Nico Patrick

Nico Patrick on Jyväskyläläinen rap-artisti, joka sanoittaa kappaleita myös muille.


Nico Patrick kirjoittaa SAKON STUDIOLLA riimejä tilaustyönä eri artistiprojekteihin tarpeen mukaan. 

Sako ja NP kirjoittavat hyvin myös yhdessä, joten monien biisien sanoituksissa näkyy molempien kädenjälki. 

Tummanpuhuvaa soolomatskua 

Nico Patrickin omissa kappaleissa yhdistyvät aitous, teknisesti taitava rap ja massasta erottuva tumma ja mystinen soundi. Kokonaisuuden viimeistelevät taitavat lyriikat, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. 

Ammattijalkapalloilijasta lopullisesti musiikkiuralle vuonna 2020

Moni tuntee Nico Patrickin jalkapallokentiltä nimellä Patrick Poutiainen. Entinen veikkausliigapelaaja on nähnyt maailmaa ja tietää miten intohimoisen tekemisen voi muuttaa työksi. Ensimmäiset vuodet biisien tekeminen olikin vastapainoa ammattiurheilulle. 

Nappulat ripustettiin lopullisesti naulaan vasta helmikuussa 2020, jonka jälkeen musiikki on näytellyt yhä suurempaa osaa elämässä. 

”Olin jo pitkään kirjoitellut omia tekstejä ja sanonut, että joskus tuun tekemään vielä omaa musiikkia. Nyt musiikista on tullut intohimo, jonka kautta pystyn puhumaan vaikeimmistakin asioista ja ilmaisemaan itseäni täysin uudella tavalla. Uskon, että mulla on paljon annettavaa ja pidän tavoitteet korkealla, kuitenkin nauttien joka hetkestä” 

(Nico Patrick)

Vuodesta 2020 musiikkiuraa on edistetty toden teolla ja uusia biisejä julkaistaan jatkuvalla syötöllä.

Julkaisut 

Nico Patrick on julkaissut biisejään virallisina julkaisuina vuodesta 2018 lähtien. Joukossa on yksi pitkäsoitto, yksi EP ja monta sinkkua.🖊️ Lainaa Nico Patrickin tekstikynää

Jos olet biisintekijä ja tarvitset apua sanoittamisessa, Nico Partickilta voi tilata tekstiä. Kynästä irtoaa erityisesti rap-lyriikkaa, mutta myös muuta materiaalia. 

🎟️ Tilaa Nico Patrick keikalle

Nico Patrick keikkailee tuottaja-DJ Kimi Mannisen kanssa kaikkialla Suomessa. Oma PA-laitteisto kulkee mukana, joten keikkajärjestäjältä tarvitaan ainoastaan sähköt. Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit