Avinin laulutunnit ja lauluvalmennus

Haluatko laulajaksi? Avin pitää laulutunteja Turussa ja etänä! Ilmoittaudu lauluvalmennukseen heti.


Laulutunnit ja lauluvalmennus Turussa, Avin Alyasin opastuksessa Avinin edullisissa laulutunneissa yhdistyy käytännönläheinen ote ja hyvä fiilis. Jos olet vasta-alkaja voit odottaa nopeaa kehitystä jo varsin pian. 

Mikäli olet jo ennestään käynyt paljon laulutunneilla, uusi näkökulma voi tuoda uusia värejä tekemiseen.

Mitä vähemmän olet laulanut, sitä isompia tuloksia voit odottaa

Laulu on herkkä laji. Liian moni on jättänyt homman sikseen huonojen ensikokemusten vuoksi. Yhdelle on lapsesta asti sanottu, että olisi parempi pysyä hiljaa. Toinen muistaa nöyryyttävät kokemukset lapsuuden musiikkitunnelta. Se on surullista. 

Laulamaan kuitenkin oppii vain tekemisen kautta. Äänentuottoelimistö harjaantuu vain laulamalla ja lauluharjoituksia tekemällä. Samoin oikea hengitystekniikka löytyy nopeiten, kun joku siinä hieman opastaa. Entä nuottikorva? Jep! Sekin kehittyy samaan tapaan kuin osumatarkkuus tikan heitossa, vain tekemisen kautta. 

Voisikin siis sanoa, että mitä kokemattompi laulaja on kyseessä, sitä enemmän hän hyötyy lauluvalmennuksesta. Sen lisäksi, että lauluvalmennuksessa opitaan käyttämään ääntä oikein, tuovat tunnit myös itsevarmuutta omaan ilmaisuun ja tekemiseen.  

Kokeneempien laulajien äänenmuodostukseen pesiytyy usein haitallisia maneereja 

Hyvät ja pahat maneerit omassa äänenkäytössään on hyvä tunnistaa. Monien pitkän linjan laulajien äänenkäyttöön syntyy usein ajan myötä monia pieniä erikoisuuksia, jotka joskus tuovat persoonaa, mutta joskus myös haittaavat ilmaisua. Nämä on hyvä tiedostaa. 

Maneerien purkaminen voi olla sitä pidempi prosessi, mitä kauemmin se on ollut olemassa. Laulajilla, jotka eivät koskaan ole käyneet laulutunneilla näitä on luonnollisesti enemmän kuin muilla. 

Tyypillisiä ns. "huonoja tapoja" voivat olla esimerkiksi vääränlaisen vibran tai raspin käyttö tai se että äänen tuottoelimistöä käytetään jollain tapaa vajaasti.

Löydä oma tyyli ja sellaiset biisit, jotka sopivat juuri sinulle

Iso osa Avinin lauluvalmennusta on myös oman tyylin hakemista. Ei ole ihan pikkujuttu tietää millaiset kappaleet itselle sopivat, eikä sitä ole välttämättä helppo hahmottaa omin neuvoin. 

Ulkopuolinen opastus auttaa. Avinin valmennuksessa löydät varmasti oman tyylisi ja juuri ne oikeat kappaleet, jotka äänellesi sopivat. Jokaisen ääni on yksilöllinen, eivätkä kaikki biisit sovi kaikille. 

Lähes jokaiselle kuitenkin löytyy jokin osa-alue, jossa voi laulajana loistaa.  

Laulutunnit Avinin opastuksessa ovat rentoja 

Avinin tunneilla ei pönötetä, vaan omaa ääntään saa etsiä rennossa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Voit olla rauhassa oma itsesi ja ilmaista itseäsi juuri sillä tasolla, johon kykenet. Avin auttaa sinua eteenpäin, ilman että sinun tarvitsee lainkaan jännittää.  Millainen lauluope Avin on? 

Avin on valmistunut muusikoksi Turun Konservatorion Pop Jazz -laulun linjalta. Valmistumisensa jälkeen hän on esiintynyt paljon sekä Suomessa että ulkomailla erilaisissa kokoonpanoissa. Laulun valmentajana Avin on erittäin käytännönläheinen ja osaa ohjata valmennettaviaan siten, että laulamisen ilo säilyy tekemisessä koko ajan.
Laulutuntien laskutus ja aikataulut?

Avinin laulutunnit ovat oikean tunnin mittaisia. Ei siis puolikkaita eikä 45 minuutin tunteja, kuten monilla muilla. Oppiminen on mukavampaa kun aikaa on kunnolla. 

Laulutuntien ajankohdat sovitaan kunkin oppilaan kanssa erikseen. Yleensä laitetaan kalenteriin jokin sama aika, joka toistuu vaikkapa vikoittain, parin viikon välein tai kerran kuussa. Sykli määräytyy sen mukaan miten oppilaalla on mahdollisuus käydä laulutunneilla ja montako tuntia on ostettu. 

Sairastapauksissa tunnin voi siirtää ja muutenkin, kunhan ilmoittaa hyvissä ajoin! Vain käytetyistä tunneista maksetaan, ellei valmennettava nyt ihan holtittomaksi rupea.

Laulutuntien laskutus tapahtuu SAKON STUDION kautta seuraavasti👇
  • Yksi laulutunti = lasku etukäteen
  • 10 tunnin paketti = lasku etukäteen tai kuukausittain osamaksuna
  • 25 tunnin paketti = lasku etukäteen tai kuukausittain osamaksuna
  • 50 tunnin paketti = lasku etukäteen tai kuukausittain osamaksuna
Opiskelija saa itse päättää kuinka usein käy laulutunneilla. 25h paketti riittää puoleksi vuodeksi, jos laulutunneilla käydään n. kerran viikossa. Vastaavasti 50h paketti riittää melkolailla koko vuodeksi jos laulutunteja pidetään joka viikko.

Tunteja pitää tarpeen mukaan myös tiheämmin silloin jos lauluoppilas on valmistumassa esimerkiksi johonkin laulukilpailuun tai pääsykokeeseen. Loma-aikoina taas voidaan pitää taukoa tarpeen mukaan. 

PS: Yksittäisen laulutunnin laskennallinen tuntihinta on sitä halvempi mitä enemmän tunteja ostetaan kerralla. Säästö on ERITTÄIN MERKITTÄVÄ. Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.
Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo