Sola - Aina siivilleenKun seläntakaa puhutaan
voi valehtelu satuttaa
ja pettyy ystäviin

on turhaa sanahelinää
ja selittely repivää
mut täältä lohdun saan

seison yksin vuoren päällä ja
vedän henkeen maailmaa
sen raikasta ilmaa

huipulla vain viima viiltelee
yksinäisyys lämmittää
se ei puukota selkään

jyrkänteen reunalta syöksykierteeseen
oon kuin lintu joka putoaa aina siivilleen
on sama mitä sanotaan ne on sanoja vaan
sen kaiken ylle pystyn nousemaan
se rauhoittaa

etäisyys kaikki mun murheet pieneksi pienentää
eikä mikään saa enää mun pientä mieltäni järkkymään
ja se mikä hajoaa se ois hajottavaa
tän kaiken ylle mun siivet nostattaa

on turha mulle selittää
ne jatkaa teeskentelyään
opin yksin lentämään

en tarvi niit mun elämään
teen tilaa ja kun nämä jäät
poistuu mä hyppään

jyrkänteen reunalta syöksykierteeseen
oon kuin lintu joka putoaa aina siivilleen
on sama mitä sanotaan ne on sanoja vaan
sen kaiken ylle pystyn nousemaan
se rauhoittaa

etäisyys kaikki mun murheet pieneksi pienentää
eikä mikään saa enää mun pientä mieltäni järkkymään
ja se mikä hajoaa se ois hajottavaa
tän kaiken ylle mun siivet nostattaa

on turha mulle selittää
ne jatkaa teeskentelyään
opin yksin lentämään


Tekijätiedot

  • Laulu: SOLA (Teemu Solapuro)
  • Sanoitus: SAKO (Samuli Koivulahti)
  • Sävellys: Ville Nisunen 
  • Sovitus: Heikki Vihersalo
  • Tuotanto: Evoluutio Music

Lisää soittolistalle


Tarinaa biisistä 

Aina siivilleen on Teemu Solapuron toinen single Evoluutio Musicin riveissä. Laulu kertoo vaikeuksien voittamisesta. Vaikka putoaisi jyrkänteen reunalta syöksykierteeseen, voi silti pudota siivilleen.

Edellisen kappaleen tavoin, myös tämä biisi ammentaa sisältönsä Solan omasta sielunmaisemasta. Teemu kertoi minulle avoimesti siitä kuinka hän on tullut elämänsä aikana petetyksi, jätetyksi ja jopa ystäviensä hylkäämäksi, mutta aina on syöksykierteen jälkeen päästy uuteen nousuun.

Halusimme tehdä sen pohjalta voimakappaleen, jonka antaa ihmisille toivoa. Elämän käänteisiin ei aina voi varautua, mutta joskus kun elämä potkii, ne ovat onnenpotkuja, jotka potkivat oikeaan suuntaan.

Laulussa kerrotaan kuinka yksinäisyydessä on voimaa. Se ei puukota selkään. Joskus on hyvä vetäytyä yksinäisyyteen ja löytää itsensä vaikka vuoren nokasta, että voi sitten jatkaa lentoaan taas uusien tuulien siivittämänä.

Biisi julkaistiin 27.3.2020.


« muut lyriikatOta yhteyttä

Kumppanit