Tuomas Keskimäki

Tuomas Keskimäki on luonut monipuolisesti uraa kirjoittajana, muusikkona, sanoittajana ja säveltäjänä. 

Tuomaksen monipuolinen osaamisen ja laaja kokemus tekevät hänestä erinomaisen kumppanin todella eri tyyppisiin projekteihin.
 


Muusikko ja säveltäjä 

Keskimäki on lahjakas säveltäjä ja muusikko, joka vaikuttaa tällä hetkellä aktiivisesti mm. yhtyeissä Hiidenhauta, Hän Varasti Elämän ja May Fielding. 

Hän operoi sujuvasti monissa eri genreissä ja hänelle onkin tyypillistä työstää samanaikaisesti useita eri tyyppisiä projekteja konepopista metalliin. Hänellä on voimakas sisäsyntyinen halu kokeilla jatkuvasti uusia musiikillisia suuntia.Sanoittaja

Tuomas Keskimäki on tunnettu taiturimaisena kirjoittajana ja sanoittajana, joka on tehnyt tekstejä useille arvostetuille artisteille ja yhtyeille. Yksi hänen tunntetuimmista yhteistyökumppaneistaan on folkmetal-yhtye Korpiklaani, jonka kanssa hän oli ehdolla vuoden 2022 Emma-gaalassa sanoittamansa albumin ansiosta.

Keskimäen kynästä syntyvät niin koskettavat balladit kuin energiset rock-lyriikatkin, ja hänen tekstinsä puhuttelevat laajaa yleisöä. Eräänlaisena erikoisuutena hän hallitsee myös kalevalaisen poljennon, jonka vaikutteet kuuluvatkin esimerkiksi juuri Korpiklaanin musiikissa.Kirjailija ja runoilija

Tuomas Keskimäki on julkaissut neljä runokirjaa ja yhden romaanin. Tällä hetkellä toinen romaani on kustantajakierroksella. Keskimäki on myös ollut aktiivinen Kalevalaisen Runokielen Seurassa, jossa hän on toiminut useamman vuoden ajan varapuheenjohtajana. Hän on myös käyttänyt kalevalaista mittaa monissa runoissaan ja sanoituksissaan.


Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit