🗞️ Japanilaisen tubettajan Gen Takagin legendaarisesta “Perjantai Laulusta” virallinen julkaisu

TIEDOTE: Japanilainen koomikko ja tubettaja Gen Takagi rakastui suomalaiseen vaihto-opiskelijaan, opiskeli kielen ja muutti Suomeen 2020. Nyt hän debytoi levylaulajana.


EDM-tuottaja BirdyHead löysi SAKON STUDION vinkkaamana internetin uumenista Gen Tagagin Perjantai Laulun, jossa lauletaan ytimekästä hokemaa: “PE PE PERJANTAI“ ja “MENNÄÄN MENNÄÄN KALJALLE”. Täydellinen lähtökohta biletysbiisin rungoksi! 

Nyt BirdyHeadin instagram-tilillä julistetaankin jo, että uusi kappale ilmestyy ensi perjantaina useimpiin suoratoistopalveluihin, jonka lisäksi se on jo nyt ladattavissa tietyin edellytyksin malttamattomimmille:

- Ensi perjantaina julkaisemme @gentakagi_jpn kanssa Spotifyyn ja muihin suoratoistopalveluihin BirdyHeadin version legendaarisesta Perjantai laulusta! 🍺 linkki esitallennukseen ja lataukseen löytyy biosta! @spotifysuomi #spotifysuomi #uuttamusaa #perjantailaulu #house #producerlife #edmlifestyle (Lähde: @birdyheadmusic)

Biisistä on tulossa myös lyriikkavideo, joka julkaistaan YouTubessa. 

Mikä ihmeen “Perjantai laulu”?

Gen Takagi julkaisi alkuperäisen perjantai laulunsa vitsinä YouTubeen 19.10.2018. Video on saanut nyt tähän mennessä jo yli 23 000 katselukertaa ja se on saanut varsin riemastunutta palautetta suomalaiselta yleisöltä:
  • Soitin tän mun perheelle ja ny ne laulaa sitä koko ajan😁😁
  • Paras🔥🔥 uus lemppari laulu!
  • Beeest eveeeeer tää spotifyyyyyn!!!😎😎😍
  • Parasta ikinä!!!! 😂😂😂😂👌🏻
  • VITTU MÄ RAKASTAN TÄTÄ 5/5 XD
  • Tämä jää mukavasti päähän soimaan. XD
  • Kiitos päivän nauruista😂😂😂 Tästä tulee suosittu!
  • En malta oottaa et joku tekee täst remixin. Parasta.

Kappale ansaitsi virallisen julkaisun

Gen Takagin laulussa kiteytyy suomalaisuus jollakin sellaisella jäljittelemättömällä tavalla, johon vain japanilainen maahanmuuttaja kykenee. Virallista julkaisua lähdettiin tekemään, koska kappaleen aitous tempasi mukaansa jo ensimmäisellä kuuntelukerralla.

- Kun mun kustantaja Sako SAKON STUDIOLTA laittoi mulle yöllä linkin tähän biisiin ja ehdotti sen versioimista klubikelpoiseen muotoon, olin mukana välittömästi ja laitoin itse Genille viestiä jo heti seuraavana päivänä, kertoo EDM-tuottaja BirdyHead.

Uusi klubiversio kappaleesta on tehty sillä mielellä, että biisiä voi soittaa klubeilla ja bileissä siinä missä muitakin kappaleita. Soundit on upgreidattu niin, että bassot jytisevät ja biisi toimii siinä missä mikä tahansa muukin kaupallinen julkaisu.

Perustava ydin on kuitenkin yhä sama kuin Genin alkuperäisessä toteutuksessa, sillä autenttisuus on tärkeää, eikä toimivaa kannata muuttaa. 

Lisätietoa

Biisin julkaisuimoitus BirdyHeadin YouTubessa:


Biisi ulos perjantaina 9.10.2020

Perjantai Laulu on kuunneltavissa Spotifystä ja kaikista yleisimmistä suoratoistopalveluista perjantaina 9.10.2020. Kappaleesta julkaistaan myös lyriikkavideo. 

Kuuntele kappale 
Laita Gen Takagin ja BirdyHeadin Perjantai Laulu soimaan välittömästi!

Gen Takagi aiemmin mediassa:


Yhteystiedot

Paavo Virtanen
puh: 0445091530
paavo@musicproductionalliance.com
Instagram: birdyheadmusic

Gen Takagi
gentakagikun@gmail.com
Instagram: gentakagi_jpn


SAKON tiedotepalvelu 

SAKON STUDIO tarjoaa tiedotteiden kirjoituspalvelua artisteille ja yrityksille. Mikäli tarvitset apua tiedotteen laatimiseen tai viimeistelyyn, lähetä viestiä, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

🗞️ Tutustu tiedotepalveluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit