🎟️ Avin

Avin keikkailee duona eri puolilla Suomea, tekee biisejä ja valmentaa laulajia.


Avin Alyasi esiintyjä keikalle
Avin on monipuolinen laulaja-lauluntekijä, jonka laajaan keikkaohjelmistoon kuuluu myös omia kappaleita.

Biisejä tehdään myös muille. Lisäksi Avin antaa SAKON STUDION asiakkaille lauluvalmennusta. 

Avin hoitaa:

Keikat hoituvat pääsääntöisesti luottosäestäjä Jonatan Snapirin kanssa duona. Esiintymään lähdetään kaikkialle minne kutsu käy, kunhan siitä maksetaan.

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »KILPAILUMENESTYSTÄ

Avin on osallistunut uransa aikana myös pariin kilpailuun ja pärjäillyt niissä ihan mukavasti.

1. Luomustudio 2014

Toukokuussa 2014 Avin voitti Luomustudion yleisöäänestyksen. Palkkiona oli Luomustudion musiikkivideo ja siihen hän tulkitsi tyylikkäästi Roni Välikankaan säveltämän ja minun sanoittamani kappaleen Unessa annoin anteeksi.


2.Voice of Finland 2015

Vuonna 2015 Avin osallistui vanhalla nimellään (Avin Alyasi) Voice Of Finland -laulukilpailuun, jossa eteni aina semifinaalivaiheeseen saakka. Avinin tähtivalmentajana toimi tuolloin Tarja Turunen.OPPIA SUOMESTA JA MAAILMALTA 

Avin on koulutettu ja kokenut solisti, jolla on myös muodollinen pätevyys esiintyjänä toimimiseen.

Konservatorio Turussa

Voicen jälkeen Avin jatkoi laulamisen parissa ja kävi opiskelemassa laulua Turun Konservatoriossa. Sieltä hän sai myös stipendin (2018).

Tiivistä keikkailua ulkomailla

Vuodet 2017-2019 Avin oli ulkomailla ja esiintyi osana suuria production-show-keikkoja Maltan ja Kosin saarella. Keikat olivat näyttäviä liveproduktioita joissa tahti oli varsin tiivis. Eräänlainen esiintymisen korkeakoulu siis sekin.NYT VALMIINA KEIKKOIHIN KOKO SUOMEN ALUEELLA

Nyt vuoden 2019 lopusta alkaen Avin on jälleen Suomessa ja valmiina tekemään keikkoja niin pienissä kuin suurissakin tilaisuuksissa. Kun tarvitset todella ammattimaista laulajaa tilaisuuteesi, varaa juhliesi esiintyjäksi Avin.

Säestäjä ja äänentoisto löytyvät omasta takaa!

1. Keikat Turussa ja lähialueilla: Avin & Jonatan duo 

Turun ja lähialueen keikat hoidetaan Avin & Jonatan duon voimin. Avin laulaa liidit, Turkulainen Jonatan soittaa kitaraa ja laulaa tarpeen mukaan stemmoja. Keikkaohjelmistoon kuuluu kotimaisia ja ulkomaisia hittejä laidasta laitaan, höystettynä muutamalla omalla kappaleella.

PA-laiteisto kulkee kätevästi mukana ja esiintymisiä tehdään mieluusti niin pieniin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin.

2. Keikat Helsingissä ja muualla Suomessa: Vaihtelevat kokoonpanot 

Keikat onnistuvat helposti myös pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa, jolloin (Jonatanin ohella) keikkakaverina voi olla välillä myös joku muu muusikko. Keikkoja tehdään joskus kauemmaskin, joten kysy rohkeasti tarjousta vaikka keikkapaikka ei ihan Turku-Helsinki akselille sijoittuisikaan. Avinille liikkuminen ei ole ongelma.Yhteistyö alkoi jo vuonna 2013 

Avin oli Sakon manageroitavana jo ennen SAKON STUDION perustamista, vuosina 2013-2014. Tuona aikana tehtiin muutamia keikkoja ja yritysyhteistyötä mm. Julja design -vaatemerkin kanssa.

Vuoden 2019 lopusta alkaen yhteistyötä on jatkettu entistä ammattimaisemmalta pohjalta.

(Oheinen valokuva on vuodelta 2013 jolloin Avin oli ensimmäistä kertaa studiossa.)

🎯 Lue lisää manageroinnista »Esiintyy julkaisuilla
🎟️ Tilaa Avin keikalle

Avin keikkailee kaikkialla Suomessa. Oma PA-laitteisto kulkee mukana, joten keikkajärjestäjältä tarvitaan ainoastaan sähköt. Kiireellisetkin lähdöt otetaan vastaan, jos pystytään, ja tuurauksetkin voi onnistua.

🖊️ Ota Avin avuksi biisintekoon 

Jos olet tuottaja ja tarvitset avuksi laulutaitoista toplineria, Avinilta syntyy topline-melodiat ja sanoitukset helposti. Lauluosuudet voidaan äänittää äänittää kätevästi SAKON STUDIOLLA ja raakaraidat voidaan lähettää tuottajalle netin yli jatkotyöstettäväksi.
 

Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit