Maukka Perusjätkä - Kohta vainaaTerapeutti kysyi multa jotain syytä
masennukseen
väitin sille että mulla olis geenit
altistukseen

ei se kuulu kellekään miksi mieli maata painaa
(maata painaa)
mul on joskus paha olla tuntuu että kohta vainaa
(kohta vainaa)

mä en jaksa enää koskaan olla kaunis
niinkuin ennen
hullut treenaa mä vaan itken peilin eessä ja oon
P.A.

ei se kuulu kellekään miksi mieli maata painaa
(maata painaa)
mul on joskus paha olla tuntuu että kohta vainaa
(kohta vainaa)

mä jäin töistä eläkkeelle kun sain kerran burnoutin
ja mä heitän hyvästiksi että tästä muka nautin

ei se kuulu kellekään miksi mieli maata painaa
(maata painaa)
mul on joskus paha olla tuntuu että kohta vainaa
(kohta vainaa)

Tekijätiedot

  • Laulu: Maukka Perusjätkä
  • Säveltäjä: Jonatan Kurkela
  • Sanoittaja: SAKO (Samuli Koivulahti) 

Kuuntele biisi


Biisin tarina 

Silloin kun Facebook oli vielä jollain lailla tuore juttu, tulin tökänneeksi Maukka Perusjätkää FB:n tökkäystoiminnolla ja hän tökkäsi minua takaisin. Tökkäsin uudelleen ja jatkoin tökkimistä aina kun hän vastasi siihen ja tätä jatkui lopulta muutaman kuukauden ajan.

Lopulta Maukka lähetti viestin, jossa kysyi puhelinnumeroani ja pyysi keikalleen, joka järjestettiin Turussa. Siellä hän kertoi tarvitsevansa sanoituksia tulevalle levylleen ja lähetin hänelle muutamia tekstejäni, joista hän valitsi tämän.

Myöhemmin olen tehnyt Maukka Perusjätkälle muitakin sanoituksia, mutta niitä ei ainakaan minun tietojeni mukaan ole vielä julkaistu. Ehkäpä sitten joskus :)

« muut lyriikat