Nils Ursin

Nils Ursin on kokenut, useampien yhtyeiden riveissä marinoitunut basisti ja säveltäjä. 

Nils Ursin, Kuvaaja: Jaakko Manninen

Nils Ursin tunnetaan ehkä parhaiten Trio Niskalaukauksen basistina, mutta musiikillinen ura pitää sisällään muitakin yhtyeitä kuten Marsh Tea ja Black Bird. Lisäksi Nils on säestänyt Timo Rautiaista myös hänen soolokeikoillaan. 

Säveltäjänä Nils Ursin on tehnyt musiikkia myös AV-produktioihin ja häneltä irtoaa tarpeen tulle niin mainosmusiikkia kuin taiteellisempaakin tavaraa. Nils Ursin säveltää kappaleita mielellään myös muiden artistien ja yhtyeiden esitettäväksi.  
Monipuolinen raskaampien soundien erikoismies

SAKON STUDION projekteissa Nilsin sävelkynästä syntyy biisejä erityisesti tuotantoihin, joissa kaivataan raskaamman musiikin asiantuntemusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Nils olisi rajoittunut pelkkään metallimusiikkiin. Ei suinkaan. Kyse on pikemminkin tietystä estetiikan tajusta joka sokeripopin tekijöiltä puuttuu.

Raskaampaa estetiikkaa voidaan hyvin hyödyntää myös pop- ja iskelmämusiikissa ja oikein annosteltuna jopa räpissä. Luonnollisesti Ursinilta irtoaa myös asianmukaiset bassoraidat tuotantoihin jos ja kun sellaisille tulee tarvetta. 
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit