsmäkappaleita.

Pyydä pääsy biisipankkiin »

Sanoituspankki

Myös pelkkiä sanoituksia on varastossa. Olen kirjoittanut runsaasti lyriikoita pöytälaatikkoon ja näitä tekstejä voidaan hyödyntää uusien biisien tekemisessä. Moniin teksteihin on olemassa myös jonkinlainen melodiarunko, jota voidaan käyttää sävellystyön pohjana (jos halutaan).

Pyynnöstä voin antaa sinulle pääsyn tekstiarkistooni, josta voit varata sanoituksia sävellettäväksi. Kerro kuitenkin hieman taustoistasi säveltäjänä ja siitä miten haluat työskennellä (esim. etänä vai kasvokkain).

Pyydä pääsy sanoituspankkiin »

Arkistobiisien tuotannot muita edullisemmin

Koska arkistobiiseissä sävellys- ja sanoitustyö on tehty jo valmiiksi, niiden tuottaminen valmiiksi kaupalliseksi julkaisuksi on edullisempaa kuin biisin tekeminen alusta asti ideasta äänitteeksi. 

Edullisempi hinta perustuu siihen, että näiden kappaleiden osalta ei erikseen veloiteta sanoitus- tai sävellystyöstä, vaan lasku sisältää yksinomaan äänituotantoa. 

Tällöin kappaleen sävellys ja sanoitus siis säilyvät, mutta kappale sovitetaan muilta osin mahdollisimman tarkasti artistin tyyliin. Optimaalisessa tilanteessa artisti löytääkin biisiarkistosta suoraan jonkin kappaleen joka värähtää sydämessä.

Mikäli arkistobiisiemme laulaminen kiinnostaa, lähetä meille ääninäyte. Huonolaatuinen kännykkädemokin riittää. Oleellista on että saamme vähän kuvaa soundistasi ja siitä miten pysyt nuotissa.

Lähetä ääninäyte »

Kumppanit