RASI

RASI rikkoo EDM ja rap-musiikkia luoviksi pop-kokonaisuuksiksi impressionistisella otteella.


Eemeli Rasi, introvertti hipsterpop-artisti.
Eemeli Rasi on introvertti tuottaja-artisti, joka on elementissään erityisesti silloin kun saa tehdä musiikkia omassa rauhassaan.

Rasi kirjoittaa biisejä ja tekee biittejä SAKON STUDION produktioihin 

Rasin luova panos on tarvittaessa käytettävissä studiomme projekteissa. Hän on mielellään mukana erilaisissa CoWrite-tilaisuuksissa sanoittajana tai biitintekijänä. 

Mikäli haluat tehdä musiikillista yhteistyötä Rasin kanssa, ota yhteyttä meihin, niin sovitaan projektille hinta. 

Omassa artistiudessaan Rasi toteuttaa omia visioitaan virtuaaliyhteyksien kautta

Rasilla on tuotanto- ja julkaisusopimus oman HIT HAPPENS levy-yhtiömme kanssa. Omassa artistiudessaan Rasi tekee mieluiten musiikkia omissa oloissaan ja ilmaisee itseään äänitejulkaisujen kautta. Kappaleissaan hän käsittelee kipeitäkin asioita ja haluaa antaa kuulijoilleen vertaistukea. 

Rasi kirjoittaa, säveltää ja tuottaa kappaleensa pääosin itse. Uusimmilla julkaisuilla vokaaliosuudet on äänitetty Hit Happensin studiolla. SAKON STUDION kustantamia biisejä
Millaisen yleisön Rasin musiikki tavoittaa?

Rasin kappaleet ovat tavoittaneet Spotifyssa yhteensä yli 45 000 kuulijaa. Kuuntelijoista 53% on miehiä. Rasi on erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on hieman yli 500 seuraajaa.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit