💿 Roni Välikangas

Roni Välikangas tekee ja esittää suomenkielistä musiikkia tyylikkäinä pianosovituksina.  


Roni Välikankaan ohjelmisto sopii erinomaisesti baariympäristöön, mutta myös vähän hienompaankin tilaisuuteen. Piano ja laulu ovat elegantti yhdistelmä. 


Mitä on tarjolla?

Keikkoja on pianon kanssa tehty jo vuodesta 2016 asti, joten asialla ei olla ensimmäistä kertaa. Keikkasetti koostuu pääosin tarkoin valikoiduista suomalaisista cover-kappaleista, mutta joukossa on myös muutamia omia kappaleita.Biisinäytteitä

Ohessa muutamia Ronin omia sävellyksiä editoimattomina piano- ja lauludemoina.


Roni säveltää tilauksesta kappaleita myös muille ja osallistuu mielellään biisituotantoihin. Mikäli haluat Ronilta sävellyksiä, tutustu biisituotantopaketteihimme ja kerro kiinnostuksestasi juuri hänen kädenjälkeensä.

💿 Lue lisää biisituotannoista »Tilaa esiintyjä keikalle, vaikka Turkuun

Roni asuu tällä hetkellä Salossa ja hän keikkailee kotikulmiensa lisäksi myös lähiseuduilla kuten esimerkiksi Turussa. Roni onkin tuttu vieras esimerkiksi The Old Bankissa, jonne hän teki ensimmäisen keikkansa jo vuonna 2016.

Keikkakalusto kulkee mukana

Piano ja kaikki muu tarvittava kalusto kulkee mukana, joten keikan tilaajalta tarvitaan vain sähköt ja reilu kohtelu.

Olisiko Roni sopiva esiintyjä tilaisuuteesi?

Ronin tulkinta sopii niin baariin kuin klassisempaankin ympäristöön. Keikkasettiin kuuluu suomenkielistä iskelmää ja poppia laidasta laitaan tyylikkäinä pianosovituksina.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit