Jelou - Pyörällä Inariin

Mä oon nähny niin monta pohjaa 
etten katso alas enää koskaan
muuten ase voi laueta otsaan

oon havahtunu liian monta kertaa
siihen et oon hengen muille velkaa
miten muka maksettuu mä sen saan?

tää on tätä ihan perusonnenpotkuu kato
pohjaa alempana on vain ojan pohjan taso
duunipaikkojen ja elämien alasajo
mä en jaksa enää tästä alkaa pako 

kaikki elämät on päättyvii
mä lähen pyörällä inariin
päällä on uusinta fäijönii
mä en pysähdy vaik muut jäis kii
mul on loputtomasti elämii
tää ei oo yhdest kii


mä poljen ja mä ihan itse ohjaan
välillä väistän jotain koslaa
perillä poroa taikka peuraa 

en tarvi tunturille seuraa
ku tajuut mua niin kyl sä kelpaat
kunhan maltat olla hiljaa 

onhan täälkin kyllä menoo honey honey
ku päässä reivaa se on kaviaariani
tääl korves riittää mulla hyvin money
kyl tää tästä ku ei olla dummy dummy 

kaikki elämät on päättyvii
mä lähen pyörällä inariin
päällä on uusinta fäijönii
mä en pysähdy vaik muut jäis kii
mul on loputtomasti elämii
tää ei oo yhdest kii 

pyörällä inariin...


Tekijätiedot

  • Esittäjä: JELOU
  • Tekijät: Emmi Ikonen, Samuli Turunen, SAKO (Samuli Koivulahti), VINI (Ville Nisunen), Heikki Vihersalo
  • Tuotanto: Jelou & Evoluutio Music
  • Miksaus ja masterointi: Evoluutio Music

Lisää soittolistallesi


Tarinaa biisistä 

Suomi-indien helmiin lukeutuva Jelou keikkui mukavasti Spotify-listoilla jo edellisen Marimekko-singlensä tiimoilta. Pyörällä Inariin biisissä Jelou laittoi uuden, entistäkin suuremman vaihteen silmään. 

Kristian Wallinin ohjaamassa ja leikkaamassa musiikkivideossa on kiinnostavan vinksahtanut perjantai 13. -tunnelma. Emmi polkee pyörällä Inariin ja Samuli soittaa kitaraa yllättävään kuolemaansa saakka. Järkytyksestä huolimatta tanssi jatkuu ja vapautuneisuus on vahvasti läsnä. 

Pyörällä Inariin on ehta Evoluutio Musicin ja Jeloun yhteistuotanto. Ikonen ja Turunen ovat tehneet kappaleen alkusävellyksen itse, jonka jälkeen se on tuotettu yhdessä loppuun Evoluutio Music -tiimin kanssa.

Biisi julkaistiin perjantaina 13.11.2020.

« muut lyriikatOta yhteyttä

Kumppanit