🎁 Laulu mainokseen, yritysprojektiin tai lahjaksi

Teemme lauluja myös yritysten ja yksityishenkilöiden omiin käyttötarkoituksiin.


Musiikin vaikuttaa ihmisiin aivan eri tavalla kuin mikään muu. Se voi silittää sydäntä tai liikuttaa lantiota. Hyvä biisi voi itkettää, naurattaa tai ärsyttää, mutta kylmäksi se ei jätä.

Musiikilla on aina, jonkinlainen vaikutus kuulijaansa.

✉️ Ota yhteyttä tällä lomakkeella »Yritykselle 

Nykymaailma on täynnä väriloistoa ja tuhannet mainostajat pyrkivät samaan huomiomme ennen kaikkea visuaalisilla ärsykkeillä. Tässä kilpailussa pysyvän muistijäljen jättäminen on vaikeampaa kuin koskaan.

Olemme tottuneet suodattamaan silmiemme saamia näköhavaintoja, mutta musiikki lävistää yhä tänäkin päivänä tällaiset suojamekanismit.

Biisin tekeminen voi olla myös yhteinen tapahtuma, jolla nivotaan työporukkaa kokoona ja tiimiytetään ryhmää. Oleellista tällöin on, että mukaan otetaan pari ammattilaista, jotka luotsaavat hanketta.

Toki biisin tekeminen tilaustyönä onnistuu myös ilman sähköpostia ihmeellisempää vuorovaikutusta. Te päätätte mikä on teille paras ja hyödyllisin tapa. Toki autamme valinnassa.

Suositellaan erityisesti:
 • äänimainoksiin
 • yritysvideoihin
 • julkiseen tapahtumaan
 • tyky-päivään

HUOM! Nykyaikaisen hittibiisin takana voi olla hyvin myös yritys. Taustalla voi olla esimerkiksi sponsorisopimus jonkin artistimme kanssa. Yritys voisi esimerkiksi maksaa biisituotannon ja saada vastineeksi omaan viestintäänsä sidotun kappaleen käyttölupineen ja lisäksi artistin toimesta tehtyä vaikuttajamarkkinointia.

Tuotamme mielellämme yritykselle mainosjinglen tai vaikkapa tunnusmusiikin tapahtumiinne tai somevideoihinne, mutta tarpeen mukaan voimme neuvotella myös laajamittaisemmasta yhteistyöstä.Yksityishenkilölle 

Mittatilauksena tehty laulu on hieno lahja. Se säilyttää arvonsa ikuisesti, eikä se varmasti jätä kylmäksi kumpaakaan osapuolta. Se ei kulu käytössä, eikä se hajoa. Jos hukkaat sen, saat sen meiltä takaisin (yhä uudelleen).

Suositellaan erityisesti:
 • häihin 
 • syntymäpäiville 
 • polttareihin
 • muuhun juhlaan

Ottaessasi yhteyttä, kerro mihin käyttötarkoitukseen laulua tarvitaan ja milloin sen pitäisi olla valmis, jotta voin varmistaa että kalenteristamme löytyy tilaa.Huomoitavaa

Biisiprojektissa on aina monta liikkuvaa osaa. Osaa ei välttämättä musiikkialan ulkopuolinen ihminen tule edes ajatelleeksi. Tässä muutama asia juttu, joka kannattaa ottaa huomioon.

Muutama asia:
 • Laulujen lunnaat: Biisien ja biisituotantojen hinta riippuu paljon toteutuksesta. Projektissa maksaa sekä biisintekijöiden työ, tekijänoikeudet ja tuotanto. 
  • Biisintekijoiden, eli sanoittajien ja säveltäjien palkkiot vaihtelevat ja myös sillä on vaikutusta kuinka montaa henkilöä työllistetään. 
  • Tuotannossa vaikuttaa esim. se palkataanko oikea bändi vai ohjelmoiko yksi tuottaja instrumentit sampleista jne. 
  • Tekijänoikeuksien osalta väliä on esimerkiksi sillä, haluaako tilaaja myös "jäädyttää" teoksen.  Näistä syistä hintahaitari on erittäin laaja (n. 200-5000€). Halvimmaksi tulee säveltäjän itse laulama ja soittama demo, jota asiakas saa kopioida vain yksityiskäyttöön.
 • Aikataulu: Kokonaisuudessaan sanoituksen toimistustyöhön, sävellyksen tekemiseen ja demottamiseen kannattaa varata reilusti aikaa. Toimitustyö vie yleensä projektissa suurimman ajan, joten asiakas voi itse aktiivisuudellaan jonkin verran vaikuttaa asiaan.
 • Toimitus: Yleensä laulu toimitetaan sähköpostitse asiakkaan antamaan osoitteeseen. Erillisestä tilauksesta teetän kappaleesta myös nuotit (joista on apua mikäli haluatte jonkun esittävän biisiä juhlissanne). Voin myös järjestää paikalle hyväksi havaitsemani yhtyeen tai laulusolistin ko. kappaleen live-esitystä varten. 
 • Julkaisu: Jos tilaaja haluaa tehdä teoksesta virallisen julkaisun, neuvomme mielellämme julkaisuprosessissa. Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaidemme eduksi. Lisäksi teemme jonkin verran hommia myös pro bono.

Tutustu hinnoitteluun✉️ Ota yhteyttä »

Kumppanit