💿 Biisitaustat ja instrumentointi

Oikein tehdyt taustat, tyylisi mukainen sovitus ja instrumentointi herättävät biisisi eloon. 

biitit ja taustat biisiin tilaustyönä
Kun sinulla on käsissäsi seuraava hittibiisi ja tiedät että siinä on potentiaalia, haluat varmasti että se kuuluu myös lopputuloksesta. Taustoihin kannattaa panostaa.

Nykypäivänä soundi identifioi biisin. Useimmat hittibiisit koostuvat samoista kolmesta tai neljästä soinnusta, jotka on laitettu eri järjestyksiin vuosien varrella jo satoja tuhansia kertoja. Soundeja sen sijaan riittää loputtomiin, joten sen avulla erottuminen on mahdollista ehkä jopa maailman tappiin asti.Biisin voi tehdä biitin päälle tai ennen biittiä

Erilaisia työtapoja on varmasti yhtä paljon kuin biisintekijöitä ja artistejakin. Osalle biisin tekeminen on helpompaa valmiin biitin päälle, kun taas toiset haluavat rakentaa biisinsä vailla ennalta määrättyjä kahleita.

Olipa työtapasi kumpi tahansa, me voimme auttaa:
  1. Pystymme luomaan biisiisi taustat vaikkapa klikkiin lauletun kännykkädemon pohjalta. Säilytämme melodiasi, mutta luomme sen ympärille kokonaan uuden äänimaailman.
     
  2. Jos sinulla on selkeä visio siitä millaista materiaalia haluat tehdä, voit tilata meiltä sinulle räätälöidyn biitin, johon on helpo lähteä tekemään biisiä. (Toki autamme mielellämme myös itse biisin teossa.)

Meille käy kumpi tahansa malli. Kaikenlaiset projektit ovat meille tervetulleita, mutta mieluiten työskentelemme valmiiden biisirunkojen kanssa. Hyvä tapa on myös ensin cowritata biisi SAKON STUDIOLLA ja sitten siirtyä 1. mallin mukaiseen tuotantotapaan.

PS: Täällä voidaan äänittää myös lauluosuudet.

Haluatko että luomme sinulle oman soundin?

Tiedätkö miltä haluat kuulostaa? Hyvä. Kerro se meille, niin teemme työtä käskettyä. Etsitkö uutta suuntaa? Siinäkin me voimme auttaa.

Kaikilla maailman menestyneimmillä kappaleilla on yksi yhteinen nimittäjä. Se on oma ainutlaatuinen soundi. Tai jos saundi ei ole ainutlaatuinen, se on usein melko keskellä genreä. Niin tai näin, saat meiltä juuri sellaista soundia kuin tarvitset.

Meidän käsissämme biisisi saa lähes poikkeuksetta aina aivan uusia tasoja.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit