Eemeli

Eemeli rikkoo EDM ja rap-musiikkia luoviksi pop-kokonaisuuksiksi impressionistisella otteella.


Eemeli Rasi, introvertti hipsterpop-artisti.
Eemeli Rasi on introvertti tuottaja-artisti, joka on elementissään erityisesti silloin kun saa tehdä musiikkia omassa rauhassaan.

Eemeli kirjoittaa biisejä ja tekee biittejä SAKON STUDION produktioihin 

Eemelin luova panos on tarvittaessa käytettävissä studiomme projekteissa. Hän on mielellään mukana erilaisissa CoWrite-tilaisuuksissa sanoittajana tai biitintekijänä. 

Mikäli haluat tehdä musiikillista yhteistyötä Rasin kanssa, ota yhteyttä meihin, niin sovitaan projektille hinta. 

Omassa artistiudessaan Eemeli toteuttaa omia visioitaan virtuaaliyhteyksien kautta

Eemelillä on tuotanto- ja julkaisusopimus oman Hit Happens levy-yhtiömme kanssa. Omassa artistiudessaan hän tekee mieluiten musiikkia omissa oloissaan ja ilmaisee itseään äänitejulkaisujen kautta. Eemeli kirjoittaa, säveltää ja tuottaa kappaleensa pääosin itse. 

Äänitykset hoidetaan enimmäkseen SAKON STUDIOLLA ja tukena kaikessa on Hit Happensin tiimi.

Eemeli edustaa pehmeämpää mieskuvaa

Eemeli ui kappaleissaan rohkeasti vastavirtaan ja tarjoaa vastapainoa perinteiselle testosteronia uhkuvalle ja supermaskuliiniselle räppiuholle. Kappaleissaan Eemeli käsittelee kipeitäkin tunteita ja haluaa antaa kuulijoilleen vertaistukea. Tyylillisestikin mies on eri maata. Yksisarviset ja pastellisävyt kuuluvat kuvastoon.
SAKON STUDION kustantamia biisejä
Millaisen yleisön Eemelin musiikki tavoittaa?

Eemelin kappaleet ovat tavoittaneet Spotifyssa yhteensä yli 45 000 kuulijaa. Kuuntelijoista 53% on miehiä. Rasi on erityisen suosittu 28-34 -vuotiaiden keskuudessa ja hänen Instagram-tilillään on hieman yli 500 seuraajaa. Merkittävä osa hänen musiikkinsa kuuntelijoista kuuluvat johonkin seksuaalivähemmistöön.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit