Janne Harha - Laitoit hyvän kiertämäänVaikka miten paljon vihaisit
vaikka miten viiltävästi mua solvaisit
sama kuinka vääristyneesti muistelet mua
et saa mun mieltä muutettua
mulla on vain kauniita muistoja
susta niin ihania hymykuvia
että ne kertoo aivan muuta kuin sun sanat nyt
saahan sitä olla pettynyt

kun laitoit hyvän kiertämään
etkö sä tiennyt että sen voit menettää?
hei, onnea sun elämään
mä etsin ilman sua mun sateenkaaren pään

en vielä hypi riemusta
on ollut vaikee päästä irti tunteista
sua varmaan viha vie ja auttaa eteenpäin
mä taas toimin ihan toisin päin
mä maalaan kultareunukset
siihen sun myrskypilveesi
anna sateen tulla salamat saa vaikka lyödä nyt
vielä nähdään taivas seestynyt

kun laitoit hyvän kiertämään
etkö sä tiennyt että sen voit menettää?
hei, onnea sun elämään
mä etsin ilman sua mun sateenkaaren pään

kun laitoit hyvän kiertämään
etkö sä tiennyt että sen voit menettää?
kun laitoit hyvän kiertämään
kun laitoit hyvän kiertämään...

Tekijätiedot

  • Laulu: Janne Harha
  • Säveltäjät: Janne Harha, Markus Kivivuori, SAKO
  • Sanoittaja: SAKO (Samuli Koivulahti) 
  • Miksaus ja masterointi: Joona Lukala

Lisää soittolistalle


Biisin tarina 

Tämän laulun sanoitus syntyi jo joskus vuoden 2017 tietämillä. Julkaisin tekstin Facebookissa ja Janne ilmoitti haluavansa kyseisen tekstin ohjelmistoonsa. Myöhemmin pidimme yhteisen cowriting-session Jannen ja Markus Kivivuoren kanssa.

Sessiossa sävellyksen pohjaksi otettiin tekemäni melodiarunko jota laulettiin yhdessä läpi Markuksen etsiessä kappaleeseen sopivia sointuja, Jannen parannellessa melodiaa omaan omalle laulutyylilleen sopivammaksi. Lopputuloksena saimme aikaan koko tiimin näköisen teoksen, joka sitten myös julkaistiin jannen toimesta omakustanteena.

Levyn kansi on minun tekemä. Kansitaiteen pohjana käytettiin kuvapankkikuvaa.

« muut lyriikatLisätietoa: Janne Harha

Kumppanit