Soittolista-palvelu

Miltä teidän liiketila kuulostaa? Millainen tunne asiakkaalle tulee, kun hän saapuu sisään? Pitäisikö tähän panostaa enemmän? Onhan teillä laillinen tapa soittaa musiikkia?  


Soittolista-palvelumme on olemassa teitä varten. Pohditaan yhdessä suuntaviivat sille millainen on täydellinen soundtrack teidän yrityksellenne. Me tunnemme musiikkikentän hienovaraisimmatkin uusimmat virtaukset ja meiltä löytyy asiantuntijoita, jotka ymmärtävät myös menneiden aikakausien musiikin päälle. 

Ammattilaisen laatima custom-soittolista herättää brändisi eloon aivan toisella tavalla kuin satunnaisesti valittujen omien lempparibiisien kokoelma. 

Soittolistaohjelma ja musiikkiluvat kunnossa?

Mikäli teiltä puuttuu laillinen tapa soittaa musiikkia, meillä on tarjota ratkaisu myös siihen. Tiedämme mitkä luvat teidän pitää hankkia ja mitkä ovat tällä hetkellä alan parhaat standardiohjelmistot, joiden kanssa myymälä- ja ravintolamusiikkia kannattaa hallinnoida.  Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »


Kumppanit