🎬 Musiikkivideon tai lyriikkavideon tuotanto

Tuotamme musiikkivideoita ja moderneja lyriikkavideoita artisteille. 


Pelkkä musiikki ei kiinnosta ketään... ainakaan YouTubessa. Jos haluat biiseillesi näkyvyyttä, muista satsata kunnolla myös videotuotantoihin. Muutenkin video kertoo enemmän kuin tuhat keikkamyyjän sanaa. Video on siis myös paras työkalu keikkamyynnissä ja uskottavuuden rakentamisessa musiikkialan haastavalla pelikentällä. 

Jos ajattelet, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin videolla varmasti tuplaat vaikutuksen.

Katso hinta✉️ Ota yhteyttä »📹 LIVE-musiikkivideo

Vakuuta keikkajärjestäjät osaamisestasi. Paras työkalu keikkojen myymisen on video, josta näkyy selvästi, että laulaja osaa laulaa ja soittajat soittaa. Siks jokaisella alkavalla yhtyeellä pitäisi olla livemusiikkivideo tai sellaiselta vaikuttava klikkiin kuvattu toteutus.

Oleellisinta on että näytätte ja kuulostatte yhtä hyvältä kuin oikeastikin esiintyessänne. Ehkä jopa hieman paremmaltakin.

Pari tuotantomallia:
  1. LIVE: Videon kuvauksen yhteydessä voidaan mikittää ja äänittää aivan oikeaa luomuraitaa livenä, joka sitten miksataan ja masteroidaan erikseen tähän tarkoitukseen.
  2. LIVEALIKE: Mikäli video tehdään esimerkiksi kulta- tai hopeatason biisituotantoprojektin jatkoksi, voidaan hyödyntää myös siinä synnytettyjä ääniraitoja. 

Biisi voidaan siis tehdä alusta loppuun asti suoraan videoformaattiin, josta sitten lohkaistaan tarvittaessa ääniraita Spotifyyn ja muihin kuvattomiin streaming-palveluihin. Sama onnistuu kuitenkin myös toisinpäin, jos halutaan käyttää valmiina olevaa ääniraitaa.

Hinnoittelu: Kiinteä pakettihinta lasketaan etukäteen.🎬 Cinemalike-musiikkivideo

Valloita YouTube ja muut videoalustat musiikkivideolla, joka näyttää viimeistä piirtoaan myöten niin ammattimaiselta kuin video voi näyttää. Miksi? Esimerkiksi siksi, että YouTube on tällä hetkellä suosituin musiikinkuuntelualusta Suomessa ja lisäksi videosta on iloa muuallakin, jopa televisiossa, jos onni on myötä.

Tarpeen mukaan tehdään useita kamera-ajoja, hidastuksia, ilmakuvausta tai mitä hyvänsä sellaista, mikä vain palvelee parasta mahdollista lopputulosta. Käsikirjoitamme sinulle juuri sellaisen musiikkivideon kuin tarvitset ja se kuvataan laadukkaalla kalustolla siten, että lopputuloksena on vangitseva ja katseenkestävä musiikkivideo.

Nykyaikainen tapa tuottaa musiikkia, on ottaa videotuotanto osaksi prosessia jo biisituotannon alkuvaiheessa. Audiovisuaalisessa maailmassa, se miten artisti tai bändi toimii visuaalisessa muodossa on lähes yhtä tärkeää kuin auditiivinen kokemus.

Siksi biisituotanto voidaankin tarvittaessa leipoa osaksi videotuotantoprojektia jo heti kättelyssä, kunhan sen tietää etukäteen. Pakettidiileillä säästyy myös aina jokunen euro. Samoin silloin, jo kyse on useammasta biisistä / videosta.

Hinnoittelu: Kiinteä pakettihinta lasketaan etukäteen. Lisämaksusta extraa.👁️ Lyriikkavideo

Musiikkivideoiden rinnalla erilaiset visualistointi ja -lyriikkavideot ovat myös monien mieleen. Niiden avulla yleisö pääsee paremmin jyvälle biisin sisällöstä ja kappaletta on helpompi laulaa vaikka mukanakin.

Jos tilanne on vaikkapa sellainen, että oikea musiikkivideo tai luomulivevideo ei jostain syystä ole mahdollinen, niin lyriikkavideon avulla biisi saa huomattavasti paremmin soittoa YouTubessa ja muissa videopalveluissa kuin pelkällä still-kuvalla.

Tässäkin pitää kuitenkin muistaa, että laatu on valttia ja siksi lyriikkavideot kannattaa tilata ammattilaiselta eikä kyhätä itse. Pelkkä juokseva tekstipötkö ei ole sama asia, vaan kyse on aivan omasta taiteenlajistaan.

Pari tuotantomallia:
  1. TAVALLINEN LYRIIKKAVIDEO: Videon kuvamateriaalina käytetään jotakin valmista videokuvaa tai asiakkaan itsensä toimittamaa materiaalia tai graafista taustaa, johon laulun sanat editoidaan.
  2. MUSIIKKIVIDEOMAINEN LYRIIKKAVIDEO: Videolle kuvataan aristin laulua tai muuta yksinkertaista toimintaa yhdessä lokaatiossa ja kappaleen sanat editoidaan tämän videon päälle. Tällainen video vastaa joskus pienen budjetin musiikkivideota. 

Tyypillisimmin lyriikkavideo toimii biisin kakkosvideona. Ne ovat erityisesti teksti- ja sisältöorientoituneiden kuuntelijoiden suosiossa.

Hinnoittelu: Hinnaston mukainen tuntihinta. Maksimihinta voidaan arvioida etukäteen.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.


Kumppanit