ūüé¨ Musiikkivideon tai lyriikkavideon tuotanto

Tuotamme musiikkivideoita ja moderneja lyriikkavideoita artisteille. 


Pelkk√§ musiikki ei kiinnosta ket√§√§n... ainakaan YouTubessa. Jos haluat biiseillesi n√§kyvyytt√§, muista satsata kunnolla my√∂s videotuotantoihin. Muutenkin video kertoo enemm√§n kuin tuhat keikkamyyj√§n sanaa. Video on siis my√∂s paras ty√∂kalu keikkamyynniss√§ ja uskottavuuden rakentamisessa musiikkialan haastavalla pelikent√§ll√§. 

Jos ajattelet, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin videolla varmasti tuplaat vaikutuksen.

Katso hinta✉️ Ota yhteytt√§ »ūüďĻ LIVE-musiikkivideo

Vakuuta keikkajärjestäjät osaamisestasi. Paras työkalu keikkojen myymisen on video, josta näkyy selvästi, että laulaja osaa laulaa ja soittajat soittaa. Siks jokaisella alkavalla yhtyeellä pitäisi olla livemusiikkivideo tai sellaiselta vaikuttava klikkiin kuvattu toteutus.

Oleellisinta on että näytätte ja kuulostatte yhtä hyvältä kuin oikeastikin esiintyessänne. Ehkä jopa hieman paremmaltakin.

Pari tuotantomallia:
  1. LIVE: Videon kuvauksen yhteydess√§ voidaan mikitt√§√§ ja √§√§nitt√§√§ aivan oikeaa luomuraitaa liven√§, joka sitten miksataan ja masteroidaan erikseen t√§h√§n tarkoitukseen.
  2. LIVEALIKE: Mik√§li video tehd√§√§n esimerkiksi kulta- tai hopeatason biisituotantoprojektin jatkoksi, voidaan hy√∂dynt√§√§ my√∂s siin√§ synnytettyj√§ √§√§niraitoja. 

Biisi voidaan siis tehdä alusta loppuun asti suoraan videoformaattiin, josta sitten lohkaistaan tarvittaessa ääniraita Spotifyyn ja muihin kuvattomiin streaming-palveluihin. Sama onnistuu kuitenkin myös toisinpäin, jos halutaan käyttää valmiina olevaa ääniraitaa.

Hinnoittelu: Kiinte√§ pakettihinta lasketaan etuk√§teen.ūüé¨ Cinemalike-musiikkivideo

Valloita YouTube ja muut videoalustat musiikkivideolla, joka näyttää viimeistä piirtoaan myöten niin ammattimaiselta kuin video voi näyttää. Miksi? Esimerkiksi siksi, että YouTube on tällä hetkellä suosituin musiikinkuuntelualusta Suomessa ja lisäksi videosta on iloa muuallakin, jopa televisiossa, jos onni on myötä.

Tarpeen mukaan tehdään useita kamera-ajoja, hidastuksia, ilmakuvausta tai mitä hyvänsä sellaista, mikä vain palvelee parasta mahdollista lopputulosta. Käsikirjoitamme sinulle juuri sellaisen musiikkivideon kuin tarvitset ja se kuvataan laadukkaalla kalustolla siten, että lopputuloksena on vangitseva ja katseenkestävä musiikkivideo.

Nykyaikainen tapa tuottaa musiikkia, on ottaa videotuotanto osaksi prosessia jo biisituotannon alkuvaiheessa. Audiovisuaalisessa maailmassa, se miten artisti tai bändi toimii visuaalisessa muodossa on lähes yhtä tärkeää kuin auditiivinen kokemus.

Siksi biisituotanto voidaankin tarvittaessa leipoa osaksi videotuotantoprojektia jo heti kättelyssä, kunhan sen tietää etukäteen. Pakettidiileillä säästyy myös aina jokunen euro. Samoin silloin, jo kyse on useammasta biisistä / videosta.

Hinnoittelu: Kiinte√§ pakettihinta lasketaan etuk√§teen. Lis√§maksusta extraa.ūüĎĀ️ Lyriikkavideo

Musiikkivideoiden rinnalla erilaiset visualistointi ja -lyriikkavideot ovat myös monien mieleen. Niiden avulla yleisö pääsee paremmin jyvälle biisin sisällöstä ja kappaletta on helpompi laulaa vaikka mukanakin.

Jos tilanne on vaikkapa sellainen, että oikea musiikkivideo tai luomulivevideo ei jostain syystä ole mahdollinen, niin lyriikkavideon avulla biisi saa huomattavasti paremmin soittoa YouTubessa ja muissa videopalveluissa kuin pelkällä still-kuvalla.

Tässäkin pitää kuitenkin muistaa, että laatu on valttia ja siksi lyriikkavideot kannattaa tilata ammattilaiselta eikä kyhätä itse. Pelkkä juokseva tekstipötkö ei ole sama asia, vaan kyse on aivan omasta taiteenlajistaan.

Pari tuotantomallia:
  1. TAVALLINEN LYRIIKKAVIDEO: Videon kuvamateriaalina k√§ytet√§√§n jotakin valmista videokuvaa tai asiakkaan itsens√§ toimittamaa materiaalia tai graafista taustaa, johon laulun sanat editoidaan.
  2. MUSIIKKIVIDEOMAINEN LYRIIKKAVIDEO: Videolle kuvataan aristin laulua tai muuta yksinkertaista toimintaa yhdess√§ lokaatiossa ja kappaleen sanat editoidaan t√§m√§n videon p√§√§lle. T√§llainen video vastaa joskus pienen budjetin musiikkivideota. 

Tyypillisimmin lyriikkavideo toimii biisin kakkosvideona. Ne ovat erityisesti teksti- ja sisältöorientoituneiden kuuntelijoiden suosiossa.

Hinnoittelu: Hinnaston mukainen tuntihinta. Maksimihinta voidaan arvioida etuk√§teen.Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne k√§√§ntyv√§t hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lis√§ksi teemme jonkin verran hommia my√∂s pro bono.


Kumppanit