Nico Patrick

Nico Patrick on Jyväskyläläinen rap-artisti, joka sanoittaa kappaleita myös muille.


Nico Patrick kuului SAKON STUDION artistirosteriin vuoden 2020 heinäkuusta - maaliskuuhun 2021, jonka jälkeen Nico Patrick jatkoi vielä yhtenä House writereistamme 2022 loppuun saakka. 

Sakon ja Nico Patrickin kemiat toimivat hyvin myös yhteiskirjoitusprojekteissa ja yhteistyöprojektit ovat periaatteessa edelleen mahdollisia. 

Tummanpuhuvaa soolomatskua 

Nico Patrickin omissa kappaleissa yhdistyvät aitous, teknisesti taitava rap ja massasta erottuva tumma ja mystinen soundi. Kokonaisuuden viimeistelevät taitavat lyriikat, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. 

Ammattijalkapalloilijasta lopullisesti musiikkiuralle vuonna 2020

Moni tuntee Nico Patrickin jalkapallokentiltä nimellä Patrick Poutiainen. Entinen veikkausliigapelaaja on nähnyt maailmaa ja tietää miten intohimoisen tekemisen voi muuttaa työksi. Ensimmäiset vuodet biisien tekeminen olikin vastapainoa ammattiurheilulle. 

Nappulat ripustettiin lopullisesti naulaan vasta helmikuussa 2020, jonka jälkeen musiikki on näytellyt yhä suurempaa osaa elämässä. 

”Olin jo pitkään kirjoitellut omia tekstejä ja sanonut, että joskus tuun tekemään vielä omaa musiikkia. Nyt musiikista on tullut intohimo, jonka kautta pystyn puhumaan vaikeimmistakin asioista ja ilmaisemaan itseäni täysin uudella tavalla. Uskon, että mulla on paljon annettavaa ja pidän tavoitteet korkealla, kuitenkin nauttien joka hetkestä” 

(Nico Patrick)

Vuodesta 2020 musiikkiuraa lähdettiin edistämään toden teolla ja uusia biisejä julkaistiin jatkuvalla syötöllä. Vuonna 2021 hän perusti oman Loukii Music tuotantoyhtiön sekä sound4us-musiikkiyhteisön.Yhteistyössä tekemiämme biisejä
Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi meillä tehdään jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit