🎚️ Co-writing

Varaa aika CoWriting-sessioon tai lähetä sävellyksesi sanoitettavaksi.


Kuvassa Co writing team Vini ja Sako
Pysyykö sinulla jokin instrumentti kädessä vai teetkö kenties loistavia biittejä?

Tule kokeilemaan biisintekoa kanssamme Turkuun tai lähetä sävellyksesi sanoitettavaksi sähköpostitse.

CoWriting-sessioissa voimme hyödyntää pöytälaatikostani löytyviä valmiita teksti- ja melodiarunkoja tai lähteä tekemään biisiä kokonaan puhtaalta pöydältä.

Co-writingia parityönä ja tiimissä

Voimme työskennellä joko työparina tai kerätä isomman lauluntekijätiimin, jossa tuotamme biisejä yhdessä isommalla joukolla. CoWriting-sessioiden tuotokset, joissa olen mukana biisintekijänä, voidaan lauluosuuksien osalta tallentaa pienessä demostudiossani.

Jos et itse laula, voin hankkia tekemiimme demoihin myös solistit.

Mitä co-writing maksaa? 

Jos toimit itse säveltäjänä ja biisillä on edellytykset tuottaa teostotuloa, en veloita työstä mitään. Co-writingin hinta on silloin 0e.

Tällöin biisistä tehdään sen valmistuttua asianmukaiset ilmoitukset Teostoon ja Teosto-osuudet jaetaan tekijöiden kesken tasan. Lisäksi edes jonkin seuraavista kriteereistä olisi hyvä täyttyä, jotta biisien tekemisessä ilman erillistä työkorvausta on järkeä.

Kriteerit:
  1. Sinulla on julkaisusuunnitelma biisille.
  2. Sinulla on biisille esittäjä.
  3. Tuontantopuoli on hallussa tai ostat meiltä tuotannon
  4. Artisti / bändi on todella lahjakas, motivoitunut ja halukas solmimaan kanssani managerointisopimuksen.

Jos yllä olevista kriteereistä mikään ei täyty, veloitan työstä kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen korvauksen. Managerointiasiakkailleni co-writing lähtökohtaisesti aina veloituksetonta.

Lue lisää manageroinnista »

Lyriikkaa + laulusoundia tuottajille 

Teetkö musiikkia omissa oloissasi, mutta laulu ja lyriikat puuttuvat? Homma hoituu tehokkaasti etänäkin. Jos olet hyvä tuottaja ja kaipaat sanoja ja soundia, niin minulta löytyy monia laulajia, joita voin marssittaa projektiisi laulamaan.

Teen lyriikat biisiisi ja voin äänittää heidän lauluosuutensa täällä Turussa, jonka jälkeen toimitan sinulle lauluosuuksien raakaraidat jälkituotantoa varten. Voisiko biisinteko olla tämän helpompaa?

Etkö ole biisintekijä, mutta haluat laulaa? 

Jos olet biisejä vailla, mutta et varsinaisesti ole mikään säveltäjä tai sanoittaja, voin olla silloinkin avuksi. Hyville laulajille on nimittäin aina käyttöä.

Riippuen aikatauluistasi ja siitä kuinka paljon haluat itse vaikuttaa biisien sisältöön, on pari vaihtoehtoa:
  1. Valmiiden arkistobiisien demotus (veloitukseton) »
  2. Oman biisin tekeminen ohjatusti (maksullinen) »

Varaa aika biisisessioon

Ajanvaraus onnistuu sähköpostitse tai vaikkapa WhatsAppin välityksellä. Minulle voi lähettää myös suoraan sävellyksiä sanoitettavaksi. (Kontakti löytyy sivun alalaidasta.)

Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaideni eduksi. Lisäksi teen jonkin verran hommia myös pro bono.

Katso hintaOta yhteyttä »Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo